Hát én ezt nem értem, hogy Ny-Krétát miért kellett kivenniük a kínálatból. Biztos vagyok benne, hogy volt is, és most is lenne rá kereslet.
Bizony lett volna kereslet, mert én is szerettem volna oda menni, de Magyarországról már idén sem volt, csak Pozsonyból. Érthetetlen, hogy miért nincs oda útjuk most már Pozsonyból sem.
Valóban érthetetlen...DE talán az ötkontinak lesz...Szerintem a nyugat-krétai apartmanokat szépen lefoglalják az angolok-svédek-németek,a szlovákok labdába sem rúghatnak...
Szia White!!!Skopelos igazán csábitó ajánlat...majd még meglátjuk.Gondolom,buszos út lenne.
Szia!Végülis meg lehet mindent oldani magánszervezéssel,valóban.Ha más nem lesz elrepülünk Heraklionba/mert a Chaniai-Soudai reptérre sem visz repcsi,vagy alig/onnan meg kocsival/akinek nincs jogsija,busszal/irány Nyugat!
Tegnap megnéztem pár cég netes oldalát, de még sehol nincs 2009-es ajánlat. Résen kell lenni, mert tavaly decemberben már sok helyen lefoglalták a jobb szállásokat
Az utazási irodák értékelésénél, nálam a 4-ből maximálisan az Anett Tours viszi a prímet. Bár nem ők a legolcsóbbak, de az ár érték arány, a hozzáállás, a szervezés és minden más is tökéletesen rendben volt. A második a már megszünt Eurotours. A harmadik helyen az Apollón Travel, a negyedik pedig a Dias, akik negatív megitélésében az idei logisztikájuk játszotta a legfőbb szerepet.
Sziasztok!
Én is megtaláltam az Aeolus honlapon Skopelost na de az árai nem túl barátságosak szerintem, na de majd meglátjuk, ha kijön a magyar verzió.
Én sem tartom korrektnek, hogy náluk már most foglalhatsz utazást nem kis kedvezménnyel, viszont mi magyarok meg majd csak januárban kapunk valami infót így lemaradunk a 20% kedvezményről
Mi is tavaly szerettük volna eljutni velük Skopelosra erre, kivették az ajánlatok közül, így mentünk Zakhyntosra.
Nagyon érdekelnek a kombinált utak, remélem minél hamarabb, megtudok valamit.
Néztem a Neckerman-t, de sajnos csak Korfu, Rodosz és drágán Zakynthos van. Miért csak ennyi a kínálat????
Bementem a Radisson Travelba is, és közölte a csaj, hogy csak április környékén tud nyári utazásokhoz pontos árakat mondani.
Nem akartam felvilágosítani, hogy az lehetetlen, hiszen ha márc. 1-ig befizeted az utat (first minute) akkor kedvezményekben részesülsz, tehát ellentmondás az egész.
Miért ilyen pancserek ülnek az irodákba? És ha valaki olyan megy be érdeklődni aki ezeket nem tudja, akkor pont ezért marad le egy jó nyaralásról, mert addigra betelnek ahelyek, és kevésbé jó szállásra tud csak foglalni??
Mindenhol így működik, hogy az alkalmazottak belesz@rnak az egészbe, mert nekem nem ez volt az első iroda, ahol így viselkedtek. Mondjuk a Lehet téri piacnál lévő Radissonba mentem (az volt épp a közelemben), amúgy az Erzsébet körút-Wesselényi utca sarkán lévőben szoktam befizetni az utazásaimat
Zsebkuty már régebben beírta a Neckermannt, én még akkor megnéztem a kínálatot, hát nem voltam lenyűgözve tőle, főleg, hogy nem is olcsó.
Megnéztem egy-két külföldi irodát is, hát nem csodálom, hogy kezd divatba jönni az, hogy nem itthoni irodával utaznak a magyarok. Kértem egy katalógust az egyik német utazási irodától, amelyiknek Andi beírta egyszer a szigetkombis útjait, kíváncsi vagyok, hogy elküldik-e... (Végülis a honlapon ki lehetett választani egy csomó országot, ha már van ilyen lehetőség, akkor csak elpostázzák... ).