Köszönöm a megerősítést, biztatást! Köszönöm a tippet Dian, már láttam tegnap a kisfilmet, nekem személy szerint nagyon tetszett. Ez volt az egyik fontos segítségem a döntéshez (a másik meg elég vicces - szebb a medencéje a kis híddal, szebb a bejárata és egész nap van ingyen fagyi - már jobbat nem találtam kapaszkodónak, mert mindkettő nagyon tetszett, így ezek döntöttek összességében, mert már táblázatot készítettem hozzájuk, és a többi észérv alapján mindkettő szimpi volt.)
Hazatérésünk után pedig mindenképpen szeretnék leírást készíteni, meg Ferrarinak is érdemes lehet, mert mindketten olyan helyre megyünk, amiről kevés magyar vélemény van, és ez jó jöhet mindenkinek.
Örülök, hogy sikerült dönteni.Biztos nagyon jó lesz, majd meglátod.
Csatlakozom a többiekhez, hogy igazán rajtatok múlik. A sziget gyönyörű
a tenger szintén.
Mi Malév géppel megyünk.
Akkor valszeg tényleg össze kevertem a két hotelt )), én úgy emlékeztem, hoyg ezek vannak egymás mellett.
Na mindegy.
Sőt valszeg hogy a viz árára is rosszul emlékszem )).
Na mindegy, lényeg hogy tudtál választani Kicsur én a lido star beach hotelbe megyek, idén is csak én júl 25-től.
Valaki nem tud véletlenül javasolni egy jó autókölcsönzőt akár a Rodosz városban is, ami viszonylag olcsó kb 3 napra???
Sziasztok!
A nyaralás azon része, ami rajtam múlik, hát...igencsak jónak ígérkezik, mert ha mást nem is, de nyaralni, azt nagyon tudok! Aztán győzzem kipihenni itthon, amikor hazaérkezünk!
Timike! Autó ügyben: ezt egy másik fórumon találtam, ott egyesek nagyon dicsérték, megnézni érdemes lehet!
#1322892010-04-27 19:51:31 Válasz a #132285. hsz-ra
Kész a kategória. Alapvetően igazad van, hogy több szállást kellene még felvinnem. Bővítgetem is a listát, amint tudom... Éppen emiatt hoztam létre ezt az oldalt, hogy ha valaki, mint épp most Te is, írnál egy véleményt, de nincs ilyen rovat:
"Ha nincs a lapon" itt jelezheti...
Sziasztok!
Nagyon leültünk....
Volna egy kérdésem, mert erre eddig nem találtam választ a topikban (bár az még nem jelenti azt, hogy nem is volt).
Van-e Rodoszon valami olyan jellegzetes dolog, amit lényegében csak onnan lehet/onnan érdemes hozni? (pl. mint Krétán a raki, vagy Korfun a kumquat) Nem feltétlen italra gondoltam, bár ez most eléggé úgy fest a listám alapján
#1325102010-04-30 07:27:19 Válasz a #132509. hsz-ra
Szia Kicsur!
Első körben pl. kerámiák: Elafos Ceramic, de ha italt szeretnél, akkor pl. ez: Cair, ezen belül is az "Amandia" szerintem a legfinomabb .
Üdv
Ma hívott az utazási iroda és közölték, hogy áttették az indulási időpontunkat 1 nappal, tehát júl. 1 helyett , júl. 02-án indulunk és így természetesen júl .16-án érkezünk haza.
Az indok az volt, hogy a Malév késő éjszaka indult volna és ez fárasztó lenne az utasoknak. Július 02-án viszont reggel 6 óra 30 perckor indul a gépünk.
Nem tudom mit mondjak erre, az elmúlt években mindig az éjszaka közepén indultunk, soha nem volt erre tekintettel az iroda.
#1332452010-05-06 08:44:00 Válasz a #133112. hsz-ra
Szia Ferrari!
ez tényleg érdekes, mert mi is szinte mindenhova éjjel ment a repülő.
Valamikor éjjel 3-kor o.
Jó fárasztó volt az tény, de itt csak azt tudom elképzelni, hogy sok panasz jöhetett be, hogy későn indul a repülő.
Sok turista kényelmesen szeret utazni.
Én meg inkább vállalom hogy éjjel utazzak, de ne veszítsek egy napot se.