szia.
Egészen tegnapig biztosan dolgoztak, eddig nem volt téli szünet és az ünnepek után megint nyitva lesznek, biztosan el tudod majd érni az irodát.
Boldog Karácsonyt!
Már azt hiszem kezd körvonalazódni bennem a 2009-es nyaralás.
Két apartman között szeretnék dönteni.
A Stelláról már hallottam.
Amiről szeretném még a véleményeteket kérni az a THETIS Apartmanház. Tudtok valamit róla?
Szia. Majdnem ugyanolyan messze vannak, a Stella közelebb van a parthoz, a Thetis egy utcával feljebb van, de a "nagypart", mind a kettőtől 10 perc séta, és szerintem nem feltétlenül érdemes odáig elmenni, mert a Stella előtt is egész jó a part. (a képeket is küldöm nemsokára).
Ági
Van lehetőség, de drága és nem ajánlja senki. Egyrészt vacak az utak minősége, elég keskenyek és forgalmasak (más, mint a szigeteken); másrészt drága is (asszem 20 eur/nap).
Szia ajken!
Köszi ezt tapasztalatból tudod, vagy olvastad te is valahol? Csak azért kérdem mert ezen áll vagy bukik a Toloi nyaralás. A 20 E. nem sok Zantén is ennyi volt a moci biztosítással a quad meg 50 E/nap. A kocsiért akciósan 3 napra biztosítással 135 E. Az utak állapota az kátyús vagy csak keskenyek?
Szia! Mi a Thetis luxusapartmanjában (negyedik emeleten van, összesen csak 2 apartman van egymás mellett, lift van) voltunk augusztus végén-szeptember elején 2 hétig, csak ajánlani tudjuk. Ez az apartman a hotel legfelső emeletén van, fürdőkádas, kilátás fantasztikus, az udvaron úszómedence, drinkbár. Nagyon meg voltunk elégedve vele. Utoljára 2005-ben volt ilyen jó szállásunk Paralián. Az albumunkat ha megnézed találsz az apartmanról képeket.
Mi az IBUSZ-nál fizettünk be, de egyénileg utaztunk mert én már 25 hetes terhes voltam. Ja, és csak 3.000 Ft volt az árkülönbség a normál és a luxusapartman között.