Szia!
Én is csak jókat hallottam a spanos-ról azért választottuk
Külön kértük,hogy tengerre néző szobát kapjunk,de lehet most már kicsit bánom,,mert egész nap oda süt a nap és nincs semmi napellenző....
Mondjuk ettől még egyáltalán nem biztos,hogy azt is kapjuk
A kettes szoba hova esik???
VAn esetleg fényképed róla?Szívesen megnézném...
Szia!
a 2 -es apartman nem a tengerre nézett hanem a fő utcára. nyáron esetleg ez zajosabb lehet. Most ősszel is elég nagy "gyalogos -robogós" forgalom volt ott. Sokan megálltak és fotózták a Spanost mert nagyon jól néz ki esti kivilágításban.Ha küldesz priviben egy email címet akkor szívesen küldök fotókat is. Nagyon közel van a tenger , homokos lassan mélyülő a part.
Mi béreltünk kerékpárt és bejártuk a környéket. A narancs partra viszont elgyalogoltunk!
Szia Erika!
Nem ismerem a Walter Travelt, de csak jót olvastam róluk. Végre már van 11 napos út is, mert a 8 igen kevés volt. A fotóim között találtam olyan képet mintha az az apartman lenne rajta ahová mentek. Szerintem az ófalu részen van a kis domb tetején, ott van egy kis kápolna is.
Bizony-bizony, nem mindegy mennyiért utazunk, így biztos jobban jártok. Mi még nem tudjuk, hogy megyünk e nyaralni.
Szia Frézia! Igen az ófalu részén van igazából azért tetszik mert azt írják csendes helyen van, tengerre néző kilátás van tavaly Marmarason is nagyon szép volt a kilátás. Azt szeretném kérdezni ha tudsz ebbe segíteni, hogy szerinted milyen messze van a mi szállásunktól a focipálya ez csak azér érdekel mert jönnek még barátaink és ők ott fonak lakni. Remélem nektek is összejön a nyaralás. Bár elég elszomorító a helyzet mostanába De reménykedjünk javulni fog Szia Erika
Hát úgy saccolom 1 km, de mikor ott vagy nem tűnik messzinek,egy kellmes séta. Gyakorlatilag nem olyan nagy a falu, könnyen bejárható minden.
Szerintem nekünk úgy lesz, megtervezzük a szabadság időpontját és ha lesz valami kedvező, akkor odamegyünk.
Ercsike69, ti a templom és a kikötőt jelző szürke jel között fogtok lakni a foci pálya meg a labdával jelzett helyen van és kb. 1 km. ahogy Frézia is írta.
Szia Bofefe! Köszi hát nemleszünk valami közel egymáshoz De egy kis séta nem árt. Sajna nemtudtuk összehozni, hogy a mindenki a Michalisba legyen a barátaink csak hárman vannak. Viszont nekünk a Michali tetszik a legjobban. Malyd csak megoldjuk valahogy.