Szia Helena! Mi már utaztunk mid a két utazási irodával.Apollonnal Toróniba Grandal Neos Marmarason voltunk. Csak jó tapasztalatom van mind a kettőről. Most viszont a Walter travelt választottuk a 11 éjszakés turnus miatt. Árban csekély külömbség és négy éjszakával több.Neik is van a Apostolosba szállásuk.Már olvastam róla azt írják hogy nem rossz csak vannak olyan 4ágyas apartnanok ahol emeletes ágy van. Remélem velük sem lessz probléma. Mi már lefoglaltuk a Michalis apartmanba leszünk. Szia Erika
Szia Erika! Köszönöm a gyors válaszod,megnyugtattál az Apollónt illetően. Mi ketten mennénk a férjemmel 2 fős apartmanba, csak ahogyan írtam is,nem tudom milyen lehet a szuterén .Habár a legkevesebbet tartózkodik az ember az apartmanban,de azért az nem mindegy,hogy mennyire tiszta,ill.felszerelt.Megnéztem a Michalis apartmant a katalógusban,hát ha odamennénk,nem lenne kérdésem,mert nagyon szép.
Szia Helena! Mi nem az Apolonos Michalisba megyünk hanem a Walter travelesbe ami tengerrenéző. Két ilyen nevü apartman van. Benneteket nem érdelelne a 11 éjszakás turnus. Mikor szeretnétek menni? Mi a barátainkal megyünk össz:heten három család. Szia Erika
Szia!
lehet hogy nagyon szép az Apollonos Michaelis apartman de mindentől elég távol van , ráadásul meg közelíteni a fő út túl oldaláról egy dzsindzsás ( gazos elhagyatott ) területről lehet meg közelíteni. Van ugyan úszó medencéje de ha egy fagyira vagy egy péksütire vágysz akkor bizony gyalogolni kell.
Mi az Ibusszal voltunk és a Spanos apartmanban szálltunk meg! Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!!!
Hát Erika,most aztán fel van adva nekem a lecke. Mi junius 20-tól szeretnénk menni 2 hétre.Ráadásul gyorsan kell dönteni,mert az Apollonnál erre az időpontra csak egy szoba van már,ami nincs lefoglalva az Apostolos apartmanban.Csak az apartmanról tudnék valami konkrétat,mielőtt befizetek.
Szia!
Mi augusztusba megyünk két hétre a spanos apartmanba:-)
Én csak ajánlani tudom...Még nem voltam,de csak jókat hallottam róla..
Ti busszal vagy kocsival mentek?Mert mi ibusznál foglaltuk le és kocsival megyünk.
sziasztok.tudna valaki infot adni a sartin lévő simos,babis és apostolos apartmanrol?nyáron sartira készününk és vacilálunk hogy melyik szállást foglaljuk le...ezeket a németh travel,apollon és cartour-nál néztük
a tavalyi katalógusban van a többi és gondolom a 2009-es még nem jelent meg.Mi még jan 30-ig foglaltuk,mert addig tavalyi árakon volt.Az a legegyszerűbb,ha betelefonálsz.Nekünk 36900/fő/hét volt.Most nem tudom mennyi lehet.
sziasztok.tud valaki infot adni a babis,és stelios apartmanrol?(sarti melyik részén van,kilátás,felszereltség,szúnyog van e ott konkrétan)megköszönném a segítséget:-)
Szia Afrodité89! A Sarti-info.hu-n Taász a szállásoknál térképet ott bevannak számozva a házak ott metudod nézni pontossan hol helyezkedik el az apartman. A babis Sarti villa részen van a steilos az ófalu részen. Szia Erika
Mimárlefoglaltuk a szállást a Babisba. Ahogy eddig hallottam róla ez egy átlagos jó színvonalú apartman. Cartour-ral most utazunk elöször, remélem jó tapasztalatunk lesz.
Sajna kevés képet találtam a Babisról, így ebben nem tudok segíteni.
Szia a babis nem rossz,egyszerű felszerelésű,zuhanyzós,konyhasarokkal.A Németh travellel szoktam én is menni,megoszlanak a vélemények,nekem még nem volt gondom,10éve utazok velük