Ennek a topiknak csak olvasóa vagyok egyenlőre, remélem Zakynthosra sikerül mennünk nyaralni.
Látva Schumi képeit nagyon megjött a kedvem ehhez a gyönyörű helyhez.
Schumi, klasszak a képek, szépek vagytok, gratula a leánykéréshez:)
Jajjj! Shumy de nagyon kár volt megnézni a képeidet! Ez egyszerűen szörnyű!!! Mármint az, hogy milyen nagyon soká lesz augusztus 9. Ha tehetném, most ülnék a repülőre, és már indulnék is!!! Eddig is gondoltam, hogy nem fogok csalódni, de a képeid végleg meggyőztek. Csak most már nagyon be vagyok pörögve, és még hol van augusztus!! A lánykérés meg egyszerűen fantasztikusan romantikus. Kár, hogy már 55 éves vagyok, úgyhogy erről már lemaradtam! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!
Azért majd ha lesz időd, részletes beszámolót is kérünk. Addig mi szegények, akik csak augusztusban megyünk, csak álmodozunk, tervezgetünk, és a többiek képeiből töltekezünk!
Shumy! Én is nagyon gratulálok a lánykéréshez! Régóta álmodom én is arról, hogy drága párom (akivel 9 éve vagyunk együtt) egy ilyen helyen kérje meg a kezem. Volt már rá alkalom, mert minden évben megyünk tengerpartra, de hátha Zakynthos meghozza neki az ihletet (Már ha oda kapunk helyet). Szabad kérdeznem, hogy a gyűrűt hol vetted? Itthon vagy kint? De jó lenne, ha több ilyen úriember lenne a világon
Szia Szofkaja! A képeidet nézve úgy gondolom, hogy mi augusztusban csak örülnénk egy pár ilyen felhőnek! Már előre félek, hogy milyen őrült hőség lesz, ha már májusban -Sumy képein látva - 39 fok volt.
Jóreggelt mindenkinek! Köszi a hozzászólásokat örülök, hogy ennyi embert sikerült meggyőzni, hogy valóban egy csodás helyre fogtok menni pihenni.
Pont most zajlik a következő turnusváltás Zakin
Reméljük ancsa majd szolgál nekünk pár fotóval és egy jó beszámolóval.
Valaki kérdezte a robogó kölcsönzést, nemigen figyeltem, de láttam egy helyen 12 euro volt/nap. Gondolom nagy különbség nem lehet a kölcsönzők között.
Ancsa is az Ibériában van ha jól tudom...őt is nagyon várom már haza...kíváncsi vagyok hogy hanyas szobában volt elszállásolva.
szegény...ebben a pillanatban is a buszon zötykölődik, és már csak az emlékeiben él tovább Zakynthoy (egyenlőre).
Amúgy 2 éve Sartin voltam, és abba a kis városkába is beleszerettem. nagyon tetszett, hogy inkább kis falu, mint város, még sem hiányzott onnan semmi.
Ancsa is az Ibériában van ha jól tudom...őt is nagyon várom már haza...kíváncsi vagyok hogy hanyas szobában volt elszállásolva.
szegény...ebben a pillanatban is a buszon zötykölődik, és már csak az emlékeiben él tovább Zakynthoy (egyenlőre).
Amúgy 2 éve Sartin voltam, és abba a kis városkába is beleszerettem. nagyon tetszett, hogy inkább kis falu, mint város, még sem hiányzott onnan semmi.