Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 691
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Nochtastenci
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
12 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9466 Üzenet linkje2006-06-22 12:22:03 

Jaj, úúúúúúúúgy irigyellek titeket! Már nemsokára kint lesztek azon a jó helyen! De azért nagyon nem szomorkodom, mert végre lesz egy kisbabánk, amire védõnõként 1-2 éve vágyódom már. Eleget dolgoztam úgy érzem, most jöhet az elmélet után az igazi saját tapasztalat!
Mindenesetre kösz a tanácsokat, 20 hetesen utánaolvasgattam: a legjobb idõszak, mindenképp megyünk Görögbe, nem tudok lemondani róla. Hacsak persze nem lesz tényleg nagy problémám.
De azért még a kismamák is repülhetnek ám, nem kell minket 100 éves betegesként kezelni...
Mindenkinek jó utat, és kellemes idõtöltést, aztán kérünk beszámolókat! Érdekelne, hogy 1 hetes nyaralásba, milyen programok kirándulások férnek bele kényelmesen, hogy még fürödni is lehessen!
(pl.mindenképp szeretnénk Skiathost, Meteorákat és talán külön úton autóval Olympost) Na, túl sok a szöveg, megyek dolgozni, sziasztoooook!

# 692
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9468 Üzenet linkje2006-06-22 12:43:44 

Nochtastenci írta:
Jaj, úúúúúúúúgy irigyellek titeket! Már nemsokára kint lesztek azon a jó helyen! De azért nagyon nem szomorkodom, mert végre lesz egy kisbabánk, amire védõnõként 1-2 éve vágyódom már. Eleget dolgoztam úgy érzem, most jöhet az elmélet után az igazi saját tapasztalat!
Mindenesetre kösz a tanácsokat, 20 hetesen utánaolvasgattam: a legjobb idõszak, mindenképp megyünk Görögbe, nem tudok lemondani róla. Hacsak persze nem lesz tényleg nagy problémám.
De azért még a kismamák is repülhetnek ám, nem kell minket 100 éves betegesként kezelni...
Mindenkinek jó utat, és kellemes idõtöltést, aztán kérünk beszámolókat! Érdekelne, hogy 1 hetes nyaralásba, milyen programok kirándulások férnek bele kényelmesen, hogy még fürödni is lehessen!
(pl.mindenképp szeretnénk Skiathost, Meteorákat és talán külön úton autóval Olympost) Na, túl sok a szöveg, megyek dolgozni, sziasztoooook!

Szerintem is repülhetsz nyugodtan. Barátném majd' 6 hónapos terhesen repült Brazíliába - és nem volt semmi gond.
De orvossal elõtte kell konzultálni mindenképp.

# 693
Eeraa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
95 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9471 Üzenet linkje2006-06-22 13:01:10 

Én sem hiszem, hogy van belépõ, hiszen még kiépítve sincs. Nekünk is két görög pasi (feketék volta a fejük búbjáig az iszaptól icon_smile.gif) mondta el honnan és milyen iszapot a legjobb szedni.

Era

# 694
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9472 Üzenet linkje2006-06-22 13:03:47 

eeraa írta:
Én sem hiszem, hogy van belépõ, hiszen még kiépítve sincs. Nekünk is két görög pasi (feketék volta a fejük búbjáig az iszaptól icon_smile.gif) mondta el honnan és milyen iszapot a legjobb szedni.

Era

Tömegközlekedéssel el lehet jutni oda?

# 695
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9475 Üzenet linkje2006-06-22 13:16:27 

eeraa írta:
Igen. Nagyon élveztük az iszapfürdõt, szerintem próbáljátok ki feltétlenül. Mi robogóval mentünk el, de ha ezt nem vállaljátok, akkor quaddal is érdemes próbálkozni. utána továbbmentünk Makrigialosra, fürdötünk egyet, körülnéztük.

Era

Szia !

Nem tudod, busz megy oda? Makrigialosra is szeretnénk át menni, mert július 22-23-án kagyló fesztivál lesz. Az iszapfürdõt is meg bróbáljuk. icon_lol.gif

# 696
Eeraa
Aktív fórumos
Aktív fórumos
95 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9476 Üzenet linkje2006-06-22 13:28:57 

Õszintén szólva nem tudom, hogy megy-e busz arra, én nem láttam buszt a környéken mindenki robogóval közlekedett. Ha van jogsitok, akkor quaddal szépen el lehet gurulni a tengerparti úton. (ha a robogót nem meritek bevállalni) Amikor a hugomék voltak 2 éve fakultatívot is szerveztek oda, de szemtelenül drága volt.

