köszi Tibibaba,
gyerkőc nincs, de tolhatjuk pár napot
és még az jutott az eszembe, hogy szállásoglalás nélkül esetleg el lehet indulni? még június legelején?
Mi tavaly május 29-től voltunk Sartiban. A tenger kicsit még hűvös volt az első napokban, de csak addig "hideg", amíg belemész és megszokja a tested, azaz max. 5 perc. Utána már nem is érzed, hogy hűvös a víz ( nem hideg, csak hűvös! ) Aztán az első hét második felében már érezhető volt a vízen is a folyamatos jó idő és a sok napsütés, szóval simán lehetett fürdeni benne. 2 hetet voltunk, a második héten már eszembe sem jutott, hogy hűvösebb lenne a víz a kelleténél. Egyszóval fürödhető már a tenger.
Szállásfoglalás nélkül még nem mentünk soha.
Volt már valaki úgy? Megosztaná velem, hogy olcsóbban lehet-e úgy szálláshoz jutni és ha igen, akkor milyen áron? Mert tavaly mi nagyon olcsón voltunk, az első hetünk 2 főre csak 9.000.- Ft volt összesen, aztán a második hét 23.000.- Ft.
szia josh!
megkérdezhetem melyik utazási irodával voltatok? ilyen árnak még a közelében sem voltam bár a grandnál nagyon jók az árak, de már nagyon-nagyon helyszűkében vannak.
Már én is nagyon várom, na nem azt hogy hazajöjjek de persze mindenre válaszolok amire csak tudok. meg majd ide írok egy rövid összefoglalót is. csak már telne az a fránya 38 nap
Hadiandi megnéztem a Sarti-s képeid, (a bem. oldalod által). Jaj de ott lennék már. Már vannak ismerős helyek, pedig én még nem voltam... (Látom nagy görög rajongó vagy:))
Szia Gina,
hogy miért ujra sarti? Hát mert nem bírtuk kivárni a nyár végét és akartunk egy kicsit nyaralni. olyan helyen ami nem drága, közel van és szép. hát ezért ujra Sarti. Pont ma nevettünk ezen a párommal, hogy nem goldoltuk volna, hogy ez lesz az első hely, ahová visszatérünk
Az eső, amit a képeken látsz kb. 6 évvel ezelőtt volt (nem is tudom pontosan) és szept. második felében volt. 2-3 nap esett, de nem egész nap. talán 1 nap volt amikor nem lehetett egyáltalán semmit csinálni.
kicsit most is félek az időjárástól, mert még soha nem voltunk ilyenkor nyaralni, de gondolom ha esik is, nem fog lehűlni a levegő.
Sziasztok!
De jó, hogy lassan beindul a szezon, és szinte váltjuk egymást....Nagyon várom az első idei "tudósításokat", persze az utazást még jobban!
Hadiandi! Ne féljetek az időjárástól, biztosan szép idő lesz....CSAK POZITÍVAN!
Egyébként mikor 2008-ban mi voltunk, akkor is volt 1-2 nap, amikor esett az eső, de ez kimerült annyiban, hogy este 7-8körül elkezdte, és valamikor éjszaka elállt. -> Napközben ugyanúgy 30fok meleg volt, éjjel pedig jót aludtunk....
Örömmel tapasztalom, hogy mindenki egyre izgatottabb ahogy közeledik az indulás ideje. Még mindig lassan telik az idő de csak eljő az a nap is.
Irány Sarti !!!
Mi csak a múlt hét végén találtuk ki ezt az utazást és ma fizettem be, de máris nagyon hosszúnak tűnik a várakozás..........de majdcsak eltelik valahogy aztán irány a tenger
Hadiandi! Ezek szerint nyár végén is mentek valahova?
Pikk-pakk eltelik ez az 1 hónap:)
Nekünk még nagyon sok van hátra.
Nem tudom kit kérdeztél, mi egyénileg megyünk (nem utazási iroda), Hajni Apartmanba.
remélem mindenkinek szép időjárás lesz!