#1045342009-06-15 12:19:25 Válasz a #104487. hsz-ra
Szia Josh!
Esetleg az aktuális árakba vagy privibe leírhatnál árakat(alapvető élelmiszerek,) nekem/nekünk. Ha voltatok étteremben, akkor olyan ár is érdekelne(kishalak, rák ilyenek). Autós utazásról is írhatnál nekem (most megyek előszőr kocsival) mennyi idő volt, mennyi volt összesen az autópáyadíj,mit kértek a határon és ......stb,stb.
ZA07 köszi a válaszod megprobáljuk nem itt lett volna a szállás, csak a másik helyen probléma adodott és ezt választottam amúgy a manolisban lettünk volna
Szia josh999 szerintem ha megírod ide írd a fórumra mert nagyon sok utánad utazot érdekelne engemet is persze, nagyából tisztában vagyok az árrakal de a te friss infod az biztos amúgy remélem minden szép volt és jól éreztétek magatokat és az úton sem volt gond várjuk a képeket és a beszámolódat
Szia Macska!
Mi is a Spanosba megyünk június 27-től.
Légyszíves írd le a tapasztalataidat, ami hirtelen eszedbe jut a friss élmények alapján. Szobák mérete, kényelem, felszereltség, melegvíz, tengerre néző szoba (esetleg), zaj, part, parkolási lehetőség, központ távolsága, erkély, stb.
Szia Macska!
Mi is a Spanosba megyünk június 27-től.
Légyszíves írd le a tapasztalataidat, ami hirtelen eszedbe jut a friss élmények alapján. Szobák mérete, kényelem, felszereltség, melegvíz, tengerre néző szoba (esetleg), zaj, part, parkolási lehetőség, központ távolsága, erkély, stb.
Az élmények olyan frissek, hogy innen írok a teraszról.
kicsik a szobák, de pont elég a célnak megfelel. Nagyon szép új a ház, lcd tv-vel és alap felszereltségű, nem leélt konyhaeszközökkel. A melegvíz az olyan "görögös", hol jobban meleg hol kevésbé. A part az tényleg egy köpés, és tiszta. parkolni lehet a ház elött az utcán ill. mi a ház mögött az üres telken parkolunk így nem éri a kocsit a délutáni napfény. A központ közel van kb. 5 perc séta. Wifi is van, de ez nem a ház szolgáltatása hanem valahonnan "lopom". Nincs lezárva kóddal és simán ráállt a laptopom. Igaz benn a szobában nem megy és a szomszédban sem. Mi a 8-as szobában lakunk.
Hát röviden ennyi a kérdéseidre a válasz.....
Sziasztok! Az árak nem sokkal nagyobbak mint az itthoniak, átlagban 15-20% a különbség. A tej és a kenyér az nagyon drága, de ez mindig így volt. Autóval mentem, az autópályadíj oda-vissza 2980 szerb dínár, Macedóniában 1-1-1 euró, Görögországban pedig nem kellett fizetnünk. A benzin Szerbiában elég drága, úgyhogy ha lehet, akkor tankolj tele a határ előtt oda és vissza is majd, mert megéri inkább Macedóniában tankolni.
Nyugi, szépek a képeid és tetszenek is, de a horgászásotokról a horgászós topikban írhatnál egy keveset, vagy inkább sokat!!!
A képeidet nézve eldöntöttem, hogy jövőre kocsival kell mennünk nekünk is Görögországba, jó volt látni friss 2009-es képeket.
#1046712009-06-16 08:41:00 Válasz a #104633. hsz-ra
Szia Josh!
Csodálatos képeket készítettél. Kellemes emlékeket idézett fel bennem Sarti látványa.
A 2980 dínár szerb autópályadíj (oda-vissza) kapunként milyen bontásban volt?Mit értesz az alatt, hogy nagyon drága a szerb üzemanyag? Kb. mennyi a dízel, ha emlékszel rá?
Sziasztok! Meg tudja valaki mondanit, hogy a központban, konkrétan a Lakis apartman elött milyen a strand? Ez a tempolom elött van elvileg! Ill. innen milyen messze van a Narancspart?