#1508202010-08-31 16:34:17 Válasz a #150819. hsz-ra
Valaha ez egy príma kis utazási iroda volt. Sajnos mostanában nem sok jót hallunk róluk. Árszinvonalban minden esetre, vagy két éve ugrottak egy fokozatot, de ezzel párhuzamosan egyre több a panasz rájuk. Amit írtál az megdöbbentő. Mi van, ha valaki elveszti az állását, mert nem tud időben a munkahelyére jutni? Szerintem feltétlenül reklamáljatok és igényeljetek kártérítést!
Üdv: Josza
#1508322010-08-31 18:21:28 Válasz a #150820. hsz-ra
Jól érzed a dolgot!!! 2en is telefonálgattak körülöttem,hogy tudná-e valaki helyettesíteni hétfőre. Pest mellet laknak és éjfélkor már hova induljon ,reggel meg munka???A szállást még nem is meséltük. Bessy apm.ház.Befizetéskor azt mondták erkélyes,világos szoba,ezzel szemben 4 szoba volt a földszinten mi megkaptuk a 4-est aminek az erkélye a hátsóudvari kert volt mellettünk 2mre a kinti közös zuhanyzó(amire mindenkit megkért az idegenvezető,hogy partolás után inkább ott mossák le a strand cuccaikat, mint hogy a fenti duguljon el) Ezt meg is reklamáltuk,és kértünk egy másik szobát.Kaptunk is a 3.emeleten ami megfelelt az utazási iroda által ígért dolgoknak.Ez volt az első olyan dolog ami miatt becsapva éreztem magam, mert nem azt kaptam amit befizettem. A lenti erkély nélküli szobákat ne úgy adja el hogy tengerre néző erkéllyel, mert így csak a szomszéd ház falát bámulod, s nem a tengert. Vagy tegyen árkülönbséget fenti ill. lenti erkély nélküli szobák között. Akik szombaton érkeztek és szintén a 4-est kapták ugyanúgy reklamáltak és másik szobát kértek.Szerintem jogosan!
#1508352010-08-31 18:50:56 Válasz a #150814. hsz-ra
Szia JOSZA2 !!!
A segítséget köszi, ezt úgy nézem töviről-hegyire végig kell olvasnunk, de sajnos muszáj lesz !!!
Igazad van, ezeknek a Kedvencek között van a helyük .
Edit
#1510452010-09-02 13:16:51 Válasz a #150948. hsz-ra
Minden csak szervezés kérdése. Mi vasárnap érkeztünk haza Nei Poriból, a sokat szidott Jimakos Tours szervezésében, minden rosszra amit írtak róluk rácáfoltak. Nagyon profin szervezték meg az átszállást odafelé és visszafelé is az elhelyezésünkkel együtt. Folyamatosan tartották a kapcsolatot a buszsofőrökkel és ennek megfelelő időpontban indultunk a találkozóhelyre annyi rátartással, hogy kényelmesen megkávéztunk stb. Mivel kevés buszos utasuk volt a saját gépkocsijukkal szállítottak bennünket a felszállás helyére, hogy ne kelljen a busznak nagy kitérőt tennie azért, hogy értünk jöjjön. Nem kitettek bennünket, mint írták jónéhány hozzászólással előbb Evzoninál, hanem profi módon megoldották a helyzetet a buszsofőrökkel együtt. Ha szerencsétek van egy jó szervezőt fogtok ki és akkor semmi probléma nem lehet. Szurkolok nektek, hogy olyan simán menjen az út során minden, mint ahogy azt számunkra megszervezték, csak hozzáállás kérdése az egész.
Nagyon jó nyaralást kívánok!
#1510462010-09-02 13:28:23 Válasz a #150948. hsz-ra
Kedves Barbeszka!
Minden út más. Ami hiba becsúszik az egyiknél, nem valószínű, hogy a másiknál is így lesz. Aztán meg minden hibából tanul maga az utazási cég is. Úgy,hogy nem kell rögtön rosszra gondolni, nem valószínű, hogy minden útja Dias Zeusnak el lenne szúrva. Ezeken kívül Ti már az utószezonban mentek, amikor jóval kevesebb az utas és ezzel párhuzamosan a hibázás lehetősége is. Pozitív hozzáállásal kell elindulni, hidd el az legtöbbször használ. Tolo gyönyörű és fantasztikusan kellemes hely. Én tavasszal voltam ott. Még némi viszontagság vállalásával is szívesen mennék most visza. Jó készülődést és mégjobb nyaralást!
