Gyerekke, remélem nyáron melegebb lesz Paralián, mert mostanában errefelé elég cidri van...3 napja még havazott. Na nem pont iParálián, kb 35 km-re. Kicsit ledöbbentem. De ha süt a nap egész pofás idő tud lenni.
A szórakozóhelyek meg nem csoda, hogy nincsenek nyitva itt, általában -ha jól tudom, nem akarok okoskodni- húsvétkor nyitnak vagy akörül.
Christee megdobhatnál egy privivel mizu veled!
Lányok (Judit és Csöpp) ha tudok nyáron segítek, Alettának már írtam mailt.
Szia Pöpi! Milyen az élet görög asszonyként? Jól érzed magad odakint? Minden olyan, mint ahogy elképzelted?
Gondolom már készültök a szezonra, bár ha még tél van ott is, akkor nehéz elképzelni, hogy lesz még nyár valamikor!?
Sajnos itt is megint zuhog az eső, nem is tudok nyaralásra gondolni, annyira ócska idő van.
Irigyellek azért, hogy Görögországban élsz, főleg a tenger miatt, hogy naponta láthatod!
Olvstam, hogy Serresen vagy... Hogy vagy, hogy erzed ott magad? Mit dolgozol??? Meselj mi van mostansag Veled, kivancsi vagyok am....
Es akkor nyaron Paralia vagy maradsz ott?
En most mar 99 % hogy megyek, ugyanoda az orvosi rendelobe:) Remelem hamarosan talalkozunk valamelyik reszen Gorogorszagnak.
Puszik
Fru
Kepzeld, holnap lehet, hogy megyunk Paraliara, persze csak egy par orara, es ha ugy jon ossze, akkor meglatogatunk...
Latni fogom az uj lakast, izgis, mar alig varom, hogy lassalak:)
Na puszik, hivlak majd...
Fru
Szia Pöpi!
Ma lefoglaltam az utat Paraliara, és ha minden jól megy, akkor 141 nap múlva találkozunk! Ha kiérünk, első dolgom lesz, hegy megkeresselek!
Párom közölte, hogy újra hajókázunk veletek egy nagyot! Nagyon rákattant a grillezett halatokra, annak ellenére, hogy egy igazi halgyűlölő. És most a lányom is jön, aki szeretne úszkálni a nyílt vizen. Meg az anyukám, és a mostoha apám.(De ők nem úszkálnak, mert úszni sem tudnak, úgyhogy mentőövekkel szerelem fel őket. )
Pusza Anikó!
Remélem legkésőbb 141 nap múlva veletek is találkozom!
Na ez nem is igaz... Hát mán nagyon rég nem láttalak a fórumon.
Légy üdvözölve! Hogy vagy?Jól vagy? Ha a kérdés nem is Paraliaról szól.
Minimális Off...
Köszi, ma nagyon jól vagyok!
Mindenki tudja, hogy nem vagyok egy Paralia fun, de a mai gazdasági helyzetben (drága kerítést építtettem ), az olcsóbb utakat keresi az ember lánya. Ráadásul, a férjem (mindenképpen találkozni akar az idén is Panossal) és édesanyám (63 évesen) ragaszkodott Paraliahoz.
Hiányoztatok ám Ti is nekem, de nehéz úgy Hellaszról beszélni, ha úgy érzed, hogy idén nem jön össze. Sokan gondolják, hogy hűtlen lettem, de attól, hogy nem írok, még a hellasz.hu a kedvenc oldalam!
Majd most kicsit sűrübben láthattok erre!
A dumcsiban megírhatnád, hogy mi van Veled!
Szia Csutek! Én is nagyon remélem, hogy sikerül újra "együtt" nyaralni!? Legalábbis egymás közelében.
Részemről nincs akadálya. Még pár dolgot lefixálunk, de 99 %, hogy nekünk is jó már az az időpont.
Mindenképp beszélünk még róla.
A hajókázás minket is érdekelne újra, hisz nagyon jól éreztük magunkat, és Pöpivel is szivesen találkoznánk újra!!!
Örülök, hogy most már gyakrabban felbukkansz itt, és hogy sikerült döntenetek!
Nagyon hosszadalmas, de csöppet sem nehéz, döntés volt! Már lassan teljesen mindegy, hogy hova megyünk, ha az Görögországban van.
Nagyon készülünk az újabb találkozóra! Jók voltak tavaly az esti beszélgetések és a közös kirándulás! És Pöpi a szívem csücske!
Köszi Csutek! Én is jól éreztem magam tavaly és jó lesz újra találkozni. Paraliára is jó volt úgy bemenni, hogy esti séta, beszélgetések, vásárlás, az ellen soha nem volt kifogásom, és nagyon jó onnan visszamenni Makrygialosra.
A lényeg tényleg,hogy Görögország legyen!
Köszi, ma nagyon jól vagyok!
Mindenki tudja, hogy nem vagyok egy Paralia fun, de a mai gazdasági helyzetben (drága kerítést építtettem ), az olcsóbb utakat keresi az ember lánya. Ráadásul, a férjem (mindenképpen találkozni akar az idén is Panossal) és édesanyám (63 évesen) ragaszkodott Paraliahoz.
Hiányoztatok ám Ti is nekem, de nehéz úgy Hellaszról beszélni, ha úgy érzed, hogy idén nem jön össze. Sokan gondolják, hogy hűtlen lettem, de attól, hogy nem írok, még a hellasz.hu a kedvenc oldalam!
Majd most kicsit sűrübben láthattok erre!
A dumcsiban megírhatnád, hogy mi van Veled!
Hát akkor, Szia!
Egy kicsit hasonlít a problémánk és abban meg is egyezik,hogy domináns benne az anyagi elengedettség hiányzó lehetősége.Mivel máshová nem akartunk menni mint amit elterveztünk, maradt sok-sok év után a "maradra" utazás...Képzelheted 10 év rendszeres görög-szigeti utazások most egyszeribe befellegzettek.Hát ez van.Sok év után, egy pár, szép magyar tájat keresünk meg és tőltünk el majd remélem ott is kellemes napokat.Úgyhogy a fórum látogatása is ritkább lett, meg egy időre "hozzá is segítettek" nemrégiben,hogy kevesebbet látogassam...
Egy pár régi "kolléga" is eltűnt a süllyesztőben,de jönnek az újak és így van ez rendjén.Azért még remélem lesz még jövő idő is a Hellaszon, bár most sok minden ellene dolgozik,mint már az előbb írtam legfőképp az anyagi nehézségek.
Sajnálom, hogy így alakult az idei évetek. De mi tavaly és az idén is úgy voltunk, hogy nem tudunk menni. Kicsit lejjebb adtuk az igényeinket és megyünk. Hátha nektek is összejön valami, ha nem is sziget.