Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 4036
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Argo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
122 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128224 Üzenet linkje2010-03-08 16:12:06 

Kipróbálhatod a lékhorgászatot is,polipot majd robbantol gránáttal! icon_smile.gif
# 4037
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128225 Üzenet linkje2010-03-08 16:20:50 

A kaját meg lehet olcsón is úszni. Azt már megfigyeltem, hogy a nagy melegben amúgy sem tud olyan sokat enni az ember. Ez persze a pocim miatt egyáltalán nem baj icon_smile.gif Reggelre volt hogy vettünk egy kenyeret, margarint, egy fóliás sonkát és egy kis márványsajtot. paprikát vittünk itthonról. Ebből kijött két reggeli ésaz egész nem került többe 6-8 EUR-nál, tehát kb 3-4 EUR egy napra. Ebédre lehet valami komolyabb, de egy ebéd is megvan piával együtt kb 8-10 EUR-ból. Vagy ha a melegben nem éhes annyira az ember, akkor egy gyros. Estére vacsira pedig beülni egy tavernába. Én nem vagyok híve a vigyünk itthonról kaját, vagy főzzünk ott dolgoknak, mert ha nyaralni megyek akkor nyaraljak és legyen ez a kényelem, hogy a kajával nem nekem kell foglalkoznom. Ezenkívül közel sem biztos hogy olcsóbban kijön... Ha jól körbenéz az ember akkor ki lehet fogni olcsóbb kajákat és nem feltétlenül rosszak is. Az utazási irodák szoktak adni kis kuponokat, amivel kedvezményeket lehet kapni. Egyébként múlt nyáron Asprovaltában beültünk egy majdnem üres tavernába. Kértünk két gyrost tányéron. Majdnem 9 EUR volt és borzalmas izű. Ráadásul ahhoz képest, hogy csak mi voltunk egy fél óra múlva hozták a kaját. Megfigyeltük hogy ebben a kajáldában minden alkalommal csak nagyon kevesen voltak. Akik még nem tapasztalták meg a negatívumokat. Ja azt nem is írtam, hogy a felszolgálók is mosolytalan, durcás emberek voltak icon_smile.gif Ennél nagyobb csalódás csak a Meteoráktól hazafelé tartva a kötelező étterem volt. Pedig egyszer már ráfaragtam vele, de megint beugrottam. Na ha esetleg mégegyszer arra járok valamikor, akkor biztos nem eszem ott többet...
# 4038
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128226 Üzenet linkje2010-03-08 16:22:56 

Argo!

Akkor ezekszerint vigyek sálat, sapkát? icon_smile.gif Érdekes lesz hógolyózni a narancsparton icon_sad.gif

# 4039
Argo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
122 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128227 Üzenet linkje2010-03-08 16:42:15 

Kell sapka, baseball+hajrá magyarok sál icon_smile.gif A havat elviselem,de nem ott,és nem nyáron.Viszont a lányaim még a hűtőgéptöl is fáznak icon_confused.gif
# 4040
Lafka80
Aktív fórumos
Aktív fórumos
134 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128228 Üzenet linkje2010-03-08 16:46:06 

Mi is max. 2szál házi szalámit szeretnénk vinni. (Reméljük nem veszik el a határon. Ha igen így jártunk!)
Mi is csak a reggeliket tervezzük "otthon" vagy ha másik beach-re megyünk oda készítünk, helyi friss zöldséggel szendvicset. Ebédre a legjobb az ottani finomságokból összevásárolt, saját készítésű görögsali, ami lehűtve vár a strandolás után vagy közben. + A mézédes sárgadinnye és a görögdinnye!!!! Hál istennek most már lett a csapatunkban korán. kelő aki majd az ébresztgetésünk helyett becsattog vagy beautózik az újrészről a falu pékségébe, kezében az előző este összeírt listával reggeliért... icon_biggrin.gif (Nyugi BéZsé nem rád gondoltam.) icon_lol.gif
Nálunk az este az mindig a falué! icon_smile.gif Egy Taverna vacsival, utána egy fánkos néni vagy palacsinta látogatás, végül egy koktél vagy egy sör valahol..... icon_biggrin.gif

# 4041
Argo
Aktív fórumos
Aktív fórumos
122 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128229 Üzenet linkje2010-03-08 16:48:07 

narancspartal szemben van valamilyen sziget?
# 4042
Nagyimre64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128230 Üzenet linkje2010-03-08 16:57:56 

Sziasztok.
A naracsparttól mindenki úgy el van ájulva de nem tudom miért.
Tavaly nyáron lementünk de elment a kevünk az egésztöl.
Mindenfelé szemét és ürülék hegyek.
Szóval egy felkapott sokatemlegetett helynek nem így kelene kinézni.

