Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 361
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16837 Üzenet linkje2006-11-02 21:55:13 

Sziasztok! Hát az biztos, hogy lesz pár hellaszos tag jövõre is Görögországban, de ez így van jól. Mi átbeszéltük, és nagyon úgy néz ki, hogy mindenképp csak szeptemberben utazunk, esetleg augusztus végén, ahogy Ti Csutek! Még sok mindentõl függ, de semmiképp nem június, mint idén, az biztos.
Az a baj, hogy két nyaralás nem jön össze Görögben, és akkor jobb, ha nyár vége, mint rögtön az elején letudni, és utána csak vágyakozva olvasni a hellaszt.
Mia! Telefonon lehet katalógust kérni a tuitól nem tudod véletlenül? az oldalukon is megnézem, lehet, hogy interneten lehet kérni, mert ritkán járunk Pesten, de végül is, úgyis csak a jövõ évi a lényeg, azt meg ráérünk. Az Utazás Kiállításon is lehet, hogy rábukkanunk. Mindenképp érdekel, mert tényleg szép a szállás és nagyon jókat írtok róluk mind a ketten. Köszi az infókat.

# 362
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16839 Üzenet linkje2006-11-03 06:05:14 

Anikó!

Mi Debrecenben foglaltunk szállást, de amikor a biztosítást kötöttük felvilágosítottak, hogy Szoboszlón is megtehettük volna. Érdemes megnézni néhány kicsi irodát, amely a nagyobb cégek szállásait értékesítik. A nálunk lévõ is szinte az összes "nagy" ajánlatával rendelkezik.

# 363
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16843 Üzenet linkje2006-11-03 07:14:54 

Sziasztok!
Szerintem, is az augusztus vége vagy a szeptember elején a legjobb utazni, mert még jó az idõ de már nincs 40 fok.
Mi tavaly nagyon bántuk, hogy júliusban voltunk, mert Athénban az Akropolison délután embertelen meleg volt. Ha összejön jövõre Toloba megyünk, és ismét megnézzük Athént.

# 364
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16844 Üzenet linkje2006-11-03 07:40:06 

Szerintem augusztus utólsó hetétõl nem csak a forróság enyhül, hanem a tömeg is.
# 365
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16866 Üzenet linkje2006-11-03 21:56:28 

Sziasztok! Ez érdekes dolog, mert tavaly augusztus közepén voltunk, és nem volt annyira meleg, mint idén júniusban. Szóval ott sem mindig lehet kiszámítani szerintem. De az biztos, hogy ha nem csak fürdõzésre vágyik az ember, akkor érdemesebb kora õsszel, vagy nyár végén menni.
Mi is voltunk már úgy, hogy kisebb irodán keresztül foglaltunk szállást, mert itt vidéken jobbára csak ilyenek vannak, és így legalább nem kell Pestre utazni. De tavaly pl. interneten keresztül foglaltuk, és így sem volt semmi probléma. azért figyelek minden infót, gyûjtöm õket. Még van idõ bõven. (Sajnos.)

# 366
Mia_
Aktív fórumos
Aktív fórumos
338 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16878 Üzenet linkje2006-11-04 17:15:52 

mi alapesetben jobban szeretünk augusztus végén-szeptember elején utazni, de mivel májusban lesz az esküvõnk, juniusban KELL icon_smile.gif nászutra menni. persze mehetnénk akár szeptemberben is, de most 3 hétre szeretnénk menni, viszont olyankor már nem engednek el olyan hosszu idõre szabira - iszonyu nagy a hajtás. icon_sad.gif
# 367
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#16887 Üzenet linkje2006-11-05 17:44:58 

Szia Mia! Nagyon irigyellek két okból is. Elsõ az esküvõd, hiszen az olyan gyönyörû nap mindenki életében. A másik pedig, hogy három hétre tervezitek a nászutat! icon_biggrin.gif
Biztos gyönyörû lesz, hiszen három hét az már tényleg elég idõ nagyon sok gyönyörû hely felfedezésére. El sem merem gondolni milyen hosszú beszámolót fogsz írni róla!? icon_biggrin.gif

Olvastam a horvát beszámolódat is, nagyon jó lett, gratulálok hozzá! Az esküvõdhöz majd késõbb! icon_biggrin.gif

# 368
ágica1971
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17064 Üzenet linkje2006-11-14 19:11:45 

Örülök annak, hogy nem csak én vagyok ilyen Görögország imádó! Ha rajtam mulna minden évben csak ott nyaralnánk!Nem tudom a család meddig bírja még , õk kíváncsiak lennének más országra is. ÉN NEM! Mia neked pedig gratulálok az esküvõdhöz, életed legszebb napja lesz.Mindaddig amíg megszületik az elsõ babátok, annál szebb csoda nem történhet!
# 369
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17194 Üzenet linkje2006-11-20 17:02:21 

Ezek Kitty csodálatos képei a tolói medúzákról. Annyira gyönyörûek, hogy muszáj volt utánhívást kérnem belõlük és engedelmével be is scanneltem és megosztom veletek:

# 370
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17195 Üzenet linkje2006-11-20 17:07:52 

Húú!!!!!!!!
Én ilyen medúzákat még természetfilmben sem láttam.
Csodaszép!

# 371
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17196 Üzenet linkje2006-11-20 19:50:33 

Csodaszépek, és nem is ártalmasak, mert nem úgy úsznak, mint az átlásztóak, amiknek olyan rakétamozgásuk van. Ezek csak lebegnek, szintemozdulatlanul, simán ki lehet kerülni õket. Mint eü-s dolgozónak, nekem valami egészen morbid jut róluk eszembe (stoma).
# 372
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17198 Üzenet linkje2006-11-20 21:44:55 

Szia Andi! Tényleg gyönyörûek, illetve nagyon érdekesek! Egyszer sikerült egy hasonló lefotóznom, de nem ennyire közelrõl. Ezek gyönyörû tiszta képek.
Hát a "stoma"-hoz tényleg hasonlít a tetejük! Szörnyû emlék!!!
Gondolom neked se túl jó emlékeid vannak róla?!
Köszi, hogy megosztottad velünk. icon_lol.gif

# 373
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17205 Üzenet linkje2006-11-21 11:58:39 

A képekért köszönet Kittynek, én csak felraktam ide, de õ fényképezte.
Az én fotóalbumomban is vannak hasonlók (de közel sem ilyen jók 1997-bõl), azon az a felirat áll a fényképalbumomban, hogy "sztómanyílás a tengeren". icon_smile.gif Bocsi Anikó, de hát nekem csak ez jut róla eszembe.

Andi

# 374
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17207 Üzenet linkje2006-11-21 13:07:03 

vojandi!
Gyönyörûek ezek a medúzák, még sosem láttam ilyen típusút. És ez csípnek is?

Bár nem tudom még, hogy mi lesz jövõre, de ha összejön, azt hiszem Tolóba megyünk. Végig olvastam mind a 25 oldalt és úgy gondolom, ha ennyien áradoznak ezért a helyért, akkor biztosan nagyon szép kis város lehet. Nekem az idei vrasnai nyaralásból hiányzott az a bizonyos "valami", remélem itt Tolónál megtalálom. icon_smile.gif

# 375
Kitty
Aktív fórumos
Aktív fórumos
282 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#17212 Üzenet linkje2006-11-21 20:46:00 

Sziasztok! Ezek a fajta medúzák ártalmatlanok. Fürdés közben beszélgettem a helyi ékszerész feleségével és tõle tudom, hogy ezektõl nem kell félni. Sõt, mikor fényképeztem õket, a barátunk meg is fogta és terelgette a vízben. Én azért nem tapogattam meg egyiket sem! icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 24 25 26 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu