Meg egy filmet ismerem, ami Rodosz szigeten forgattak. Az a gorog cime hogy "Τα κανόνια του Ναβαρόνε". Nem tudom mi az angol, vagy a magyar cime. A hatvanas evekben forgattak. Gregory Peck es Antony Quin jatszik benne.
Meg egy filmet ismerem, ami Rodosz szigeten forgattak. Az a gorog cime hogy "Τα κανόνια του Ναβαρόνε". Nem tudom mi az angol, vagy a magyar cime. A hatvanas evekben forgattak. Gregory Peck es Antony Quin jatszik benne.
Nagyon érdekelne annak a filmnek a címe, mely az Anthony Quinn öbölben játszódik és maga Anthony Quinn is szerepel benne! Más film is érdekel, mely szintén Rodosz szigetén játszódik! Kérem, aki tud, segítsen! Köszönöm!
Szia Kitty! Én egy újabb filmet tudok, amit ott forgattak, és magyar. Az Idegölõ!
Igaz, hogy csak egy vígjáték, de azért nem annyira vészes, mint a Csudafilm volt! Ez nézhetõ!
Nagy öröm ért! Hála a fejlõdõ információs társadalmunknak, meg tudtam nézni az "Alter ego"-t angol felirattal!!!
Mennyivel jobb érteni is, mirõl beszélnek
Már a sztorit akkor is levágtam, mikor csakk görögül néztem, de azért jobban megérint, ha értem is, nem is beszélve, hogy pár "fekete folt" kiviágosodott! Még mindig azt mondom, hogy nem egy Oscar várományos film, de van több színvonalas jelenet és "monológ"...
Nekem kedves az egész, úgy ahogy van.
Mellesleg nekem is a barna csaj kéne
Már alig várom, hogy megvegyem az eredeti DVD-t! De azt hiszem nem rendelem meg, majd megveszem én, odakint