Unión belül az utazáshoz teljesen elég az érvényes személyi.
Viszont: van egy pár dolog, amihez útlevelet kérnek, és a személyit nem fogadják el. Ilyen pl, ha külföldön telefonkártyát akarsz venni (SIM-kártyát), akkor ahhoz útlevelet kérnek. Ne kérdezd, miért, de hivatalos ügyekben sok esetben csak az útlevelet fogadják el a személyazonosság igazolására.
Sziasztok!!
Junius 20-án Krétára repülünk egy hétre.Amoudara Gianna studióban van a szálláshelyünk!
Tud valaki infót az üdülőhelyről, szállásról?
Köszönet!
Hello!!!
Egy kis kedvcsináló:
Mielőtt tavaly Krétára mentem,ez a kis üdülőhely is tervbe volt véve,akkor olvasgattam,hogy Amoudara Heraklion ,,külső"üdülőhelye,pár km-re a fővárostól,itt jobban érvényesül a Meltemi-szél,nagyobbak a hullámok,szupermarkecek,tavernák sokasága,tipikus üdülővároska.
Majd aki ténylegesen ott volt,talán benéz ide és ir róla többet!
Látom zsebkuty már megelőzött a válasszal.
Legegyszerűbben így találod meg: Főoldal/Fotóalbum legördülő menü Gyorslista alul tulajdonos alapján rendezed és a 17. oldalon van muju albuma.
Szia Macsosz!
Én is bocs, hogy csak most
Nagyon köszönöm a részletes leírásod, egy az egyben elmentettem, viszem magammal, mert tökéletes iránytű lesz. Pont ilyen helyekre gondoltam, amit útikönyvekben nem lehet olvasni
Látom, hogy már csak 14 nap van az indulásodig, így ha már nem "találkozunk", nagyon jó utat és kellemes nyaralást kívánok Neked!
Relax