Szia Mona777!
Nem, akkor nem a Galaxiasban, hanem kb.5 percre a viztõl. Ha jól emlékszem Jorgos háznak hivták. Nagyon jó volt az is.
Mi négyen megyünk (lány csapat) közép- és "szép" koruak társasága.
juhi
Jó, így majd tudom, hogy kik vagytok, és tudonk találkozni!
Kíváncsi vagyok az apartmanra nagyon. Eddig akárhová mentem mindig szerencsém volt, nagyon szép és jól felszerelt apartmanokat fogtam ki.
Nektek mondtak valamit, hogy melyik emeleten,..stb. lesz az apartmanotok?
Egyébként mi is a víz közelsége miatt választottuk fõleg a Galaxiast. Nagyon vízimádó vagyok, így a gyerkõc is jól jár velem - nem kell unszolnia senkit, hogy menjen a vízbe vele.
Szia !
Holnap délután megyünk az utólso részletek megbeszélésére, és befizetésre. Majd megírom ha tudok valami pontosat. Azt tudom, hogy mi négyen egy két hálószobást kapunk, ami csak egy van az pedig az utcára néz. Az emeletet még nem tudom. Te kivel utazol ?
juhi
Szia !
Holnap délután megyünk az utólso részletek megbeszélésére, és befizetésre. Majd megírom ha tudok valami pontosat. Azt tudom, hogy mi négyen egy két hálószobást kapunk, ami csak egy van az pedig az utcára néz. Az emeletet még nem tudom. Te kivel utazol ?
juhi
Okés, az jó lesz!
Én egy most érettségizõ deli fiatalemberrel, és egy majd' 8 éves leányzóval utazom. Egyik a bátyám gyermeke a másik (a leányzó) az enyém..
Figyi érdekelne, hogy Paraliáról, hogy mentek Rhodesra?? Jövõre egy ilyen úton gondolkodom, csak a kivitelezést nem tudom, hogy repülövel menjünk, vagy autóval, és kompolunk.
Leírod, vagy ide, vagy a Rhodes topikba, vagy a dumcsiba??
Szia keke!
Biztos, hogy elmegyünk Skiathosra. Ha még emlékszel mennyit utaztatok Volosig busszal? Néztem a térképet, hosszunak tünik az ut. A szigetre sok idõ jut?
Juhi
Szia!
Ezt nem így oldjuk meg! Ez két külön út lesz! Július busszal Paralia, augusztus repülõvel Rodosz. Minekettõt Bp-rõl!
Bocs, hogy nem tudtam segíteni!