Szia! 1995-ben voltunk elsõ alkalommal Asprovaltán, mivel az csak olyan buszos út volt, ami 8 napos volt és az összes fakultatívra elmentünk, ide
visszajöttünk következõ évben is, akkor a környéket jártuk be. A szigetek
közül voltunk Krétán- egyik évben keleten, majd nyugaton, átmentünk Santorínire, illetve voltunk a Samaria szurdokban is. Zakynthoson, Koson, Korfun,Rodoszon. A Sithónia félszigeten jártunk kétszer Sartiban, egyszer utószezonban, és egyszer elõszezonban, de akkor, amikor az IBUSZ 100 éves évfordulóját úgy hírdette, hogy mindenkinek annyi %-ot vont le, ahány éves volt, így 3 csodás hetet töltöttünk el. A félsziget másik oldalán Toroniban is voltunk, aztán még Leptokárián, Olympic Beachen és az idén Toló volt a kiválasztott. Az elmúl olimpia évében pedig Tunéziába mentünk, mert már 2003-ban lényegesen emelkedtek az árak a közelgõ nagy esemény miatt.
Terveink között szerepel Lefkada, Kefalónia és nézegetjük Mykonost, de
nem hiszem, hogy sikerül.Szívesen visszamennénk bárhová, csak olyan nagy ez az ország, olyan sok szép hely van még, amit nem láttunk.
Elõljáróban ennyi talán még sok is. Üdv: Ági
szia ajackel.Szóval neked is ez a véleményed a stavros apartmanról ? Szépek a kilátásaink mondhatom egyre dühösebb vagyok!Lenne egy kérésem !Beraknál eggy képet ha lehetséges a szoba belsöröl ? Mi szeptemberben készülünk és hogy ne érjen nagy meglepetés !Elöre is köszi!
Kedves Gáborpapo és Bridzs!
Köszönöm mindkettõtöknek a gyors választ. Ez azért megnyugtató!
Még lenne egy kérdésem. Tudjátok-e, (vagy vakaki tudja-e) hogy szeptember végén (úgy szeptember utolsó 10 napjára gondolok) milyen Toloban az idõjárás? Érdemes-e még ekkor odamenni? Lehet-e a tengerben fürödni?
Sziasztok!
Köszönöm az informáciokat Wassalos ap. kapcsolatban. De végül is a Polidort kaptuk. Errõl sajnos ti se sokat tudtok. Tudjátok-e honnan lehet Tolo várostérképét letölteni, ill. meilyik utikönyben találunk leírást róla?
Elõre is köszi
Nekem vannak képeim a Stavros 6.os szobáról,csak nem tudom ,hogy lehet feltölteni.Tud valaki segíteni?
Visszatérve a témához:Apollont én se tartottam rosznak ,mert már többször utaztam velük,csak most egyszerüen csalodtunk.Lehet ,hogy õk meg se nézték ezt az Apartmant.?És az idegenvezetõ kinek is lehet a rokona ,mert az se számit ,hogy alig ért valamihez.Ne mindegy.
Ajacken:Mi újság,van már válasz,nekünk még nincs. Remélem jól vannak?
Mi is emelt szintûvel mentünk és szerintem nagyon kényelmetlen:-(mondjuk melyik busz nem kényelmetlen....
Szia Böby!
Remélem sikerrel jártok......
Holnap lesz egy hete,hogy haza jöttünk még mindíg sugárzok,úgy feltöltõdtem...
Breki!
Gondolom már be vagy zsongva, nem nyugodtál és vissza mész Hydrára:-) Ha tehetném én is elmennék....,mondjuk kaptam egy igen kecsegtetõ ajánlatot Toloban, csak nem tudom, hogy éljek e vele...dilemában vagyok...
Keress vissza úgy kb. 1,5 hónappal ezelõtti idõpontra, Breki feltette Tolo térképét, egyébként mi se használtuk kint, egy fõ utcája van,simán megtalálsz mindent elsõre...
Mikor is mentek?és hányan?Nagyon szuper hely....és Hydrát nehogy kihagyjátok,vétek lenne....