#1071662009-06-30 21:53:47 Válasz a #107164. hsz-ra
jó oké nem dzsuvába, de mégis csak jobb napozóágyon feküdni, mint 1szál laticelen.
Eddig mindig Olaszba mentünk ahol napágyak sorakoztak végig a parton.
ezért lesz "fura" ha nem lesz:)
Sziasztok, már megint én
Mivel a por és a dzsuva nagy felháborodást váltott ki bennetek, ezért azt módositanám fehér homokos tengerpartra:)
Remélem így nem bántja senkinek a kis lelkezetét.
De a kérdésem még mindig fenn áll, oké h lehet fogyasztás mellett használni a kihelyezett napágyakat, de azért azt mégsem lehet h reggel 6tól este 10ig fogyasztok.
Aki nem kocsival megy és kicsit is együtt érez velem az írjon megoldást erre.
Kedves Miskolciutas ha a wc re gondolsz, akkor az nem probléma, mert ott a fehér homokos part:) jo ezcsak vicc:D
Macika, ne problémázz ennyit:) Veszel két frappét délelőtt az kb 5 euro, és azért egész nap heverészhetsz az ágyakon.
Ha meg felméssz, rajtahagyod a törölköződet.
#1072382009-07-01 13:17:38 Válasz a #107129. hsz-ra
Macika!
az ember azért megy tengerpartra, hog HOMOKBA feküdjön és ne a dzsuvába!
Szerintem dzsuvát az aluljárokban találsz, tengerparton max homok és víz minden menyiségben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tud valaki infokkal szolgálni a Michalis, a Dina illetve az Ilias apartmanok valamelyikéről? Gondolok itt a szobák felszereltségéről, hogy milyen messze van pl a bolt, a tengerpart, a tavernák, Michalisban pl benne van e az árban a medencehasználat... stb.
És még a Narancsparttal kapcsolatban kérdeznék, hogy van e oda fakultatív progi, vagy egyénileg megoldható? És Blue lagoon-hoz?
S nagyon örülnék, 1-2 idei árnak is, a fontosabb termékekről. (pékárú, gyümölcsök, tejtermékek, italok, stb...)
Valamint még a quadbérlés érdekelne, hol, mennyiért, és ahhoz gondolom nem kell semmilyen papír. (Jogsink nincs:)
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
#1072592009-07-01 14:21:55 Válasz a #107252. hsz-ra
Szia Emberi!
Én a Dinárol tudok neked infokkal szolgálni, mert mi ott voltunk!
Felszereltsége nagyon egyszerű, ha nem vagy igényes annyira a szállásodra akkor szerintem jó!
Sartin nincs messze semmi, de a Dina olyan 400méterre van a partól és ráadásúl a a főút másik oldalán, ami igazából nem zajos!
Dina kivűről szép, este sok a szúnyog , mivel nagyon szépen parkosított és minden este megy a locsoló ami kedvez a szúnyogokak!
De amugy nagyon nyugodt hely, nekünk semmi problémánk nem volt vele, de mi alváson kivűl másra nem használtuk!
A narancspartra van transzfer 7Euro, oda visza, de ha béreltek robogót azzal is el tudtok csaklnkázni arra!, sőtt érdemes bejárni a kis öblöket a közelieket akár gyalog , meg robogóval , mert nagyon szépek!
A kék laguna 31 Euro, 11kor indul, és érinti a narancspartot, és este 8-ra ér vissza. Ahol szigeten kiköt nekem az baromira teCCett!!!!
Árak nem vészessek : Gyos 1,70-4euro
üccsi1,20-2euro,
pizza7euro
gyümi sali 4-5euro
de minden attól függ hol veszed hol eszed!
Nem tudom, ki hogy van vele, de mi egy fehér lepedőt viszünk, és azon fogunk feküdni a parton. Itt olvastam ezt a tanácsot, és nekünk bevált. Mondjuk én máshol sem rajongok a napozóágyakért.
#1072682009-07-01 14:49:32 Válasz a #107252. hsz-ra
Szia Emberi!
Mi 2006-ban voltunk párommal az Iliasban. Maximálisan megvoltunk elégedve mindennel. Családi tulajdonban van az apartman. A központ kb. 600 m, viszont a part csak 100 m. A kétszemélyes apartman egyszerűen berendezett, tiszta, ételmelegítési lehetőség van, kisebb főzések is lehetségesek, a háziak barátságosak, légkondi felár ellenében. (mi augusztus elején mentünk 2 hétre akkor szükséges, mert iszonyú meleg van). Nem tudom mennyit változhatott azóta, de nekünk akkor tökéletesen megfelelt.
Kedve s Macika!
Nem téged bántunk,csak nem értjük...a mi lelkezetünk másra van berendezkedve.Engem például kifejezetten bosszant az olasz parton a geometrikusan lerakott 300 napágy-ernyő.ahol nem is tudod,csak gondos számolással,hogy hol is a tiéd...szeriontem abban nincs érzés-lélek-nem tudom,hogy fogalmazzam.Minden görög nyaralóhelynek van külön lelke-érzése-jellege,és nem igazán tartozik bele a sorbannapernyő.Majd meglátod,megérzed,reméljük,mert Sarti erre nagyon alkalmas.Mi is busszal szoktunk utazni,viszünk,vagy ott veszünk-5 Eu- egy napernyőt 2 gyékényt,és boldogan fekszünk a HOMOKBAN.Próbáld ki,lehet,hogy nem lesz rossz!Csak el kell kezdeni!Egyik ismerősöm 5-600 ezreket költött szállodás félpanziós nyaralásra,mert ő nem szereti,ha nem biztositott az ellátása.2 éve kipróbálta az apartmant,azóta a gyerekei sem akarnak másba menni!
Nem a WC-re gondoltam egyébként,hanem olyanokra,mint a kukoricasütő "alkalmatosságok",ahol a sült kukit csinálják Sartiban,vagy a 80 éves,csupa göcsört kezű nénike,ahogy kézzel kis fánkokat szaggat éjjel a főtéren,vagy a Blue lagoon túrán a napszitta,aszott bőrű öreg tengerész,,ahogy süti nekünk a kecskehúst,és ütögeti közben a polipot,amit csak ugy fogott útközben.Nem egy Jesoloi elegancia,de ezek adják az élmények savát borsát...szerintem vállalj nyugodtan ilyeneket!Érdekes lesz!
Abszolút egyetértek Miskolciutassal. Nekem abszolút nem hiányzott a napágy meg napernyő, pedig ha nagyon akartuk volna, volt több helyen is. (Tavaly Bibionéban volt részünk a napernyő rengeteghez is) Ha semmiképpen nem kívánod a homokban fekvést, lehet kapni a supermarketekben ülőalkalmatosságot, 24-25 euró, olyasmi mint egy kisebb napozószék. Többen használták, nem tünt kényelmetlennek. Napernyő is kapható mindenhol, annyiba kerül, mint 1 napi strandszervíz -5 euró.
Sarti egyébként tényleg csodás, rendszeresen álmodom azt, hogy még ott vagyok A két kukoricás nénit ne hagyd ki, én mindkettőtől vettem és ettem a nagyimra hasonlító nénikétől a nekem frissen sütött fánkocskákból is. Le is fényképeztem, annyira kedves látvány...
Te aztán megkaptad rendesen, egyébként van a part északi részén a szikláknál, kavicsos (olyan mint a sörét) rész is, ott
nem leszel poros. A kavicsos rész is nagyon jó, mi általában ott voltunk,de ott nincs napágy csak ha viszel.
Ajánlom az általam készített kis videót, abban sok olyat láthatsz amit Miskolciutas leírt neked.