A Sassosnál 65 euró/nap, ha 3 napra bérlitek napi 50 euró. De azt hiszem volt kisebb quad is, az nem tudom mennyi. Ha sérül a quad, ki kell fizetni. Nem olcsó dolog, az autóbérlés olcsóbb.
Szia Erika!
Egy napra 40 euró és 100 km-t lehet menni, ha többet megy valaki +pénz kilométerenként. 3 naptól van korlátlan kilométer, de ugyanannyiba kerül és teljeskörű biztosítás van. A főutcán, az utazási iroda után van, ugyanabban az oldalban, de könnyű megtalálni, csak ez az egy van. Látom, hogy meggondoltátok magatokat és Sarti az uticél. Walter Travellel mentek?
Szia Frézia! Hát igen lemondtunk Karpathosról Jól felemelték az árát. Úgy gondotuk ezér az árért inkább lehet , hogy kétszer utazunk első uticél Sarti a második pedig valami last minut ami éppen megtetszik. Igen a Walter travelt szemeltük ki. Esetleg ismered őket? Telefonon beszéltem velük nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Hét elején pontosítunk a barátokkal és lefolaljuk a Michalis apartmanba mennénk. Az pedig szerintem kedvező , hogy 11 napra mennénk. Mint már írtam pár napot motorozgatással szeretnénk tőlteni. Marmaraszig derítenénk fel a tengerpartot. Ti merre terveztek idén? Szia Erika
Szia!
Én is csak jókat hallottam a spanos-ról azért választottuk
Külön kértük,hogy tengerre néző szobát kapjunk,de lehet most már kicsit bánom,,mert egész nap oda süt a nap és nincs semmi napellenző....
Mondjuk ettől még egyáltalán nem biztos,hogy azt is kapjuk
A kettes szoba hova esik???
VAn esetleg fényképed róla?Szívesen megnézném...
Szia!
a 2 -es apartman nem a tengerre nézett hanem a fő utcára. nyáron esetleg ez zajosabb lehet. Most ősszel is elég nagy "gyalogos -robogós" forgalom volt ott. Sokan megálltak és fotózták a Spanost mert nagyon jól néz ki esti kivilágításban.Ha küldesz priviben egy email címet akkor szívesen küldök fotókat is. Nagyon közel van a tenger , homokos lassan mélyülő a part.
Mi béreltünk kerékpárt és bejártuk a környéket. A narancs partra viszont elgyalogoltunk!
Szia Erika!
Nem ismerem a Walter Travelt, de csak jót olvastam róluk. Végre már van 11 napos út is, mert a 8 igen kevés volt. A fotóim között találtam olyan képet mintha az az apartman lenne rajta ahová mentek. Szerintem az ófalu részen van a kis domb tetején, ott van egy kis kápolna is.
Bizony-bizony, nem mindegy mennyiért utazunk, így biztos jobban jártok. Mi még nem tudjuk, hogy megyünk e nyaralni.
Szia Frézia! Igen az ófalu részén van igazából azért tetszik mert azt írják csendes helyen van, tengerre néző kilátás van tavaly Marmarason is nagyon szép volt a kilátás. Azt szeretném kérdezni ha tudsz ebbe segíteni, hogy szerinted milyen messze van a mi szállásunktól a focipálya ez csak azér érdekel mert jönnek még barátaink és ők ott fonak lakni. Remélem nektek is összejön a nyaralás. Bár elég elszomorító a helyzet mostanába De reménykedjünk javulni fog Szia Erika
Hát úgy saccolom 1 km, de mikor ott vagy nem tűnik messzinek,egy kellmes séta. Gyakorlatilag nem olyan nagy a falu, könnyen bejárható minden.
Szerintem nekünk úgy lesz, megtervezzük a szabadság időpontját és ha lesz valami kedvező, akkor odamegyünk.