Ezt a Tolo-s tocsikba akartad CSerrobi? Eddig mindkétszer 17 óra körül indultunk és másnap 11 óra tájban érkeztünk meg. Egyszer Paralian egyszer pedig Stavroson voltunk, tehát a távolság hellyel közel ugyanaz lesz most is.
Sziasztok!
Mi is autóval készülünk nyáron Milos szigetére, azt szeretnénk kérdezni, ha útközben valami műszaki gond adódik a kocsival, kihez lehet fordulni, mit lehet tenni, kit lehet segítségül hívni, esetleg egy telefonszám???
Előre is köszönjük a válaszokat!
Babarék
Sziasztok!
Mi is autóval készülünk nyáron Milos szigetére, azt szeretnénk kérdezni, ha útközben valami műszaki gond adódik a kocsival, kihez lehet fordulni, mit lehet tenni, kit lehet segítségül hívni, esetleg egy telefonszám???
Előre is köszönjük a válaszokat!
Babarék
Szia! Köss biztosítást mindenre kiterjedően ( BBP ) és majd a biztosító segít mindenben.
Szóval mire itthon elérjük a határt lesz kb. 22 óra ( a magyar autópályát kihagyom, ha nem muszáj, nem szeretek autopályán vezetni, trúl monoton és unalmas nekem ), aztán meg néhány rövidebb pihenő is belefér, nem rohanunk annyira egyébként sem, a kocsit sem szoktam nyúzni, 5,5 liter átlagból ki szoktam jönni.
Szerintem ez megoldás lehet Nektek. Pár éve nekem is behalt a verdám Lamiában; a szervízben szó nélkül jól megcsinálták és utólag itthon fizettem kifejezetten jó áron.
Sztem nem túl drága egy ilyen kártya, a nyaralás össz költségeihez képest elenyésző, de jól jöhet (ne kerüljön sor a használatára).
Nem tudom most van-e, de régen volt egy un. "Hitellevél", ez egy két v. három példányos papír volt, a szervízben kitöltöttük, a szerelő ráírta az összeget, aláírtuk és az autóklub fizetett, nekem pedig már itthon jött a számla.
A honlap egy dolog, a konkrét kérdésre adott válasz pedig sokszor egy másik. Egy telefont megér a dolog. Régen volt és könnyen lehet, hogy most is van valami hasonló.