Álmaim célpontja
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
Hozzászóló Üzenet
# 46
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Rozinante
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
221 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77288 Üzenet linkje2008-08-16 17:33:56  Válasz a #77287. hsz-ra

Nekem lehet küldeni, duzzogva elfogadom icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
# 47
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77296 Üzenet linkje2008-08-16 18:50:32 

Sziasztok!
Én már jártam, 8-9 európai országban, de a szívem csak HELLASZ-ba húz vissza.

# 48
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#77306 Üzenet linkje2008-08-16 19:29:51  Válasz a #77217. hsz-ra Előzmény #77217

Petros írta:

Idézet:
Én pár hónap görög tartózkodásért simán odaadnám a friss, 10 éves amcsi vízumomat...

sztem nem zárja ki egyik a másikat icon_biggrin.gif nyáron Görögország, télen pl. a Cook szgk. icon_lol.gif Jó lenne...

# 49
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80883 Üzenet linkje2008-09-14 10:21:13 

Sziasztok!Engedjétek meg,hogy kedvenc nagyvárosomról,Miamiról tegyek fel egy képet!Szerintem a világ egyik legszebb nagyvárosa/USA-Florida/és nem csupán a C.S.I.:Miami helyszinelõk miatt!A sorozatot is szinte csak a gyönyörû felvételek miatt nézem.Rengeteg a látnivaló:Vizcaya Múzeum,Everglades Nemzeti Park,Spanyol kolostor...stb.Álmomban már éltem itt:

# 50
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80884 Üzenet linkje2008-09-14 10:38:22 

NNAA?Még egyet:Ocean Drive in South-Beach Miami:

# 51
Judiiit_89
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
38 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80893 Üzenet linkje2008-09-14 12:40:23 

Sziasztok!icon_smile.gif

Húú én rengeteg helyre el akarok még jutni, de a legnagyobb vágyam a Maldív-szigetek. De erre jelen pillanatban nincs nagyon lehetõségicon_biggrin.gif Más helyre meg nem mennék Görögország helyett. Elmegyek bárhova szívesen, csak mellette görögbe is eljuthassak:)

# 52
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80894 Üzenet linkje2008-09-14 12:46:19 

Anyira hihetelen ez a vízszín....a Maldívokra én is vágyom egy kicsit, de azt hiszem megkergülnék egy focipálya méretû földdarabon látnivaló nélkül. Úgy két napig izgi lenne, utána meg begolyóznék. A Maldív-szgk. azoknak jók, akik tudnak búvárkodni. Ezért, ha oda utaznánk, elõtte mindenképpen megszerezném a búvárenegedélyt és gyakorolnék is egy hetet valahol máshol.
Elõbbi elmélkedésbõl kifolyólag a végeredmény: szeretnék eljutni egy ugyanilyen kaliberû helyre, ahol ilyen színû a víz, legalább ehhezz hasonló robinsonos a hangulat, de nagyobb a hely, van látnivaló is, lehet kirándulni, ezért jött szóba Zanzibár, ami mindennek a kritétiumnak megfelel (még olcsóbb is a Maldívoknál), csak éppen a közbiztosnága és infrastrukturája elrettentett.
Úgyhogy pillanatnyilag még nem tudom, hol lesz ez a hely!!! icon_smile.gif

# 53
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80895 Üzenet linkje2008-09-14 12:51:12 

vojandi írta:
Anyira hihetelen ez a vízszín....a Maldívokra én is vágyom egy kicsit, de azt hiszem megkergülnék egy focipálya méretû földdarabon látnivaló nélkül. Úgy két napig izgi lenne, utána meg begolyóznék. A Maldív-szgk. azoknak jók, akik tudnak búvárkodni. Ezért, ha oda utaznánk, elõtte mindenképpen megszerezném a búvárenegedélyt és gyakorolnék is egy hetet valahol máshol.
Elõbbi elmélkedésbõl kifolyólag a végeredmény: szeretnék eljutni egy ugyanilyen kaliberû helyre, ahol ilyen színû a víz, legalább ehhezz hasonló robinsonos a hangulat, de nagyobb a hely, van látnivaló is, lehet kirándulni, ezért jött szóba Zanzibár, ami mindennek a kritétiumnak megfelel (még olcsóbb is a Maldívoknál), csak éppen a közbiztosnága és infrastrukturája elrettentett.
Úgyhogy pillanatnyilag még nem tudom, hol lesz ez a hely!!! icon_smile.gif

Ez tetszene?MIAMI-BEACH:

# 54
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80896 Üzenet linkje2008-09-14 12:53:08 

Sajnos nem nyílik meg nekem a kép. icon_sad.gif De magam elé képzelem a eddig látott képek alapján.
Nem tetszene. Túl nyüzsis a környék, hiányzik az a "robinzon-érzés". icon_wink.gif

Ps. közben megnyílt. A part természetesen tetszik, de nem vágyok Amerikába.

# 55
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80897 Üzenet linkje2008-09-14 12:56:10  Válasz a #80896. hsz-ra Előzmény #80896

icon_sad.gif Miért nem???Lenne neked elég sok megfelelõ hely,ami minden vágyad kielégitené...Persze,nem Görögország,de sztem nagyon csodás helyek vannak arrafelé is és sok látnivaló... icon_lol.gif
# 56
Csöppvagyok
Aktív fórumos
Aktív fórumos
280 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80898 Üzenet linkje2008-09-14 13:00:22 

Sok hely van még,ahova el szeretnék menni,de ami nagyon nagyon vonz,az Kuba!
Az egész hely hangulata,az óváros,a szivarozó emberek,a régi autók,a rum illata ,a ZENE,a TÁNC...
Nagyon szeretnék egyszer egy kis kubai helyen salsázni icon_biggrin.gif Mint a Dirty Dancing 2-ben!Az egyik kedvenc filmem,Kubában játszódik,Havannában.
Remélem egyszer eljutok! : )

# 57
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80901 Üzenet linkje2008-09-14 13:08:43  Re:

zsebkuty írta:
icon_sad.gif Miért nem???Lenne neked elég sok megfelelõ hely,ami minden vágyad kielégitené...Persze,nem Görögország,de sztem nagyon csodás helyek vannak arrafelé is és sok látnivaló... icon_lol.gif

Drága Zsebkuty, hogy lenne már Miami eldugott, magányos, vadromantikus hely? A képen is csomó napozóágy van.
Azt írtam, olyat keresek, mint a Maldívok, csak egy picit nagyobbat. icon_wink.gif de nem tömegturizmus helyszíne.

# 58
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80902 Üzenet linkje2008-09-14 13:09:50 

Kuba nekünk is célpont....egyszer.
# 59
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80912 Üzenet linkje2008-09-14 14:54:39  Válasz a #80901. hsz-ra Előzmény #80901

icon_wink.gif Hát akkor mégegyszer és utoljára/holnap utazol!!!/leirom,NEM csak Miamira gondoltam,hanem EGÉSZ Amerikára,biztosan találnál eldugott helyeket is...mindegy,a lényeg:Holnap KOS!!!!Mégegyszer nagyon jó nyaralást,itt Magyarhonban 12fok van,kivánom,hogy legalább 2xennyi legyen Lambiban.Pusz! icon_lol.gif
# 60
Döme
Törzstag
Törzstag
896 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#80913 Üzenet linkje2008-09-14 15:01:36  Válasz a #80894. hsz-ra Előzmény #80894

Szia Andi,

majd ha aktuális lesz, a helyedben azért Zanzibáron elgondolkodnék még egy kicsit...

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 4 5 6 7 8   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu