Spanyolország
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
Hozzászóló Üzenet
# 256
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Login612
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#127375 Üzenet linkje2010-02-28 20:49:51 

Linkek Spanyolország-ról
# 257
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128338 Üzenet linkje2010-03-09 17:06:42 

Sziasztok!

Megérkeztünk Barcelonából.
Utolsó nap rengeteg hó esett, féltünk hogy gond lesz a repüléssel, de szerencsére nem volt.

Sikerült mindent megnéznünk, kivéve Tibidabo-t. A lábunkat lejártuk icon_smile.gif
Sok-sok képet készítettem.

Nekünk nem volt semmi negatív, de pár magyar embert kiraboltak. Nagyon sajnáltam őket icon_sad.gif

# 258
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128416 Üzenet linkje2010-03-10 12:10:13 

Szia Firkamanó!

Várjuk a kicsit bővebb beszámolód és pár képet. icon_wink.gif

Szia ElChe!
Nem utazunk Lanzarotera, mert sehogy sem jött össze olcsó repülőjegy, hát még olcsó szállás és beidegeltem, mondtam páromnak, hogy Teneriffára sokkal egyszerűbb megszervezni az utazást, így már foglaltunkis repjegyeket, ismét oda megyünk. (bővebben a blogomban)
Üdv: Andi

# 259
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128509 Üzenet linkje2010-03-10 23:03:47  Válasz a #128416. hsz-ra Előzmény #128416

Szia Andi!

Sajnos nem ígérhetek semmit, mert az új munkám elveszi minden időmet és erőmet, de majd igyekszem.

# 260
ElChe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128511 Üzenet linkje2010-03-11 00:11:05  Válasz a #128416. hsz-ra Előzmény #128416

Szia,
Szerintem Tenerife is nagyon jó. Viszont egy napot érdemes átmenni Gomerára (ha esetleg ott még nem jártatok).

# 261
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128561 Üzenet linkje2010-03-11 13:17:50 

Szia ElChe!

Gomerát minden alkalommal akartuk már eddig is, de sosem jött össze, mert Puerto de la Cruztól messze van a kikötő, ahonnan indulnak a hajók. Eddig mindg sajnáltuk a bérelt autót egy egész napra állni hagyni, utazási irodával szervezve meg nagyon drága ez a kirándulás. Szóval jobb lenne autóval elmenni Los Christianosba és csak hajójyget venni és Gomeran is valamit bérelni, de így meg már autóra dupla a költség. De ahhoz semmi kedvem, hogy egy busznyi emberrel vigyenek körbe a szigeten. Szóval még nem tudjuk, ezt hogy oldjuk meg.

# 262
ElChe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128568 Üzenet linkje2010-03-11 14:15:04  Válasz a #128561. hsz-ra Előzmény #128561

Megpróbálok visszaemlékezni, hogy is jutottunk el oda anno...
Emlékeim szerint akkor a déli oldalon szálltunk meg, Los Cristianostól nem messze. Szervezett úttal mentünk át Gomerára, de nem buszokkal jártuk körbe a szigetet, hanem 4 személyes terepjárókkal. Most biztosan úgy csinálnám, hogy autóval mennék Cristianosig, és Gomerán két napot töltenék, autóbérléssel, valami kellemes kis egy éjszakás szállással. (Bár fél tucatnyi tenerifei út után lehet, hogy inkább eleve Gomera lenne a fő úticél.)

# 263
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128570 Üzenet linkje2010-03-11 14:23:13 

Ott aludni nem akarunk, mert Teneriffánis csak 8 napot leszünk, azok pedig hipp-hopp elmennek a hegyi túrákkal. Szerintem utazási irodával megyünk át Gomérára és majd talán egy másik nyaralás során csak oda. De úgy érezzük "nem tudjuk Teneriffát megcsalni"! A negyedik útunk oda.
Repültél már az Iberiaval?