Era

# 697
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9477 Üzenet linkje2006-06-22 13:29:33 

juhi írta:
eeraa írta:
Igen. Nagyon élveztük az iszapfürdõt, szerintem próbáljátok ki feltétlenül. Mi robogóval mentünk el, de ha ezt nem vállaljátok, akkor quaddal is érdemes próbálkozni. utána továbbmentünk Makrigialosra, fürdötünk egyet, körülnéztük.

Era

Szia !

Nem tudod, busz megy oda? Makrigialosra is szeretnénk át menni, mert július 22-23-án kagyló fesztivál lesz. Az iszapfürdõt is meg bróbáljuk. icon_lol.gif

Húúú...honnan tudod, hogy kagylófesztivál lesz? icon_biggrin.gif
22.-én még ott vagyunk, még mi is el tudunk menni!!!

# 698
Kriszta35
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1383 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9479 Üzenet linkje2006-06-22 13:40:32 

Nem ide vág, de itt beszélitek, Makriban a héten volt kagylófesztivál, ezt az Anikó írta nekem, aki jelenleg kint van Makriban.

Szóval lehet, hogy most volt, vagy minden hónapban van... Én ott is leszek a jövõ héten és megtudom nektek.

A másik kedden akkor kik lesznek kint Parálián?? Jó lenne összeakadni egy kicsit, kár hogy nincs kitalált hellaszos köszönés icon_mrgreen.gif

# 699
Glika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9480 Üzenet linkje2006-06-22 13:42:26 

Kriszta mi köv7 szombatra érünk oda!
A köszönés legyen Yasu icon_wink.gif

# 700
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9482 Üzenet linkje2006-06-22 13:53:24 

Kriszta35 írta:
Nem ide vág, de itt beszélitek, Makriban a héten volt kagylófesztivál, ezt az Anikó írta nekem, aki jelenleg kint van Makriban.

Szóval lehet, hogy most volt, vagy minden hónapban van... Én ott is leszek a jövõ héten és megtudom nektek.

A másik kedden akkor kik lesznek kint Parálián?? Jó lenne összeakadni egy kicsit, kár hogy nincs kitalált hellaszos köszönés icon_mrgreen.gif

Kriszta,
Mi a másik héten pénteken indulunk, azaz 7.-én.
Kitalálhatunk egy hellaszos üdvözlést..... icon_lol.gif kelet vagy nyugat felé boruljunk térdre? icon_biggrin.gif icon_razz.gif

# 701
Glika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9493 Üzenet linkje2006-06-22 14:52:50 

hello! volt már vki a Dioni apartmanházban? képet nem tudna valaki mutogatni nékem? icon_razz.gif
elõre is nagyon köfönööm!!

# 702
Keke
Aktív fórumos
Aktív fórumos
266 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9497 Üzenet linkje2006-06-22 15:36:58 

Szia Stenci!Bár nem erre a fórumra tartozik de repülés elõtt érdeklõdd meg,hogy vannak-e az adott légitársaságnak speciális szabályai várandósok utaztatásával kapcsolatban!!!Nem minden légitársaság enged kismamákat repülni a kockázat miatt,mert nem minden társaság vállalja be ha bármi történik leszálljon menet közben.Ez így van,mindenképp nézz utána.
# 703
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9520 Üzenet linkje2006-06-23 07:49:28 

Szia Mona777!
Kértem katalógust egy utazásitól (azt hiszem az Andromeda) és abban volt. Csütörtökön van ott piac, és július 22-23-án a fesztivál. icon_lol.gif
Remélem tényleg lesz, mert már nagyon várom.
21 nap és indulok !!! icon_lol.gif icon_lol.gif

# 704
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9528 Üzenet linkje2006-06-23 09:25:36 

juhi írta:
Szia Mona777!
Kértem katalógust egy utazásitól (azt hiszem az Andromeda) és abban volt. Csütörtökön van ott piac, és július 22-23-án a fesztivál. icon_lol.gif
Remélem tényleg lesz, mert már nagyon várom.
21 nap és indulok !!! icon_lol.gif icon_lol.gif

Szia,
Mi 14 nap múlva indulunk!!! icon_razz.gif
Kateriniben is van szombatonként piac, azt mi is beterveztük!

Mona

# 705
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9529 Üzenet linkje2006-06-23 09:29:56 

Hello!
Kateriniben csak szombaton van piac? És gondolom inkább délelõtt! Vagy egész napos?
Mert mi pont szombaton érkezünk és nem hiszem hogy át tudunk menni! icon_cry.gif Pedig mi is szerettünk volna menni!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 46 47 48 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu