Én tavalyelőtt szept. legelején voltam és nem voltak sokan a tengerparton. Jól el lehetett férni. Nekem most is -bár régen nem láttam-,csendesnek,kicsit kihaltnak tünt.
A vicc az,h én pont azért nem megyek vissza -pedig gyönyörű-,mert számomra túlságosan kihalt.
Ki mit szeret. Nekem a főszezoni Parália a minimum,de tudom,h nagyon szeretik a csendet.
Egyszerűen csak én nem.
Sziasztok!
Sartiba mennénk az idén. A Dora apartmanról szeretnék megtudni valamit, mert esélyes célpont, viszont friss infóm semmi nincs róla. Car-tour irodánál fizetnénk.
Orvos mellé keresünk kiváló kommunikációs képességekkel rendelkező, kedves, jó megjelenésű lányt/fiatal nőt - asszisztenst MAGYAR + SZLOVÁK + ANGOL(vagy görög) nyelvtudással. Szakmai tapasztalat nem szükséges. Kiváló kereseti lehetőség, gyönyörű tengerparti környezet. Jelentkezés (fényképes önéletrajzzal) és további információ a gogh.maria@gmail.com e-mail címen.
Tudja-e valaki, hogy a Sithon-körút és a kalózhajós kirándulások a hét melyik napján szoktak lenni? Nem mintha nem lenne elég akkor megtudni, mikor már ott vagyunk....de a kíváncsiság nagy úr......
A kalózhajó vagy a Blue Lagoon a jobb? Egy másik helyen a kalózhajót javasolták inkább. (Igaz olyan valaki aki csak a kalózhajón volt, másikat meg hallomásból ismeri).
Ginaaa! Én csak a Blue Lagoon-on voltam, de nagyon jó volt, szeretnék még majd részt venni rajta. Hihetetlen volt a hangulat. Olyan finom kaját, mint amit ott ettünk, és olyan finom bort, amit ittunk, még sehol sem sikerült felülmúlni...De a legjobb az egészben a hangulat volt.
Köszi mindkettőtöknek, majd eldöntjük. Végülis 10 napba akár mindkettő belefér.
Körútra valószínű nem megyünk fakultatív keretek között, mert kocsival megyünk. Meg nem is utazási irodával.