Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 526
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8469 Üzenet linkje2006-06-12 14:19:23 

Klau24 írta:
Busszal megyünk egy kicsit tartok is tõle.Majd ha megjöttünk akkor majd irok hogy milyen volt.Ti mivel mentek majd?Én ugy döntöttem hogy ma el is kezdek pakolni.Jó lenne ha nem csak egy hétre mennénk.Kivel mész nyaralni?

Busszal megyünk mi is, 3-an egy 7 és fél éves gyerkõvel.
Még ráérsz pakolni bõven... icon_lol.gif
Te kivel mégy? Terveztek kirándulást?

# 527
Klau24
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8470 Üzenet linkje2006-06-12 14:27:01 

Attol félek hogy valamit itthon felejtek.Mi ketten megyünk a párommal.Amit elterveztünk az egy hajókirándulás,én szeretném megnézni a vizeséseket is ahová lesz kirándulás.A kisgyerköc is biztos jól fogja érezni magát.Nem tudom hogy mennyi eurót vigyünk magunkal.
# 528
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8471 Üzenet linkje2006-06-12 14:34:41 

Klau24 írta:
Attol félek hogy valamit itthon felejtek.Mi ketten megyünk a párommal.Amit elterveztünk az egy hajókirándulás,én szeretném megnézni a vizeséseket is ahová lesz kirándulás.A kisgyerköc is biztos jól fogja érezni magát.Nem tudom hogy mennyi eurót vigyünk magunkal.

Mi amit beterveztünk: Meteorák, ide valszeg szervezett úttal megyünk majd. De Katerinkibe és Thesszalonikibe mi magunk megyünk majd; már megnéztem mennyibe kerül a busz-vonatjegy, honnan indul a busz, vonat,..stb...icon_smile.gif)
Jobban szeretek beolvadni a görög mindennapokba ha van rá mód.
A pénzzel mi is gondban vagyunk.
Ti melyik irodával mentek, és hol fogtok lakni?

# 529
Klau24
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8472 Üzenet linkje2006-06-12 14:42:03 

Mi a szekszárdi tolnatoursal megyünk és a Jon &Eve studioba fogunk lakni.Ezen a héten kell megjönnie a beszállokártyánknak is remélem idõbe megjön.Jó lenne ha már a tengerben lógathatnám a lábamat.Ti hol lesztek elszállásolva?Remélem sok görög emberrel fogunk találkozni.Kiváncsi vagyok a helyre és az emberekre hogy milyenek.
# 530
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8473 Üzenet linkje2006-06-12 14:46:07 

Klau24 írta:
Mi a szekszárdi tolnatoursal megyünk és a Jon &Eve studioba fogunk lakni.Ezen a héten kell megjönnie a beszállokártyánknak is remélem idõbe megjön.Jó lenne ha már a tengerben lógathatnám a lábamat.Ti hol lesztek elszállásolva?Remélem sok görög emberrel fogunk találkozni.Kiváncsi vagyok a helyre és az emberekre hogy milyenek.

Mi a Zeusszal megyünk és a Galaxias apartmanházban fogunk lakni. Olyan nagyon infot még nem találtam errõl az apartmanról - de az irodában azt mondták, hogy nagyon kedvelt apartman.
Mi is csak júl. elején kapjuk meg a kártyáinkat.
Jártál már Görögországban amúgy?

# 531
Klau24
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8476 Üzenet linkje2006-06-12 14:55:53 

Még sosem voltam egyszer voltam külföldön Olaszországba-Velence.Te voltál már?Ha gondolod megadom az e-mail cimem és majd még tudunk dumcsizni.Én a studionkal voltam igy sehol sem találtam róla semmi infót.Egy két képet találtam róla igy nagyon jól néz ki.
# 532
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8478 Üzenet linkje2006-06-12 15:06:45 

Klau24 írta:
Még sosem voltam egyszer voltam külföldön Olaszországba-Velence.Te voltál már?Ha gondolod megadom az e-mail cimem és majd még tudunk dumcsizni.Én a studionkal voltam igy sehol sem találtam róla semmi infót.Egy két képet találtam róla igy nagyon jól néz ki.

