A gazdasági rádión hallotta tegnap a párom. Én is csak akkor hiszem majd el ha látom... Tudjuk, hogy nagyon okosak ezek a különbözõ szakértõk....
Mi mindenképpen várunk még! Hátha!
Szia Andrea!!
Hát ez a 260,-Ft csoda lett volna, felhívtam telefonon az Aeolust és ez a 260,-Ft a MNB árfolyama volt valamikor. Viszonyt az Aeolus nem emelt árakat idáig, remélem nem is fog, mivel velük megyünk nyaralni busszal Paraliára.
Köszi a választ. Gyanús is volt.
Én a Panorama Tourssal megyek és megkérdeztem, õk sem emelnek árat, pedig számítottam rá.
Szerintem, aki eddig befizetett valamilyen útra, azon már nem változtatnak, legfeljebb az új utasoknál.
Szasztok!
Mi a véleményetek a Dias Zeus Travel Utazási Irodáról?Tudom, csak jó lehet....Ki lesz az összekötõ személyünk? Õk is váltják egymást? Az utazási irodánknak lesz szerintetek Moraitikán képviselete?Kristóf
Szia Kristóf!
A Dias Zeussal utazok már több mint 10 éve. (régen más néven) Én még nem csalodtam soha. Mindig nagyon szervezetten ment minden.
Az Aeolus nem emelt árat,februárban foglaltuk le és a fennmaradó összeget szombaton fizettük be.Egy ismerõs velük van éppen Krétán és minden oké az irodával.
Jó irodát választottatok! Hétfõ voltam a TUI-nál mondta a hölgy, hogy
8 %-al emelték az áraikat. Nagy mázlink volt, hogy mi addigra már befizettük és így minket már nem érintett. Ahogy csökken a forint értéke õk úgy emelik az áraikat.
Sikerült elérnem az Apollon Travelt. Azt mondják, nem emelnek árat. Nagyon remélem, hogy igazat mondanak. Elég az, hogy a költõpénz sokkal többe kerül.