Mivel ti is autóval mentetek olyan kérdésem lenne, hogy milyenek a parkolási lehetőségek? Azt láttam térképen, hogy van egy nagy parkoló, de a szálláshely (Hotel Elektra) közelében van-e valahol?
Lenne még egy kérésem hozzád. Ha már úgyis a Thetisben lesztek megnéznéd nekem milyenek a parkolási lehetőségek a környéken. (AgniTolo írta, hogy közel az Elektrához van egy kisebb parkoló)
Már jól tele lehet írva a noteszod! Biztosan még jön össze pár kérdés indulásig másoktól is.
Azért ne csak a válaszolgatással teljen el a nyaralásod, bár ettől nem tartok.
Már jól tele lehet írva a noteszod! Biztosan még jön össze pár kérdés indulásig másoktól is.
Azért ne csak a válaszolgatással teljen el a nyaralásod, bár ettől nem tartok.
Szia: Anita
Megadom a számom és ha valami még beugrik akkor dobhatsz egy SMS-t
A 2 hét alatt 2x fordult elő hogy nem tudtunk az apartman előtt parkolni, egyszer az iskola előtt hagytuk a kocsit, másodszor pedig a nem messze található kis parkolónál hagytuk. Tényleg nincs messze az elektrától,kb 100 m.
Szerintem lesz hely az elektra előtt is.
Inkább maradok a hagyományos módszernél és a fórumon érdeklődök majd.
Ti miket néztek majd meg, ha kint lesztek? Van valami előre eltervezett, vagy majd alakul?
Mi párommal mindenképpen szeretnénk beiktatni egy olympiai, egy spártai, misztrai, monemvassiai utat. Plussz még a környékbeli helyeket is be akarjuk járni.
Igyekszünk mindent megnézni és bármir kaphatóak is vagyunk,de csak úgy hogy a pihenés kárt ne szenvedjen...
Én egész évben kiszolgálom a népet,hát most 2.5 hétig másokon van a sor hogy engem kényeztessen
De azért szeretnénk bebarangolni amit csak lehet csak el ne foggyon a benzin Görögországba
Különben most szedegetem össze a gondolataimat mi is fér bele az időbe
Üdv :Robi
Ui:Már rá vagyok hangolva visít a jó kis görög zene a fülembe