Kedves Jox!
Nekem egy kérdésem van, hogy mindig meg is volt a szállás, amit itthon lefoglaltál?? Nem adták ki elõtted valaki másnak??
És ezek amiket az ajánlóban írsz, mind kipróbáltad, jó szállások?? ...
Soha semmi gondom nem volt a szállásokkal.
A tulajdonosok többnbyire ebbõl élnek, miért adnák ki másnak, ha én egyszer már lefoglaltam?
Egyébként meg kinyomtatod a válasz emailben lévõ foglalásod, és viszed magaddal.
Az Ajánló oldalon fentlévõ szálláshelyekhez pár hete felkerült két új apartman, ezt a kettõt és a rodoszit még nem ismerem, de a többiben jártam már és mindegyikkel meg voltam elégedve.
Kriszta, szerintem nem rontottál semmit, miért gondolod, hogy bûn nem elolvasni valamit, ami eddig még nem érdekelt?
Nekem sokminden van, amit még nem olvastam el ezen a fórumon/oldalon, mert számomra egyelõre még nem volt aktuális, annyi szabadidõm meg nincs, hogy órákon át csak olvasgassak.
Én is úgy voltam vele, a tél pont arra lesz jó, hogy az itteni beszámolókat sorra elolvassam, és a fényképeket hozzá nézzem.
Ebbõl jön ki, a mostani nyáron, hova is menjünk. ami persze már most nem jó, mert lassan dönteni kell, a sok gyönyörû táj közül hova is, ami számomra elég nehéz döntés.
Én idén Mykonos szigetre szeretnék menni.
Nagyon szép képeket láttam róla és egy görög ismerõsöm is mondta,hogy nagyon szép.
Aki bármi infót tud róla,szívesen veszem.
Én szeptembe elsõ hetében szoktam utazni és elõtte 3 héttel szoktam befizetni.
Még mindig volt ott hely ahol szerettem volna és olcsóbban, mintha hónapokkal elõtte foglaltam volna le.
* * *
Ismerõseim szerint kint is mindig lehet találni szállást.
Ezt még én nem mertem kipróbálni.
Mikonosznak a fõvárosa csodaszép, amúgy a sziget maradék része egy kissé kopár és csak a szép, finom homokos strandok vonzzák a sok strandolni vágyót. Amúgy a sziget az egyik legdrágábbnak mondott szigetnél: Szántorininél is drágább, így mondhatni, Görögország legdrágbb szigete. Én azt hallottam róla, hogy oda fõleg partizni vágyók utaznak, mert nagy a bulizós élet a szigeten. De egyábként nincs túl sok látnivaló. Szerintem jobban jársz, ha valamelyik érdekesebb szomszédos szigetre mész (Párosz, Náxosz) és onnan egy egy napos hajókirándulás keretében mész Mikonoszra. Én így csináltam és nagyon elégedett voltam így is.
Szia Jox!
Evia szigetén nem tudsz ajánlani egy jó szálláshelyet? Mi csak szeptemberben tudunk utazni, addig még ráérnék. De nagyon szeretek tervezgetni és jó lenne már pontosabbakat tudni. Még egy darab idei katalógust sem láttam. Még mindenki a téli utazásokkal van elfoglalva. Alig van nyári ajánlat még.
Én megnéztem/megnéztük itt a lányokkal az ajánlót, a hétvégén.
Nos nekem a Oasis Villa nagyon tetszik, gyönyörû.
Tudom, hogy a feltüntett ár, nem az idei, de kiindulónak éppen jó.
A kérdésem, az árak melyik studióra érthetõk, vagy és /fõ, vagy /studió / nap?
Erre ha tudsz, légy szíves majd válaszoljál!
Én ilyet keresnék a nyári utazásunkhoz, ha még tudnál hasonlót ajánlani annak is nagyon örülnék.