Szia Böby!
Nagyon sajnálom , hogy így megjártátok. Nagyon remélem , hogy valamiféleképpen kárpótolnak Titeket.
Mártikáról pedig no comment.
Kollegámékkal most váltottunk sms.-t Õk a vassalosban vannak, holnap után jönnek haza remélem Õk is írnak egy kis élménybeszámolót!
Nem értem miért alkalmazzák már második éve az Apollonosok ezt a Mártikát amikor nyakra fõre csinálja a negatív reklámot a cégnek.
Nem lehet hogy valakinek a valakije??????? De ha így is van miért az utas issza ennek is a levét?????????
Sziasztok! Böbyéknek a szomszédai voltunk a "csodás" Stavros stúdióban,amíg õk el nem költöztek.Utána is tartottuk a kapcsolatot,és természetesen a hazafelé országjáró úton is együtt jöttünk.Most csak ennyit
írok, mivel az Apollonnak be kell fejeznem a levelet, de azért írom több lépésben, mert mindig eszembe jut valami errõl a 3 hétrõl. Toló azért még
ennyi mérgelõdéssel is szép volt.Üdv:Ági
Mi pontosan 7 nap múlva indulunk Tolóba, minden nap olvasom a fórumot, de az egyetlen ami aggaszt, hogy beleronthat várva várt nyaralásunkba, az a Mártika....
Mi is az Apollon által szervezett útra fizettünk be, a Barbaressa apartmant választottuk. Bízom benne, mostanában azzal a szállással nem volt senkinek sem panasza, mert szerencsére itt nem olvashattam róla, remélem ez azt is jelenti, hogy ott minden rendben zajlik és elfogadhatóak a körülmények.
Mi is szeretnénk mitöbb fakultatív programon részt venni, és bízunk benne, hogy megfelelõ kisérõnk lesz, mert nem fogjuk mi sem szó nélkül hagyni, ha az idegenvezetõnk, vagy legyen az akár képviselõ, nem végzi megfelelõen a munkáját. Nem is értem, hogy az Apollon nem teszi meg a megfelelõ lépéseket, hogy elégedettebbek legyenek a velük utazók, az idegenvezetõjükkel.
De azért aggodalmam Mártival szemben nem akkora, mint amennyire várom, hogy végre ott lehessünk és átélhessük mi is azt a sok-sok szép élményt, amirõl írtatok!
Van esetleg valaki aki szintén augusztus 4.-én indul Toloba?
Üdv: Ypsi
Ha elfogadod a tanácsomat én Nektek is azt javaslom mint amit a jelenleg Toloban tartózkodó kollegáméknak.
Apollonnal utaztak, aztán kint el ballagtak a Cultur travel irodájába és ott fizettek be a fakultatív programokra. Nem elég hogy kedvesebbek segítõkészebbek a lányok de még olcsobb is volt nekik pl Athén. De a fakultatív programok skálája is színesebb.
Mártika meg ilyenkor abban a tudatban van szegény hogy egy "punnyadt társaság jött már megint akik sehova sem akarnak menni fakultatív kirándulásra.
Pedig DE csak nem vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon sajnálom, hogy így jártatok a szállással, és amikor olvastam a leírásod róla elõvettem az apollonos katalógusomat, mert már kiváncsi voltam rá, hogy melyik lehet az az apartmanház. Mi tavaly voltunk 10 napot Toloban és gondoltam, hátha így kép alapján ráismerek. De a katalógusban tök jó kép van róla, igaz, hogy csak kívülrõl, de nagyon pofás a ház. A kérdésem csak az lenne, hogy tényleg ilyen szép a valóságban is vagy csak betettek egy anno újkori képet a házról. Tavaly pl. nekem a Blu Sky apartman tetszett nagyon a katalógusból, mikor Tolóban voltunk elmentünk megnézni, hogy tényleg olyan szép -e mint a képen. Hát nagy csalódás volt, elég lepukkant egy hely volt. Szóval csak ennyit a katalógusbeli képek valódiságáról.
Köszönöm a válaszokat a Soleillel kapcsolatban. De lenne még egy kérdésem, illetve kettõ: Írtátok, hogy a magyarok nem kapnak tengerre nézõ szobát. Akkor a magyarok szobái (a képet nézve) a hegy felé néznek? A másik kérdés, hogy a medencét a nap 24 órájában lehet használni, vagy este már nem?
