Egyébként sem olyan bonyolult. Hegyeshalomnál átmentek és mentek végig a pályán, Favorietennél letértek az A23-as pályára és onnan már ki lesz írva Schönnbrunn.
Szia Miskolciutas!
A dumcsiban kérdezted a Vatikáni múzeumba a belépõ árát. Mi pont egy éve voltunk és 12 euró volt . A 40 szerintem akkor igaz, ha itthonról foglalsz jegyet, hogy ne kelljen sorba állni. Mikor mi voltunk, szerencsénk lehetett, mert egy ember volt elõttünk a pénztárnál, máskor meg kb. egy órát kell várni. Róma csodálatos, biztos neked is tetszeni fog! Nagyon sok a fénykép téma.
Szia Csu!
Köszi a választ,megnyugtatott...a Tdm ut ir tájékoztató füzetében volt a 40,kissé meglepõdtem,bár talán meg is érteném,hogy ilyen sok,de persze örülök neki,minél kevesebb,Miután 3-mal kell mindent szorozni,húzósabb...még utánajárok a nemzetközi diák és pedagógus igazolványnak,hátha azzal is lesz kedvezmény...már nagyon várom a juliust..egy hét Firenze-Róma,aztán egy hét ruhamosás és pihenés itthon,majd egy hét Sarti...isteni lesz!
Bevallom õszintén:nagyon irigyellek. 2éve nyáron én is voltam Rómában(bár szinte mindenki le akart beszélni, azért mert túl meleg van), de nem engedtem! Csodálatosan szép hely Róma! Azon a nyáron meg Görögországban is voltam..hát most visszasírom..csuda jó hely mind2õ!
Idén örülök, ha eljutok valahova!
Még egy tájékoztató a Vatikáni múzeummal kapcsolatosan, hogy igaz vagy sem, ez nálam kiderül a jövõ hónapban. A Vatikáni múzeum minden hónap utolsó vasárnapján ingyenes belépési lehetõset ad, ha akkor mentek akkor még ennyit se kell fizetni. Egyébként én is 12 eurot tudok, hogy annyi a belépõ még most is. A többit májusban tudom írni, friss infóval.