Josza
Jimakos Tours-ról csak annyit, hogy nem lehetett olyat mondani nekik, amit nem tudtak volna megválaszolni vagy megvalósítani!
Ami rosszakat írtak róluk azt nem lehet elfogadni! Mindenki nézzen utána és igen is vegye fel velük a kapcsolatott és kérdeze meg tőlük, hogy mi miért történt!
Fakultatív programokról csak annyit, hogy a Jimmi's (tulajdonos) érkezésünk után megkérdeztük, hogy az olimposzra mikor van kirándulás a válasza csak annyi volt, hogy kedden vagy szerdán van, de van kedve neki is fel menni ezért ő annyit mondott, hogy holnap reggel találkozunk és fel megyünk! Szerintem ezt nem kell tovább részletezni! Csodás kirándulást szervezett!
Aki nem tudja levonni a következtetést ebből az esetből az hívja fel őket!
Grand Tours utazási irodának mivel Debrecenben van a székhelye én meg Budapesten lakom, hol lehet itt pesten foglalni utazást? Mi a partnerirodája a Grand Tours-nak? És ez hol található?
Kinek mi a véleménye az irodáról főleg Zakynthost illetően?
A Garnd Tours honlapján megtalálhatod az összes elérhetőséget. Valamennyi partneriroda fel van sorolva. Kiválaszthatod a lakhelyedhez legközelebb esőt. Bármelyiknél foglalhatsz. Online foglalásra is van lehetőség. Az iroda megbizható, korrekt. Azt kapod amit ajánlanak. Zakynthost illetően, sajnos nem tudok nyilatkozni.
Kedves Isti26!
Teljes mértékben megbízhatsz a Grand Toursban. Nem kell se leutaznod Debrecenbe és semmiképpen nem javasolom , hogy értékesítő irodához fordulj, mert abból csak a keveredés lehet. Ha rámész a Grand Tours honlapjára on line is tudod ügyintézni az utat. Legrosszabb esetben telefonon, vagy Skyp- on is el tudod őket érni.
Én többször utaztam velük, törzsutasuk vagyok és nagyon meg vagyok velük elégedve. Ha on-line intézed az utadat még 3% kedvezményt is kapsz minden útra. Zakynthoson is voltam velük. Főleg Agios Sostison vannak a szálláshelyei és mindegyik nagyon jó. Ajánlom figyelmedbe, hogy az avatarom alatt lévő "Beszámolók"-gombot megnyomva a "Kél öblök szigete" című beszámolót olvasd el. Nagyon sok kérdésedre kapsz feleletet. Nagyon ajánlom a Grand Tourst és Zakynthost is. Jó készülődést: Josza
#1522862010-09-21 15:40:28 Válasz a #151249. hsz-ra
A Grand Tours tökéletes, a buszaik is jók a szállások is jók az idegenvezető Zakynthoson nagyon kedves segít mindenben. Mi idén augusztus elején voltunk velük Zakyn. A teknőst nézzétek meg a kikötőben. Jövőre is Grand és Zakynthos.
#1522922010-09-21 16:22:23 Válasz a #151194. hsz-ra
Isti26!
Mi idén utaztunk a Grand Tours-szal először, de teljes mértékben meg voltunk elégedve velük, Kefalonián voltunk.
On-line foglaltam, e-mailben válaszoltak, postán küldték a papírokat és az indulás hetének első napján fel is hívtak, hogy pontosítsák a részleteket. A buszaik messze kényelmesebbek voltak a többi irodáénál.
Anyukámék tavaly Zakynthoson voltak velük, ők is meg voltak velük elégedve.
D.
Van egy rossz hírem! Sajnos amit a Walter Travel egyéni cégről írt valaki, az bizony szín igazság! Ismerem azt a családot, amelyik emiatt a cég miatt rendkívúl nehéz, mondhatni kilátástalan helyzetbe került, 9 havi fizetés hiánya mindenkit hazavágna, nem de?
Üzenem az utazási irodáknak (bár nem tudom mennyire olvassák a fórumot...), hogy a jövő évi prospektusokban tehetnének újabb képeket is fel adott helyekről, nem vagy 10 évvel ezelőttit. Minap nézegettem pár idei prospektust....