Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 346
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Mia_
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16681 Üzenet linkje2006-10-28 09:41:43 

igen, az lesz az. a mi apartmanunk az aris volt. icon_smile.gif
a csíkos törölközõs terasz volt a miénk. gondolom a többi emeletrõl még szebb a kilátás. icon_smile.gif

# 347
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16682 Üzenet linkje2006-10-28 12:00:23 

A katalógusban is hasonló kép van az Aris apartmanról. Ha szép a kilátás, az sem zavar, ha a legfelsõ emeleten kell laknom.
# 348
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16685 Üzenet linkje2006-10-28 19:03:23 

Számomra is hihetetlen, de mi szinte mindig a legfelsõ emeleten kapunk Görögországban szállást. De egy-egy kiadós vacsi után eszembe jut, hogy a kalóriákat le is kell dolgozni. icon_lol.gif Másrészt volt, hogy csak innen volt rálátás a tengerre. Márpedig egy jó jegeskávé a tenger látványa mellett.......
# 349
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16688 Üzenet linkje2006-10-28 22:03:49 

Helló!

Mi nem a legfelsõ emeleten szoktunk szobát vagy apartmant kapni, de eddig még mindig tengerre nézõ szobát kaptunk.
Milyen jó dolog kiülni az erkélyre, este nézni a nagy forgatagot, reggel pedig hallgatni a csendet és nézni a napfelkeltét.

# 350
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16692 Üzenet linkje2006-10-29 18:13:05 

Szia Csutek!

Most olvastam vissza a két és fél oldal új irományt, és mivel nekem Tolo az egyik szívem csücske, én is csak az elõttem szólókhoz tudok kapcsolódni. Nem olyan rémes az a hosszú út, fõleg, ha Miához hasonlóan valahol eltöltenétek egy köztes éjszakát. Tolónak van valami varázsa, sokan beleszerettünk már. icon_smile.gif
Én is ajánlom neked a peloponnészoszi körutazásom Tolóról szóló utolsó hetének elolvasását, mert sokat megtudhatsz belõle.
Szerintem jó ötlet Thesszaloniki vagy Paralia környéki üdülõhely, esetleg Athén. Igaz Athén szinte már Tolónál van, azzal idõben nem sok pihenõt nyertek, de akkor legalább ott is maradhatnátok az elsõ két napra a fõvárosban és a nézelõdés után utazhatnátok tovább Tolóban, akkor már nem kell extra egy napos athéni kirándulást tenni, mert arra egy nap úgyis kevés.

Örülök, hogy újra életre kelt a téma! icon_smile.gif

Andi

# 351
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16697 Üzenet linkje2006-10-29 19:02:41 

Szia Andi!

Hiányoztál.
A szívem egyre inkább Tolo felé húz. Már csak megfelelõ szállást kell találnom. És persze, meg kell gyõznöm a családot, hogy ez a jó választás. Én is úgy gondoltam, hogy Szaloniki vagy Paralia környékén szállást kell keresnünk, de inkább visszafelé. Mivel még csak átutaztam Tessalonikin, inkább ott szállnék meg. Paralia legfeljebb a fiamat érdekelné.
Mindenképpen meg kell állni az Olimpos környékén. Akkor a gyerkõcök láthatnák a Meteorákat. Lefelé ketten le tudjuk vezetni az utat.

# 352
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16705 Üzenet linkje2006-10-29 20:16:34 

Szia Csutek!

