Kedves Papamaci!
Most látom, hogy érdeklődési köröd alapján már biztos jártál PARGÁN.Az ottani Topic-ban irhatnál egy két dolgot.Kár ,hogy még nem épült meg az alagutas szerpentin mentes út arra felé.A feleségem ugyanis fél a szerpentines utaktól.Korfu csoda szép volt számára is de az utazás nem kell neki mégegyszer. A képek alapján csodás,festői hely lehet.Nem nyugszok míg áttételesen "Trófeaim közt nem látom"
Üdv. "Nihtopúli" -Nihtovaja
Kedves Papamaci!
Most látom, hogy érdeklődési köröd alapján már biztos jártál PARGÁN.Az ottani Topic-ban irhatnál egy két dolgot.Kár ,hogy még nem épült meg az alagutas szerpentin mentes út arra felé.A feleségem ugyanis fél a szerpentines utaktól.Korfu csoda szép volt számára is de az utazás nem kell neki mégegyszer. A képek alapján csodás,festői hely lehet.Nem nyugszok míg áttételesen "Trófeaim közt nem látom"
Üdv. "Nihtopúli" -Nihtovaja
Tavaly végigjártuk azt a szerpentines utat... Hát csodálatos volt. Meteoráktól metünk Ionninába (vagyis a Peramai cseppkőbarlangba).
Ritka élmény volt 1700 magasan áthaladni a hegyeken.
Szia Elinolatri!!! Válaszodat köszönöm szépen,akkor szerintem ti is a valterékkal voltatok.Mi is velük mennénk csak kevés az nfó róluk,de mint irtad és olvasgatok egyrecsak pozitiv hozzászólások vannak.A szállás is biztató igy valószinü hogy lefoglalom jövöhéten náluk.A fakultativ programokról is köszi az infót de ezt mindig saját magam oldom meg sokkal olcsóbb.Irodánál foglalsz PL:hajosutat 30-35 euro azt a kiötöben megkapod 20-22-ért én mindig körbe járom ezeket és utánna választok sőt kapitány függő mert itt is vannak olcsóbb és drágábbak.A többi szárazföldi látnivalót pedig sokkal olcsób róbógóval végigjárni nem kell alkalmazkodni senkihez és ott álok meg ahol akkarok és tetszik.Szerintem és tapasztalataim során.
Tavaly végigjártuk azt a szerpentines utat... Hát csodálatos volt. Meteoráktól metünk Ionninába (vagyis a Peramai cseppkőbarlangba).
Értelek én téged nekem is csodás lenne.De sajnos a nejemnek "fóbiája" van az ilyenektől.Éjszaka kanyarogtunk én sem sokat láttam belőle.
Üdv.
Értelek én téged nekem is csodás lenne.De sajnos a nejemnek "fóbiája" van az ilyenektől.Éjszaka kanyarogtunk én sem sokat láttam belőle.
Üdv.
Hamarosan elkészül a sztráda,és akkor nem kell már kanyarogni össze-vissza. Tavaly már elég sok alagút kész volt, de sajna nem mind. Mellettem is forgatta a gyomrát (főleg visszafelé, mert akkor már siettünk) a család, de végül is tetszett mindenkinek, főleg a látványmiatt.
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni,hogy volt e már valaki az Apollon Travel szervezésében az Apostolos apartmanban. Azt szeretném megtudni,mivel szuterénről van szó,hogy milyen az apartman állapota.Eddig csak Grandturs-os szervezésű utakon voltunk,így szeretném azt is megkérdezni,mi a tapasztalat az Apollonos utakról.előre is köszönöm a választ .
Szia Helena! Mi már utaztunk mid a két utazási irodával.Apollonnal Toróniba Grandal Neos Marmarason voltunk. Csak jó tapasztalatom van mind a kettőről. Most viszont a Walter travelt választottuk a 11 éjszakés turnus miatt. Árban csekély külömbség és négy éjszakával több.Neik is van a Apostolosba szállásuk.Már olvastam róla azt írják hogy nem rossz csak vannak olyan 4ágyas apartnanok ahol emeletes ágy van. Remélem velük sem lessz probléma. Mi már lefoglaltuk a Michalis apartmanba leszünk. Szia Erika
Szia Erika! Köszönöm a gyors válaszod,megnyugtattál az Apollónt illetően. Mi ketten mennénk a férjemmel 2 fős apartmanba, csak ahogyan írtam is,nem tudom milyen lehet a szuterén .Habár a legkevesebbet tartózkodik az ember az apartmanban,de azért az nem mindegy,hogy mennyire tiszta,ill.felszerelt.Megnéztem a Michalis apartmant a katalógusban,hát ha odamennénk,nem lenne kérdésem,mert nagyon szép.
Szia Helena! Mi nem az Apolonos Michalisba megyünk hanem a Walter travelesbe ami tengerrenéző. Két ilyen nevü apartman van. Benneteket nem érdelelne a 11 éjszakás turnus. Mikor szeretnétek menni? Mi a barátainkal megyünk össz:heten három család. Szia Erika
Szia!
lehet hogy nagyon szép az Apollonos Michaelis apartman de mindentől elég távol van , ráadásul meg közelíteni a fő út túl oldaláról egy dzsindzsás ( gazos elhagyatott ) területről lehet meg közelíteni. Van ugyan úszó medencéje de ha egy fagyira vagy egy péksütire vágysz akkor bizony gyalogolni kell.
Mi az Ibusszal voltunk és a Spanos apartmanban szálltunk meg! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!!
Hát Erika,most aztán fel van adva nekem a lecke. Mi junius 20-tól szeretnénk menni 2 hétre.Ráadásul gyorsan kell dönteni,mert az Apollonnál erre az időpontra csak egy szoba van már,ami nincs lefoglalva az Apostolos apartmanban.Csak az apartmanról tudnék valami konkrétat,mielőtt befizetek.
Szia!
Mi augusztusba megyünk két hétre a spanos apartmanba:-)
Én csak ajánlani tudom...Még nem voltam,de csak jókat hallottam róla..
Ti busszal vagy kocsival mentek?Mert mi ibusznál foglaltuk le és kocsival megyünk.