Okés, az én mail-címem: mona@webmail.hu

Voltam már Görögországban, de nem ezen a részen. Rodosz, Santorini, Kréta.....

# 533
Klau24
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
43 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8479 Üzenet linkje2006-06-12 15:14:35 

Az én cimem klaudi0@freemail.hu remélem hogy nekem nem ez lesz az utolsó görög nyaralásom.Biztos vagyok benne hogy nekem nagyon fog tetszeni.Akkor majd irok.
# 534
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8481 Üzenet linkje2006-06-12 15:18:54 

Klau24 írta:
Az én cimem klaudi0@freemail.hu remélem hogy nekem nem ez lesz az utolsó görög nyaralásom.Biztos vagyok benne hogy nekem nagyon fog tetszeni.Akkor majd irok.

Görögország gyönyörûséges. Nemhiába vágyom én is vissza - feltöltõdik a táj szépségével, a sok látnivalóval az ember.

# 535
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8514 Üzenet linkje2006-06-12 20:44:21 

Sziasztok!

Valaki volt már a Kyriaki apartmanban, vagy helyileg tudja esetleg merre van?

Köszi elõre is!

# 536
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8518 Üzenet linkje2006-06-12 22:39:37 

Szia Juhi!Mi nagyobb hajóval mentünk szerintem és ha jól emlékszem Volosból indult a hajó.Két óra alatt értünk oda kb.Mindenképp ajánlanám,én biztos elmennék megint!Az Apollon Traveltõl voltunk és a kinti irodájsa a Lemonas Travel.Címük:Agias Paraskevis Str.6Mókusok vannak az iroda elõtt ketrecben! icon_lol.gif
# 537
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8524 Üzenet linkje2006-06-13 07:44:31 

Szia keke!
Köszi a válaszod és az iroda cimét. Ha ilyen rövid az út biztos, hogy az idén is elmegyünk. Tavaly közelebb voltunk és többet utaztunk, egy kis 30 személyes hajóval.
juhi icon_lol.gif

# 538
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8525 Üzenet linkje2006-06-13 07:54:48 

Szia Mona777!
Mi is a Galaxiasba megyünk július 14-tõl 30-ig. Nagyon sok jót meséltek már róla, és persze emlékszem a pár évvel ezelõtti Paraliai nyaralásról.
Közvetlen a parton van. Mi is a Zeusszal utazunk. Holnap, fizetjük be a hátralékot, és akkor már csak az indulás van hátra. Már alig várom.
juhi icon_lol.gif icon_lol.gif

# 539
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8528 Üzenet linkje2006-06-13 09:56:09 

juhi írta:
Szia Mona777!
Mi is a Galaxiasba megyünk július 14-tõl 30-ig. Nagyon sok jót meséltek már róla, és persze emlékszem a pár évvel ezelõtti Paraliai nyaralásról.
Közvetlen a parton van. Mi is a Zeusszal utazunk. Holnap, fizetjük be a hátralékot, és akkor már csak az indulás van hátra. Már alig várom.
juhi icon_lol.gif icon_lol.gif

Szia,

Akkor fogunk találkozni!!! icon_lol.gif Mi még ott vagyunk akkor, 24.-én jövünk haza.
A hátralékot már befizettük 2 hete, de a jegyekért még be kell menni júl. elsõ hetében.
Pár évvel ezelõtt is a Galaxiasba voltatok?
Mona

# 540
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8533 Üzenet linkje2006-06-13 11:19:38 

Szia Mona777!
Nem, akkor nem a Galaxiasban, hanem kb.5 percre a viztõl. Ha jól emlékszem Jorgos háznak hivták. Nagyon jó volt az is.
Mi négyen megyünk (lány csapat) közép- és "szép" koruak társasága.
juhi icon_lol.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 35 36 37 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu