Budapest-Athén oda-vissza 31900Ft körül jött ki illetékkel mindennel együtt. Most valami még nagyobb akció volt, mint korábban hétvégenként (akkor 39900 volt az akcióban)
Hörr. Még jó, hogy nem láttam, mert biztos ideges lettem volna...
Abban reménykedtem hogy nem veszed észre... De te lagalább biztosra mentél. Mi meg 2 hétvégét idegeskedtünk végig mert nem akarta elfogadni a kártyánkat...
Tegnap teljesen véletlenül a párommal megnéztük a Malév árait...
Augusztus 15-23-ig meg is vettük gyorsan a jegyet, mert 31 000 Ft-ba került fejenként odavissza mindennel.
Kihagyhatatlan, így augusztusban utazási iroda last minute ajánlata helyett saját szervezésben megyünk ATHÉNba, és MILOS szigetére!!
Olyan boldog vagyok!!!
Korábban talán Vojandi írta, hogy az Olympic Airlines-nél
nem érdemes repülőjegyet venni, mert valószínű, hogy meg fog szűnni.
Ez mennyire igaz mostanában?
Mert Athénból Milosra náluk néztem ki egy jegyet, csak oda, mindennel együtt 47 euro (a lassu komp lenne 34, a gyors 50), és mivel egy óra sincs a menetidő, őket választanám, de csak ha nem fog megszűnni.
Igen, epp ma reggel (is) volt szo az eldasrol a hiradoban, es azt is mondtak, hogy szertnek a legitarsasagot jobba tenni mint valaha.... Szerintem nincs ok az aggodalomra....
BP-ATHÉN július 4 - július 12 = mindennel együtt odavissza 29 700 Ft ...
Más időpontokban is lehet ennyiért kapni, csak írtam egy példát.
Ha ennyiért hozzálehet jutni a repülőjegyhez, és az olcsó előszezoni szállásokhoz, akkor már jobban megéri a saját szervezés, bármelyik szigetet választja az ember.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom a saját szervezést, jobb mint kiszolgáltatva lenni az utazási irodáknak (nagyon dühös vagyok rájuk...)