Ja és még egy kérdés: a reggelire írtátok, hogy mindig ugyanaz. Nem svédasztalos a reggeli? Illetve milyen kajákat adnak?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de jó lenne tudni, felkészülni.
Ja, még egy kérdés. A zuhanytálca kicsi, de gondolom függöny van rajta, nem? A fürdõszoba azért kulturált?
Köszönöm segítséged, mindenféleképpen megfogadjuk tanácsodat és felkeressük a Cultur Travelt. Úgyis úgy terveztük, hogy megérkezésünk napján kicsit feltérképezzük a várost és fel is keressük azt az utazási irodát. Kicsit megtervezzük ottlétünket, hogy mi minden fog beleférni. Egytõl tartok, hogy nagyon hamar el fog telni....
A lastminuteutak.hu-n vannak most akciós utak, még Tolóba is. Bár nem tudom mennyire lehetnek igazak ezek az árak. De ha érdekel valakit érdemes megnézni.
Szép napot mindenkinek!
Huu jövõ héten ilyenkor már Görögországon belül tart a buszunk, remélem!
Kicsit elcsúszva,de hello mindenkinek!
Én lassan két hete,hogy hazajöttem Toloból és számomra fanatsztikus élmény volt!!!!!
Ez az a hely,amit tudok ajánlani,nagyon finom a kaja,jó az árak,és a fickó akit a képen láttok,nagyon jó fej.
Én kb. négyszer ettem ott a 8nap alatt és mindig olyan jól elbeszélgettünk, este amikor Toloban sétálgattunk,mindig kijött neke köszönni,nagyon jó érzés volt,amikor már ismerõs vagyok ott :):):)
És köszönnek:)
Szóval,volt persze jó és rossz is,fõleg a hazafelé útnál,mivel késett a busz(ez nem az Õ hibájuk volt!!!!!!-a sofõrõk elõtt le a kalappal), du.fél1 helyett,fél7kor indultunk haza,ennek ellenére másnap 5 körül megérkeztünk.
Csak amíg,vártunk a buszra....kiraktak minket az utcára,szós zerint!
Szóval,a szervezés nagyon gáz!és a csaj,csak annyi mondott,elnézést.
Amúgy,Én a vassalosban voltam,meg voltam vele elégedve,a fürdõ mondjuk vicces volt,de tudtam hogy mire számíthatok :)
Úgy se ott töltöttem a napomat.
A tenger közel van és fantasztikus!
Az emberek kedvesek!
A programok isteniek voltak,de NE MENJETEK AZ AOPPOLON PROGRAMJAIRA,már elénzést,nem akarok senkit megbántani,de azért az enm jó.
Menjetek a Melindáékhoz,nagyon kedvesek és nagyon jók a programok és végig jött velünk az idegenvezetõ!
Oh,és Hydrára mindenképpen menjetek el,ha tehetném,odaköltöznék:):)
Nagyjából ennyi,de tudnék még mit írni
Pont a Blu Sky mellett kellett bemeni a Stavroshoz ,most a Blu elött építkezés van. Kivürõl még jó is a képen,de valóságban út se visz oda,nagy a gaz is.Jó szögbõl lett fotózva ez is.Nemünk is nagy csalódás volt a Blu Sky ,fõleg annak lehet jó akit letesznek a pincébe.
Csatlakozom és is Mönyihöz és gáborpapohoz ne menjen senki az Apollonos fakultatív programokra,aki csak teheti a Cultur Travelos lányokkal.
Haza felé ugyan az a 30 fõs társaság miatt vártatok annyit a buszra,mint amiért mi is késöbb értünk haza.Amugy jól vagy?
Sajnos kint nem nagyon taliztunk.
Ejha! Latom nem csak nekem es az ismeroseimnek gyult meg a baja Martikaval! Nekunk meg szerencsenk volt, hogy a szallas elfoglalasanak napjan megoldodott a problemank. Persze nem Martika jovoltabol, hanem a tulaj adott masik apartmant mikor kiderult a reklamacionk. Lassan lehet haza kellene mar telepiteni a kisasszonyt Tolobol, szerintem eleg sokan szinvonalasabban uznek a munkajukat... A mi sztorink tavalyi...