Buszos úttal soha nem mennék a DiasZeussal, nekünk balesetünk volt, elaludt a sofőr, több mint 100-al belementünk egy kis teherautóba...
Tudod a söfőrök elég keveset pihennek, van amikro útközben nem is... Ezért mindig legyen valaki aki szóval tartja, erre figyeljetek!
Meg szeretném kérdezni, hogy a Theo Tours menetrendszerinti járatával utazott már valaki Athénba, ill. Görögországba? (mert több helyen is megáll). A fiam akar menni májusban velük Athénba és ma már utalná a pénzt, de nekem csak most szólt, gondoltam rákérdezek, hogy valaki ismeri-e ezt a lehetőséget. Köszi előre is.
Szia Anikó!
Én nagyon régen Theo Tours-sal mentem Görögországba, és akkor az FP-Travellel utaztatott, ahol görög sofőrök voltak. Nagyon jól vezettek, az utassal viszont nem sokat törődtek. Na persze, nem is az a fontos, hanem, hogy gyorsan, balesetmentesen leérjenek.
köszi szépen, a fiam nem is igényli, hogy külön foglalkozzanak vele, nem is először utazik már Görögországba, csak kíváncsi voltam, hogy valaki utazott-e már így velük, hogy csak a buszt fizeti oda-vissza.
Remélem, hogy nem lesz semmi gond!? Az van a honlapukon, hogy most is görög sofőrök lesznek.
Akkor valószínű, hogy még mindig FP Travel. Nem tudom, hogy milyen stílusban vezetnek, azaz, hogy mennyire és hogyan tartják be a szabályokat, de nekem utasként nagyon tetszik a vezetési stílusuk. Ahol lehet mennek, ahol nem, ott is, persze kicsit ott visszafogják magukat. Szerintem hamar le fog érni a fiatalúr. Igaz, hogy én 16 éve utaztam velük, akkor újabb típusú buszaik voltak, nem voltak lezúzva. Kérdés, hogy mennyire tudják fenntartani a színvonalat.
Meg szeretném kérdezni, hogy a Theo Tours menetrendszerinti járatával utazott már valaki Athénba, ill. Görögországba? (mert több helyen is megáll). A fiam akar menni májusban velük Athénba és ma már utalná a pénzt, de nekem csak most szólt, gondoltam rákérdezek, hogy valaki ismeri-e ezt a lehetőséget. Köszi előre is.
Szio! En mar tobbszor is utaztam veluk. Gyors, megbizhato. Csak arra kell figyelni, hogy 2 taskanal tobbet ne vigyen, mert plusz penzt kernek erte, de ez a sofortol fugg.
Köszi jamasz neked is! Örülök annak, amit írtál, mert ma átutalta a fiam a pénzt, így azért kicsit megnyugtatott, amit írtál. Nem tervez csak egy hátizsákot (kicsit) és egy kis bőröndöt vinni, úgyhogy azzal nem lesz gond.
Köszönöm a válaszokat!!!
Már használtam a fórum keresőjét, de nagyon kevés találat volt a Hellaszon, ezért felteszem a kérdést itt.
Van-e bármilyen tapasztalatotok az Unitravel Utazásszervező Irodával kapcsolatban?
Előre is köszönöm!
Elviekben az utazási irodának fel kell tüntetne, hogy mely utazás ellenértékeként fogadta el az üdülési csekket, mert csak ez után kapja meg az árát készpénzben. Mivel az üdülési csekk lényege, hogy a hazai túritaforgalmat növelje, fejlessze és erre külön kitérnek a szabályzatában, nem tartom valószínünek, hogy visszakapná az árát, ha külföldi utazásra fogadná el.