Sziasztok! Ma megtudtam a kombinált út árát 69990Ft + 11000Ft illeték hát sokkal több lett mint tavaly. Így sajnos nem fér bele a keretbe. Tényleg nagyon készültünk de ennyiért most nem fér bele. Úgyhogy sarti lett az uticélunk. Egyszer úgyis eljutok Karpatora Sziasztok Erika
Sajnálom, hogy nem tudtok most eljutni, pedig gyönyörű sziget.
Ez viszont tényleg sok... és annyi utazás, annyi szabadnap és ilyen sok pénz, merthát költőt is bele kell számolni.
Nekünk sem éri meg 2. nyaralásnak, úgynéz ki nem tudok mit tenni, last minut vmelyik szigetre, wizzair is nagyon drágán vinne Krétára vagy Rodoszra, így Kythira és Milos és Karpathos kizárva
Szia Firkamanó! Hát mi is pont így gondoltuk. Ennyiért oda vissza repülővel is lehet menni. Főleg last minut. Pont az ár miatt vállaltuk volna a hosszú utazást. Szia Erika
Sziasztok everybody!
Ma én is beszéltem az Aeolus-sal. Kombinált utazással Karpathos(05.31-06.13-ig) 69990+11850 illeték+1.5% stornó bizti+600 ft. foglalási díj. Kalymnos (06.08-06.21-ig) 72980+11850 illeték +1.5% stornó bizti+600 ft foglalási díj.Mindkét esetben 11éj. Pozsonyból ingyen transzfer Bp-re.Kicsit megemelték az árakat!!!! Új útjaik is vannak:Skiathos és Skopelos még buszal is. A magunk részéről mindent mérlegre téve Milos viszi el a pálmát. Egy kis szigeten ennyi szép látnivaló talán nincs is. Tehát nyáron Milos autóval+Kimolos és Poliagos, hazafelé pedig betérünk Elafonissos-ra és talán Kithirára. Ha ez sikerül az maga a csoda lesz és mehetünk az adósok börönébe. Ha valakinek van jó ötlete vagy tanácsa azt kérem írjon az alábbi kérdésben:Mi Pireus-ig mennénk autóval, onnan pedig komp-pal Milos-ra.Vajon 06.01.-én lesz-e azonnal kompjegyem (2 fő+1autó) akkor, ha odaérek, vagy ezt hetekkel előre meg kell net-en rendelnem. Mivel a szállást 06.02.-vel foglalnám, a komp-ra viszont nem férek fel az nagyon durva lenne.
Azt azért ne feledjétek,hogy itt nem 7 napos turnusok vannak!!
Mi 14 napot voltunk,de alapból 11 naposak ezek a kombinált utak.
Bár kónyu volt 17 naposon is
Szia Kriszti! Szomorúan de lemndtunk idén Karpathosról. Azért látod a tavalyi árhoz képest jócskán emeltek gondoltam , hogy drágább lessz de nem ennyivel. Így Sarti lessz szintén 11 éjszakás. Szia Erika