Azért 26, mert a buszos utak péntekenként indulnak, és mivel a 22-ei hétről van szó, ami hétfő, így azt mondták nagy valószínűséggel 26án indulunk. Azt hogy hova, azt sajnos nem tudom még.
Ja, értem akkor. A repülősnél pedig attól függően, hogy hova kapunk szállást, lehet a hét szinte bármelyik napja sajnos Ennek azért annyira nem örülök, mert a szabadságot nem tudom előre megmondani. De azért megoldjuk valahogy. Alig várom
Most olvastam Facebookon az Imádjuk Sartit klubba,hogy becsődölt a Németh Travel.Tud valaki valamit róla?Minket nem érint de nem olvastam itt róla.Meg jobb ilyenről tudni.Akik most mentek ők mentek volna a Németh Travellel és az Ibusz vette át őket.Délbe indultak és másnap görög idő szerint fél 3-ra értek Sartiba.Először elvitték őket Paraliára.Ez nekünk kevésbé jó hír mikor 3 hét múlva megyünk de még nem tudjuk hova.És ha Sartira mennénk ez nem jó hír.Tőlünk Győrből ez még hosszabb idő lenne:(
Ja, értem akkor. A repülősnél pedig attól függően, hogy hova kapunk szállást, lehet a hét szinte bármelyik napja sajnos Ennek azért annyira nem örülök, mert a szabadságot nem tudom előre megmondani. De azért megoldjuk valahogy. Alig várom
Sziasztok Fortunások!
Mi a 06.13 héten indulunk fortuna-repülő-apartman turnusba.
Elvileg hétfő -kedd fogom megtudni mit dobott a gép.
Szabadság tekintetben javaslatom, hogy max 1 hónappal előtte talán kitudod taktikázni milyen úticél marad bent.
Remélem jól gondolkodom, ami napok kérdése és kiderül.
Szerintem ha nézed az úticélt és ha már úgye nem tudsz rá befoglalni (mintha akkor szeretnél utazni nem fortunaként), akkor már nincs az adott helyen szállás illetve repülőjegy, akkor azt ki tudod zárni.
Az Én esetemet tudom leírni, pl. Ha szeretnék utazni Chalkidikire apartmanba repülővel, az adott héten, azt irja a rendszer, hogy nincs hely a repülőn, tehát így ezt bizti nem kapjuk. Erre gondoltam, majd ha közel jársz az utazási időponthoz próbáld ki.
#1636182011-05-29 19:55:44 Válasz a #163607. hsz-ra
Akkor majd, ha kiderül, hogy mit kaptatok, írd meg nekünk, hogy tényleg úgy volt-e, ahogy írod. Egyébként megkérdeztem az utazási irodában, hogy mikor indítanak gépeket, annyit mondtak, hogy a lehetséges utakra, ahová mehetünk csütörtöktől vasárnapig mennek járatok, úgyhogy legalább ezzel is könnyebb szabadságot kivenni. Utazás után pedig várjuk a beszámolódat!
#1637152011-05-30 14:17:53 Válasz a #163709. hsz-ra
Én is.
Még semmi...
Egyébként kaptam IBUSZ hírlevelet a last minute utakról, és ahogy átnéztem futólag úgy látom, hogy a buszos apartmanos utak hasonló árban vannak, mint a fortunások, a repülős apartmanosok viszont drágábbak.
Cicmarek, gondolom már izgultok:) Mit is szeretnétek?
Telefonálnak vagy be kell mennetek megkérdezni?
Írd ám meg, ha megtudod:)
Szia Ginaaa79!
Már túl izgultam magam, semmi hír. Így bízom a holnapban. Rodoszt szeretnénk, de nagyon. Erre az úticélra írtam már össze a programot is. Sőt a szabit így igazítottam, hogy csütörtökön indulunk, persze belefér a szombati indulás is, csak az érkezésnél lesz ciki, mert szombaton érkeznénk és hétfő már meló.
Jó lenne ha mindenki a kiszemelt úticélját kapná meg.
Cicmarek drukkolok Rodoszhoz!!!! Remélem holnap kapjátok a hírt, hogy Rodoszra mehettek! Majd az apartmant is írd meg, arra is kíváncsi vagyok, hogy melyik lesz!
Ibissz, rád is vonatkozik!
Én is kértem most hírlevelet:)
#1638522011-05-31 16:25:38 Válasz a #163851. hsz-ra
Szia!
Pénteken ígérték a debreceni irodában, hogy tegnap vagy ma hívnak. Ők a központból kapják meg a helyeket, ami még nem történt meg, mert a központ kollégáit valami konferencia hátráltatta.
Egyébként a szerződés szerint az indulás előtti 7-14 napon belül tudjuk meg a konkrét úticélt. Ezen még kívül vagyunk.