# 264
ElChe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128571 Üzenet linkje2010-03-11 14:40:59  Válasz a #128570. hsz-ra Előzmény #128570

No igen, nyolc napban nehéz csodát tenni, és Tenerifén is bőven van mit nézni...icon_smile.gif
Igen, mentünk már Iberiával, emlékeim szerint minden nagyon jó volt, pontos volt a gép is, csak az átszállás volt problémás, nem tudtam előre, hogy a Barajas 1-3 terminálja milyen messze van a 4-estől. Viszont nem Tenerife Sur hanem Tenerife Norte reptérre érkeztünk, késői órákban, így aztán sokára értünk a szállásra Playa Paraisóba. Mondjuk ennyi kényelmetlenség belefér, és ha Puerto De La Cruzban szálltunk volna meg, még jobb is lett volna. Puertót is kedvelem, de az már lassacskán olyan lesz, mint egy kis darab Németország.icon_smile.gif

# 265
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128572 Üzenet linkje2010-03-11 14:57:12 

Nekünk most direkt jó a TFN reptér, eddig mindig a TFS volt, de akkor Neckermannal utaztunk és volt buszos transzfer. Mind a 3x Puertoban laktunk és most is ott fogunk, ugyanabban a szállásban, amibe bele vagyunk szerelmesedve. Lehet kivenni fél évre is, így nem kizárt, hogy nyugdíjas korunkban pár telet ott töltenénk el. icon_smile.gif Én utálom a délkeleti részt, Christianos környékén. Kopár, tele van ilyen kacsalábon forgó roonda hotelekkel, annyira mű nekem az egész. Puertoban csodás a növényzet, a fejünk felett ágaskodik a Teide... Igaz strandolni ott nem tudunk, csak a Mertianezben, de beérjük ezzel is. Néha úgy gondolom, az óceánban való fürdés miatt inkább délre kellene menni, de nem vagyok képes rá, egyszerűen úgyérzem, belehalok, ha máshova megyek.
# 266
ElChe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128625 Üzenet linkje2010-03-12 01:05:55  Válasz a #128572. hsz-ra Előzmény #128572

Hát, alapvetően megértelek, mert Puertóhoz nagyon jó emlékeim fűződnek. Délkeleten a nagy turistaközpontokban csak átutazóban voltam, én sem szeretem őket, de pár éve például Playa Paraisóban, ami egész közel esik oda, nagyon kellemes hetet töltöttünk. Nyugis kis hely, mérsékelt turizmussal, volt egy szép nagy tengerre néző apartmanunk, szóval bejött. Pár év múlva visszamentünk oda, és két akkora szállodát húztak fel a tengerpartra, hogy csak néztünk. Ha van gondom Tenerifével, akkor elsősorban az, hogy nem szabtak határt a fejlesztéseknek. Nem tudom, mennyit bír el a sziget... Strandolásilag egyébként a napos oldal sem tud igazi csodákat nyújtani. Fekete homok, még nyáron is mérsékelten meleg víz, és a turistagyárak strandjain nagy tömeg. A mesterséges sárga homokos strand pedig onnan is messze van. Hiába voltam olyan sokszor a szigeten, az óceánba szinte csak búvárcuccban mentem.
# 267
ZA07
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

25
Utazás 25 nap múlva:
Torremolinos
#128651 Üzenet linkje2010-03-12 10:27:18 

Szia firkamano!

Remélem a rossz idő dacára jól éreztétek magatokat a csodás Barcelonában. Biztosan furcsa lehetett az a nagy hó, de szerencsére azért sikerült időben hazajutnotok. Látom sikerült minden tervbe vett látnivalót megnéznetek.
Ha lesz időd azért írhatnál majd róluk.

Üdv: Anita

# 268
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128686 Üzenet linkje2010-03-12 13:53:00 

Szia ElChe!

Ez így igaz. A víz ott sosem meleg. Akármikor voltunk iszonyat hideg volt. de Teneriffát nem is fürdőzésre találták ki az istenek. icon_smile.gif

A fejlődés pedig valóban döbbenetes. Két éves ritmusban járunk oda és mindenb alkalommal, mikor visz a busz a reptérről Puerto felé, csak nézünk, hogy valóságos új lakóparkok, városok nőttek ki ott, ahol 2 éve semmi sem volt.

# 269
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128814 Üzenet linkje2010-03-13 19:21:23 

Kapaszkodjatok!

Link

# 270
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128825 Üzenet linkje2010-03-13 22:50:07 

OHHH, nagyon brutál, azaz életveszélyes. Grrrr, átmegy azokon a vékony, rozsdás vasrudakon és közben még kamaerázni is tud?? Nem semmi. Én rendesen végigizgultam, hogy felment bennem az adrenalin, mintha saját magam mentem volna ott. Nem hiszem, hogy végig mernék menni. Nagyon jó videó.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 ... 17 18 19 ... 43 44 45   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu