Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3886
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Htimi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
60 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1396 Üzenet linkje2005-08-27 17:40:29 

sziasztok!
en itt vedenem kicsit az idegenvezetoket, bar nekunk eddig meg nem volt negativ tapasztalatunk!
Eddig, amikor voltunk, Evia-n is es 2x Kretan is szuper idegenvezetonk volt!!
Amikor iden megerkeztunk Kretan a repterre, es meglattuk, hogy ki lesz az idegenvezetonk, teljesen megorultunk neki. Szerintunk nagyon jol felkeszult, vegigbeszeli akar a 3 oras buszutat is. Nagyon szeretjuk ot!!! Es innen is remeljuk, hogy jovore is vele fogunk talalkozni Kretan! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

# 3887
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1312 Üzenet linkje2005-08-24 14:26:50 

Jox írta:
Ezért is érdemes minden utazás elõtt (ha új helyek is vannak a programban) (elõ)venni egy Görögországról szóló könyvet, és összeírni a látnivalókat. Utána pedig elmenni egyénileg az összeírt helyekre. Így semmi szükség nincs fakultatív programokra és az idegenvezetõkre...

Teljesen egyetértek a felkészülést illetõen. A fakultatív programra, és idegenvezetõre azért szükségük lehet azoknak akik nem tudnak vezetni, vagy nem mernek idegen országban a volán mögé ülni, és ráadásul még konyhanyelvi szinten sem beszélnek angolul, vagy németül.

# 3888
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1311 Üzenet linkje2005-08-24 14:01:31 

Ezért is érdemes minden utazás elõtt (ha új helyek is vannak a programban) (elõ)venni egy Görögországról szóló könyvet, és összeírni a látnivalókat. Utána pedig elmenni egyénileg az összeírt helyekre. Így semmi szükség nincs fakultatív programokra és az idegenvezetõkre...
# 3889
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1310 Üzenet linkje2005-08-24 13:57:09  Stavros

Szia Mari!

Sajnos elõfordul, hogy egyes utazási irodák nagyon felkészületlen idegenvezetõket alkalmaznak. Velünk is éppen Stavrosban történt, hogy befizettünk a barátainkkal egy Kavala-Thasszosz kirándulásra. Nem az Apollon Travel (velük voltunk) idegenvezetõje, hanem az Eurotoursos kislány jött velünk. Olyan másnapos volt, hogy beszélni alig tudott. Nekünk az volt a szerencsénk, hogy én már jártam ott még a Jorgos Travellal, és nekik szuper idegenvezetõik voltak, és mindent jól szerveztek meg mindent. Szóval Kavalába érve a római kori vízvezetéket megmutatta, de onnan sehová sem akart menni, mert fáradt volt. Mivel mi a férjemmel kilenced magunkkal voltunk, így átvettem az idegenvezetést a csajtól, és csatlakoztak hozzánk még elég sokan, hogy megnézzük az Imarettet, Mohammed Ali házát, és felmenjünk a várba is. Thasszosz szigetén még a színházról sem ejtett egy szót sem, így ismét nekem kellett megmutatni akit érdekelt, és fel tudott jönni a színházig, majd fel a várba. Szóval nem árt, ha az ember tájékozódik a látnivalókról az utazás elött, mert hiába van ott, ha senki nem szól róluk akinek ez lenne a dolga.

Üdv.:

# 3890
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1304 Üzenet linkje2005-08-24 11:38:40 

mari írta:
... Ha valaki teheti, próbálja meg a fakultatív programokat saját maga megszervezni...

És inkább az egész utazást is... icon_wink.gif

# 3891
Mari
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#1302 Üzenet linkje2005-08-24 11:28:46 

Sziasztok !
Augusztus 4-én jöttünk haza a férjemmel Stavrosból. Nekünk nagyon tetszett, szép 1 hetet töltöttünk kint. Rossz tapasztalatunk a kinti idegenvezetés miatt volt. Befizettük a Kavala-Thassos kirándulást ( fejenként 26 Euro ), ezért kaptunk egy nyökögve felolvasott 1 oldalas idegenvezetést, sehova nem tudtunk bemenni, rohanva tudtuk megnézni kivülr?l a templomokat, Ali házát. Közben elveszett egy szül? és gyermeke ( gondolom az iramot nem tudta tartani ), ezt az"idegenvezet?" egy válrándítással elintézte és rohant tovább. Egy másik utas vállalta, hogy megvárja ?ket. A hazautazásnál kértük, hogy a váci busszal jöjjünk, mert Váchoz közel lakunk. Egyik nap azt mondta, hogy még nincs utaslista, nem tudja mi lesz. Következ? nap közölte, hogy csak 1 busz megy, ami a H?sök terére fog megérkezni. Már éppen kimentünk volna az irodából, amikor bejött egy hölgy és közölte, hogy a váci busszal fog hazamenni és az"idegenvezet?"hölgyek közölték, hogy nekik már lefoglalták a helyet a buszon. Mi kérd?re vontuk, hogy most hány busz megy haza ? Akkor elkezdtek hebegni, hogy 2, de azon már nincs hely, aztán azt mondták, hogy már csak 7 hely van rajta. Tehát a szemünkbe hazudtak !!! A buszvezet? tudta elintézni, hogy az ? buszukkal menjünk haza. Ez elvileg természetes lenne, mivel Vácon fizettük be az utazást, így az ? buszukkal is mentünk ki. A kinti idegenvezetés katasztrofális, képtelenek bármit is elintézni. Nagyon sok reklamáció volt, amikor mi kint voltunk. Ha valaki teheti, próbálja meg a fakultatív programokat saját maga megszervezni.
Üdv:
Mari