Örülök, hogy gondoltál rám. Én is sokat gondoltam rátok és csak az utolsó nap este tudtam meg, hogy a szálloda alagsorában vannak számítógépek, ahol lehet netezni, különben jelentkeztem volna. (bocs az offért másoktól)
Szerintem, így nagyon jó utazás lesz ebbõl! icon_smile.gif

Andi

# 353
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16706 Üzenet linkje2006-10-29 20:31:16 

Bár már ott tartanék, hogy lefoglaljam az utat, Akkor már vághatnám a centit. De addig még megfelelõ szállást kell találnom Toloban és valahol északabra.
# 354
Mia_
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16713 Üzenet linkje2006-10-29 21:01:21 

a mi centink tavalyról icon_smile.gif

# 355
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16714 Üzenet linkje2006-10-29 21:12:11 

Ez a centi már a végét járta.
Azt hittem csak én vagyok ilyen "lökött", hogy vágom a centit. De jó látni, hogy más is ennyire számolja a napokat a következõ utazásig.

# 356
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16721 Üzenet linkje2006-10-30 09:25:12 

Sziasztok!
Én a fejemben vágom a centit, a szemem elõtt lebeg mindig.

# 357
ágica1971
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16812 Üzenet linkje2006-11-01 21:27:29 

Szia Mia! Ez a Terra reisen egy utazási iroda? Mi még ilyen katalógust nem kaptunk sohasem ha szállás után érdeklõdtünk. Azt irta még valaki, hogy jók az apartmanjai, és az áraik milyenek? Elõre is köszi a tájékoztatást!
# 358
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16817 Üzenet linkje2006-11-01 23:28:26 

Sziasztok! Engem is érdekel ez a téma, mert jövõre én is egy peloponnészoszi utazást tervezek, tolói szállással, úgyhogy nagyon hasonló dolgok érdekelnek, mint itt mindenkit.
A Terra-REisen-nek utánanéztem, mert Mia ajánlotta, és a tui.hu címszó alatt találtam meg azt az apartmant, ahol Miáék is laktak. Nagyon tetszik az a ház, csak még jövõ évi árakat nem lehet tudni. Remélhetjük csak, hogy nem túl sokkal lesznek drágábbak. De majd január-februárban már úgyis kiderül, remélem. Addig marad a tervezgetés így látatlanban, csak az a gond, hogy olyan hosszú centi nincs is, amit még most vághatnánk.
Én is tervezek egy útközbeni szállást pihenõhelyül. Csutek, ti mikorra tervezitek az utazást? Mi csak szeptemberre, mert idén túl hamar voltunk, és egész nyáron csak az emlékeimbõl éltem utána. Köszi elõre is a választ.

# 359
Mia_
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16825 Üzenet linkje2006-11-02 19:24:10 

na akkor jövöre sokan megyünk a peloponnészoszra, ha minden úgy jön össze, ahogy terveztük, akkor oda megyünk nászútra. icon_smile.gif

a terra reisen a tui leányvállalata (vagy valami hasonló), a boráros tértõl nem messze van egy tui utazási központ, ott beszerezhetõ egy vékonyabb kiadvány magyar nyelvû prospektus, és jóval vastagabb német nyelvû is. a terra csak szállásokkal foglalkozik, és tényleg nagyon olcsó. ha összehasonlítjuk a magyar irodák által közvetített szállásokéval, akkor azt lehet mondani, hogy kb egyárban van az itthoni AKCIÓS ajánlatokkal, csak magasabb szinvonalu szállások vannak, és sokkal rugalmasabb is. mi tavaly már az utazás elõtt kaptunk peloponnészosz leírást és térképet is az ut. irodától, és a szállásról is csak jókat mondhatok.
ha minden jól alakul, akkor mi júniusban utazunk. icon_smile.gif

# 360
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16828 Üzenet linkje2006-11-02 19:44:38 

Szia Anikó!

Jövõre ugyanúgy szeretnék menni, mint az idén. Ez azt jelenti, hogy augusztus utólsó hetében két hétre. Nekünk nagyon bevált.
Igaz, hogy a Terra Reisennel (társirodánál foglaltunk) idén utaztam elõször, de Mia véleményébõl és a saját tapasztalataimból ítélve, jók a szállások. Ráadásul annál az irodánál, ahol mi foglaltunk, létezik törzsutas kedvezmény is.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 23 24 25 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu