#1069122009-06-29 12:49:15 Válasz a #106908. hsz-ra
Szia!
Látom akkor megvan a noteszod és nem hagytad el Toloban.
A képet az Elektráról előre is köszönöm.
Elsősorban a gyümölcsárak érdekelnek, illetve péksütemények, üdítőitalok. Reggelink lesz az Elektrában vacsizni pedig tavernákban fogunk majd. Napközben meg úgyis meleg lesz remélhetőleg és akkor inkább gyümölcsözünk.
A Nauphlioni piac milyen volt?
Tavernákban milyen árak voltak. pl. muszaka (amit imádok)
Menüs kaja volt e valahol?
Kedves Anita!
Tolo:Barack 2,5
G.dinnye 0,45
S.dinnye 1,5
Paradicsom 2
Paprika 1,10
Szöllő sajna nem volt
Étterem:Muszaka 6 euró Kalamári köret nélkül 9,5 Apró halacskák jó ropogosra sütve köret one megint 7 euró Bárányborda 8,5..Csak a muszakával laktam jól.Volt ahol kártem még HB-t 2,5 euró volt az ára (azért ez rablás).
Néha bereágtam az adagokra,de nem hagytam elrontani a nyaralásomat
Gyros pita 1,7.
Menűs témát nem figyeltem bocs,de Kriszta lehet hogy erre tud neked válaszolni.
Köszönöm az eddigi infókat, ha lesz még kérdésem írok. Sajnálattal olvasom, hogy nem volt szőlő. Remélem augusztusban már lesz, hiszen az az egyik kedvenc gyümölcsünk párommal.
Ha előkerült a cetlid várom a többi taverna nevét ahol ettetek a véleményeddel együtt.
Az úttal kapcsolatban pedig írhatnál az aktuális topikban. (macedón cetli, rendőrök, autópályadíjak stb.) Ugye te szerb dínárban fizetted a pályadíjat?
Üdv újra itthon! Látom jól sikrült a nyaralás! Még teljesen az élmények hatása alatt vagy
Idő tényleg olyan tikkasztó volt, ahogy írták? Búvárkodni tudtál-e valahol?
Szia cserrobi!
Üdv újra itthon! Látom jól sikrült a nyaralás! Még teljesen az élmények hatása alatt vagy
Idő tényleg olyan tikkasztó volt, ahogy írták? Búvárkodni tudtál-e valahol?
És nagyon boldog szülinapot!Üdv: ajken
Szia Ajlen!
Köszi a jókivánságot.
Az időre nincs panasz nagyon jó idő volt se hideg se meleg.Béreltünk egy hajót ami isteni volt 10 euró/óra egy 6-8 személyes hajóért ez nem pénz hisz mi csak 2-en voltunk.De búvárkodni nem nagyon tudtam vagy nem volt szerencsém mert nem találtam semmit,de a környéket becsonakáztuk és jókat fürcsiztünk közben.
Üdv:Robi
Ha előkerült a cetlid várom a többi taverna nevét ahol ettetek a véleményeddel együtt.
Itt az a fránya cetli
Akrogialli taverna ez lent van a parton nagyon fincsi halakat adnak csak arra kell figyelni hogy köretet nem ad tehát rendelni kell HB-t vagy amit szeretnél emmi mellé.Egy kicsit nehéz megtalálni mi is a krisztát kérdeztük meg és el is kisért oda.Hát én a cégtáblárol nem tudtam kiolvasni hogy ez az a név,de biztos az volt
Mindig a Nikolasztól hoztuk a partra a Frappét nagyon jó volt a melegbe este pedig visszatértünk hozzá egy jó habos sörre.Nagyon kedves egy srác és bárhol bármikor meglát van hozzánk egy kedves szava vagy megkérdezi hogy hogy vagy.
Barna kenyér:0,80 0,5kg talán, fehér kenyér 0,90,Tej 1,75,Péksütik 1,5-2,50-ig és nagyon fincsik,fagyi 1,5 Hydrán 3 euró jó ár!Üditők 0,80-tól felfelé,mytos 1,10 volt valami piros dobozos sör amit megkostoltam,de pfffu nem volt jó az volt 0,50 kb de és egy centet nem adnék érte.
#1069632009-06-29 15:21:44 Válasz a #106960. hsz-ra
Köszönöm az árakat és a tavernás infót is.
Hát a 2,5 E hasábkrumpli tényleg elég húzós, pedig én imádom.
Mindegy azért koplalni nem fogunk párommal.
Hydrán ettetek valahol, vagy a hajón (Breki szerint ott van rá a legtöbb idő)? Volt valami kedvenc fagyizóhelyetek vagy mindenhol egyforma finom?
Hydrán nem nagyon kívántuk az ételt mert nagyon meleg volt,de bekaptunk egy péksütit meg egy jégkrémet és inkább frappéztunk ami 2 euró volt.Hát Toloba a fagyi nem nagyon fogyott így nem nagyon mertem megvenni a nejemnek,de azért megkostolta és ráadásnak nem is volt nagyon oda érte de másfelé evett sokat főleg a csavaros a kedvence.Én maradtam a sörnél
Kedves Ági!
Köszönöm a jókivánságodat.Nagyon jól éreztük magunkat nálatok és még maradtam volna egy hetet.De így is benne volt egy popsi lovéba ez a nyaralás .
Még jó hogy nem tudtam hogy mikor kezdem a melót mert akkor ott maradtunk volna mivel csak 6-7-én dolgozom csak.
És ti meg ne dolgozzatok sokat mert nem egészséges
Szia Robi
nem örülök, hogy ilyen hamar haza kellett jönnötök, még akkor sem, ha az én időm ezáltal 1re közeleg
már nem utazom egyedül, +van a tolmácsom (tolmácsgép formában )
a HB-re azt hittem elsőre, hogy sör, de ez tényleg horror áron van mint köret ezért amúgy sem adnék kint pénzt hiszen krumplit itthon is tudok enni.
Boldog és még nagyon sok sikerekben gazdag szülinapot Neked
Boldog születésnapot!
Látom még lélekben ott vagy Tolon.
Remélem a fényképeződet nem hagytad itthon?
Képekért majd zargatlak, csak most el vagyok havazva egy pöttyet a melóval.
Köszönjük a sok friss infót!