# 3892
Vendég
Figyelmeztetve
- Figyelmeztetve -

Nincs beírva úticél.
#814 Üzenet linkje2005-07-15 17:24:34 

Sziasztok Mindenkinek! lol:
csak most néztem meg a Stavrosi oldalt. Nos én júni 10-19-ég voltam Stavrosban. Az árak kb. olyanok, mint ahogy a Jox is írta. Viszont lényegesen kevesebb ember nyaral most, mint tavaly v. elõzõ nyáron. Ezt a kinti magyarok is mesélték. Volt olyan nap, amikor csak elvétve voltak magyarok az éttermekben. Lehet, hogy azóta javult a helyzet icon_biggrin.gif
Az ételek minõsége nem változott. Ha valaki a fõtéren halad kivelé a kikötõhöz, az utolsó étterembe érdemes bemenni. Középen van egy szökõkút, biztos fel lehet ismerni. Makis a tulaj neve és nagyon finom a házi vörösbora. (ajánlom mindenki figyelmébe)
ani

# 3893
Dóri
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#791 Üzenet linkje2005-07-12 12:37:18 

Szia Mari!
Mi is a váci Koczkáékkal megyünk Stavrosba icon_biggrin.gif !
Július 29- tõl augusztus 6- ig. Igaz, nem ott lakunk majd ahol Ti, de lehet hogy találkozunk.... icon_smile.gif
Váciak vagytok?
Üdv
Dóri

# 3894
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#715 Üzenet linkje2005-07-04 13:02:35 

Katerina írta:
Jox!

Azt hallottam, hogy augusztus 15-e körül ünnep van,ezért nehéz lesz szállást találni Stavrosban!Szerinted összefügg a kettõ?
(Gondolom görög emberek is sokan mennek a halászfaluba a Szardella napjára! icon_surprised.gif

Katerina!
Az apartmanok és szállodák nagyrészét általában csak a turisták veszik igénybe, a görögök inkább hazamennek aludni (szerintem).
Hol (kitõl) halottad, hogy nehéz lesz szállást találni augusztus közepén Stavrosban? Ha helyiektõl, akkor valószínûleg lehet benne valami...

# 3895
Katerina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#714 Üzenet linkje2005-07-04 12:54:52 

Jox!

Azt hallottam, hogy augusztus 15-e körül ünnep van,ezért nehéz lesz szállást találni Stavrosban!Szerinted összefügg a kettõ?
(Gondolom görög emberek is sokan mennek a halászfaluba a Szardella napjára! icon_surprised.gif

# 3896
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#700 Üzenet linkje2005-06-29 13:30:34 

Katerina!

Kevés rá az esélyed, hogy NEM találsz szállást Stavrosban vagy közelében.
Valószínûleg apartmant olcsóbban, vagy max ugyanannyiért találsz, mint ha iroda intézné.
Ha jól tudom Stavrosban nincs kemping, de a közelében: Asprovaltán és Olympiadán van.

# 3897
Katerina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#699 Üzenet linkje2005-06-29 13:24:43 

SZIASZTOK!!

STAVROS-I SZÁLLÁSHELLYEL KAPCSOLATBAN KI TUDNA SEGíTENI?
Ha nem foglalok itthoni irodában szállást, csak a buszutat fizetem ki, akkor mennyi esélyem van kint egy olcsó szálláshelyet találni?
Akármi megteszi (kemping, apartman is).Van egyáltalán Stavrosban kemping???
SEGÍTSETEK!

# 3898
Rebeka
Törzstag
Törzstag
1109 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#669 Üzenet linkje2005-06-22 19:00:18 

Végre döntöttünk: pár napot Stavroszban is eltöltünk. Aki jól ismeri a helyet: július elején milyen esélyünk van pár napra szállást találni és mennyiért (7 fõ)? Van-e camping a környéken és milyen? A településen már voltunk, de Vrasnán volt szállásunk.
# 3899
Mari
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#666 Üzenet linkje2005-06-22 14:31:50 

Szia Katerina !
Mi aug.3-ig leszünk kint ( össz.: 7 éjszaka ) és a váci Koczka Trade-del megyünk ki.
Üdv:
Mari

# 3900
Katerina
Aktív fórumos
Aktív fórumos
115 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#657 Üzenet linkje2005-06-22 11:09:35 

Kedves Mari!

Mi már harmadszorra választottuk úticélunknak Stavrost és mi is a Stavros Beach apartmanhotelbe megyünk augusztus 9-én!
Addig még kint lesztek? icon_razz.gif
A gyros 1,50.-Eur, az élelmiszerek kb. tényleg ugyanannyiba kerülnek mint itthon, igaza van Joxnak abszolut! A szüleim két hétig voltak kint május végétöl június elejéig, és ök mondták, hogy pont akkor ment fel az ára mindennek. Pl.: kenyér volt 50 cent, második héten már 80 cent!
De nem ördöngös!
Melyik irodával mentek? Mi a Dias Zeussal!

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu