Sziasztok! Barátnõimtõl hallottam most reggel, hogy a Macedon határon megnézik a biztosításunkat? Érdekes. Aug. 22-én jöttem haza busszal Stavrosból, de addig semmi ilyet nem tapasztaltam. Nekem a bankomon keresztûl van biztosításom. Ezt a bankszámlakötésnél ajánlották. Éves díja van, ami nem megeröltetõ.
Nos a kártya sürgõsségi kártya és kizárólag külföldön, a kötvényben meghatározott szolgáltatások igénybevételére jogosít. ezt mindig nálunk kell tartani az utazás teljes tartama alatt. 24 órás magaar nyelvõ asszisztencia van és ez vonatkozik a káresemény bekövetkezésére is. Tehát nekem a banknál kell igazolást kérnem, hogy van ilyen biztosításom?
Most olvastam vkiné, hogy igazolást kell kérni. Hát fantörpikus
kalimera haza értünk a macedon határon tényleg kell várkozni de rengeteg busz volt,nekünk is szoltak a biztositás miatt.kifelé három ora volt a macedon határ,haza felé fél ora.mi a campus clubbal utaztunk nagyon jó volt a busz egy zalai kft-é volt de nagyon korekt vezetõkkel.haza felé szerbiában defektes lett a busz de ott volt a cég másik busza az Apollon traveles félora alat végeztek a cserével.Makrigialoson voltunk mindenkinek ajánlani tudom aki piheni magy ki de minden nagyon közel van Parália,katerini,olimpia,van egy holt tengerhez hasonló sólepárló iszappal isteni,tiz évet fiatalodtam,jövöre megint görög.
Apollon Travellel utaztunk idén ismét, mivel tavaly elégedettek voltunk velük. Idén sem volt velük különösebb problémánk, a buszok olyanok, amilyenek.
Kifelé egy emeletes busszal mentünk, amin Stavrosra és Thassosra utazók ültek, így elõbb Stavrosra mentünk, csak aztán Thassosra.
Az emeletes busz nem jött be, bár kényelmesebb volt, mint a többi buszuk. Viszont fent utaztunk és nagyon elöl, ahol igen jó a kilengése a busznak. Így kifelé szinte semmit sem aludtunk...
Hazafelé már sima busz jött értünk Thassosra, ami viszont igen kényelmetlen volt és kevés hely volt a lábunknak.
Sajnos hazaúton az egyik busz koccolt egy platós kisteherautóval, szerencsére nem sérült senki, csak a szélvédõ tört össze. Az utasok egy részét átszállították a többi buszba az üres helyekre és mi is vártunk több mint egy órát, amíg intézkedtek, de ezzel nekünk nem volt problémánk (volt aki értetlenkedett, hogy miért nem megyünk már).
A sofõrök oda-vissza korrektek, rendesek és segítõkészek voltak. Az út ugyan tovább tartott, mint tavaly, de ez a határokon való várakozás miatt volt.
Állítólag felütötte a fejét a leprának egy alotróp modosulata és Spinalongán ezt elhallgatva, az ide kirándulók negyede el is kapta.A lappagási ideje lehet 3-8 év...Ingyen és bérmentve megkapható a helyben a vakcina, amit ágyúból lõnek az emberbe...
Mindenkinek kellemes kirándulást Spinalongán! Na ne kajálja meg senki...
Viccnek szántam,hogy izgisebb legyen majd a leprások között.
Üdv:Atosz.Nálunk még tart a lappangási idõ!Azé ,hogy visszamenjünk.
Úszni tudsz..? Fakultativan,de maszek alapon is áttudtok majd menni Eloundából.Ha egy kicsit vágod az angolt,egy szál problémátok sem lesz majd meglátod.Egy két görög szó beiktatása is nagyon hatásos.Nekünk az õ nyelvük, ha bárhol is csak egy pár szóval is használtuk
rögtön eredményhez vezetett és még örültek is neki.Némi tapasztalatom már van... Sok sikert!!
szia. Tudomasunk szerint a sztrajk nem a szemelyforgalmat erinti, hanem az olyan gepjarmuvek atvizsgalasara vonatkozik amik peldaul uzemanyagot, tovabbertekesitesre szant arut szallitanak, igy valoszinuleg nem lesz gond.