# 4043
BéZsé
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128239 Üzenet linkje2010-03-08 18:29:57 

Lafka! Tudom, kire gondoltál. Ettől függetlenül biztos lesz olyan, hogy én is becsattogok a faluba reggel...ha másért nem, hát pár fotó kedvéért...hazafele meg viszek pár harapnivalót. Listát majd mindig tegyük ki a hűtőre, vagy kocsi szélvédőjére icon_wink.gif De az is lehet hogy nem tudok elég korán kelni, hogy egyedül menjek be icon_smile.gif
# 4044
BéZsé
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128240 Üzenet linkje2010-03-08 18:31:56 

Nagyimre! Nem lehet, hogy vihar után mentetek a partra? Mert kevés tapasztalatom szerint akkor szokott "szemetes" lenni a tengerpart. Vagy a száraz parton volt szemetes?
# 4045
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128241 Üzenet linkje2010-03-08 18:44:12 

Lafka, BéZsé, mivel most már úgy néz ki 3 kocsival megyünk, el fog férni a futócipőm valahol, így bevállalom a reggeliért való elkocogást:)

Sancho remélem lesz azért jó idő... Ahogy nézem, most még ott sincs tavasz, de fagy se.... Meg jobban melegszik majd, mint itt a következő pár napban.
http://www.holiday-weather.com/sarti/seven-day-forecast.html

# 4046
Nagyimre64
Aktív fórumos
Aktív fórumos
490 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128243 Üzenet linkje2010-03-08 19:04:03 

BéZsé

Nem a víz volt szemetes hanem a környezet.úgy nézett ki mint "Albánia"
Ez nem a görögök sara hanem a túristáké igaz a görögök viszont takarithatnák néha ha már oly felkapott.
Egyébként nem volt vihar sehol az adott időben.

# 4047
BéZsé
Aktív fórumos
Aktív fórumos
96 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128245 Üzenet linkje2010-03-08 19:10:38 

Nagyimre!

Értem. Ezen a téren még sokat kell fejlődnie az embereknek. Mi nem szoktunk szemetelni. Mindig van nálunk egy szatyor (Tesco-s, vagy Madaras Tescos icon_smile.gif ), amibe, ha van, belerakjuk a szemetet.

# 4048
Ginaaa79
Törzstag
Törzstag
688 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128246 Üzenet linkje2010-03-08 19:12:06 

Mondjuk van egy tippem melyik nemzet a szemetelő.... Itt is teli van minden csikkekkel pl., letörném a kezét, aki eldobálja...
# 4049
Lafka80
Aktív fórumos
Aktív fórumos
134 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128248 Üzenet linkje2010-03-08 19:14:19 

Imre!
Én sajna tudom kire, mire gondolsz! A sok vadkempinges szemetel és ...... mindenhova! Jó lenne tényleg valami megoldás rá. Vagy Toi-toi vagy valami más.............
BéZsé!
Rám számíthatsz a reggeli bemenetelnél hátha van már nyitva valami "finom" árus + a fotők Engem is érdekelnek! icon_biggrin.gif
Ginaaa!
Te csak röviden tömören: Cuki vagy! icon_biggrin.gif
Egyébként a Plusz cuccoknak a helyet már tutira veheted!

# 4050
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#128249 Üzenet linkje2010-03-08 19:27:10 

Ginaaa!

Legyen igazad... Én mindenesetre már nagyon várom a jó időt. Most hallottam, hogy állítólag jövő héten már melegszik az idő. Remélem nem annyi lesz, hogy nem 0 fok lesz, hanem már legalább 5...
Azért titokban egy picit reménykedem, hogy júliusban már leesz a meleg minket a buszról icon_smile.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 269 270 271 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu