"Köszönjük" a Dias Zeusz utazási iroda 'remek" szervezését!Utazásunk alatt kezdve az indulási ülésrend problémáktól az autóbusz állapotán átl(Légkondi nincs,fűtés igen) a bunkó minősíthetetlen hangnemben beszélő sofőrökön(oda-vissza)keresztül az odaúton Paralia-s 3 órás kitérővel!A hazautazásnál a Tausanis Tours-os partneriroda megoldásképtelen képviselője az ülésrend átalakíthatatlanságát ecsetelte melyben valamelyik idióta olyan ülésrendet készít melyben párokat szétültet!Sarti szépsége és a Panorama apartman tulajdonos házaspárja kicsit elfeledtette velünk az iroda által keltett problémákat!
sziasztok!!!
olyan kérdésem lenne hogy szerintetek van olyan lehetőség hogy 2 nappal korábbi időpontra módositjuk a nyaralást?????egyenlőre még csak az előleg van befizetve,de annyit variáltak az indulási időponttal hogy szivesebben mennénk 2 nappal korábban,nappali járattal,és nem éjszaka.
ha valakinek voolt már hasonló "élménye az megirhatná!!
előre is köszi
Ha nem turnusban utaztok, akkor gondolom lehet módosítani rajta. Azt tudom, hogy vmelyik utazási iroda csütörtökönként indít Rodoszra valamelyik szombaton.
De mi anno pénteken mentünk, az 11 éjszakás volt.
sajnos már nem lehet módositani ,mert állitólag már tele vannak a szeptemberi járatok,meg annyiszor változott a enetrend mióta foglaltunk hogy azt mondták az irodában hogy ez sem a végleges még valószinű
Sziasztok!
Aki idén Fortunázott és ki is zártak valamit tőlük kérdezném,hogy a 10% felár fejenként van vagy komplett foglalásra?
Szerint fejenként de a párom szerint egész útra van.Idén nem zártunk ki semmit de jövőre szeretnénk.Meg aki repülősön volt írhatna milyen volt
Sziasztok!
Aki idén Fortunázott és ki is zártak valamit tőlük kérdezném,hogy a 10% felár fejenként van vagy komplett foglalásra?
Szerint fejenként de a párom szerint egész útra van.Idén nem zártunk ki semmit de jövőre szeretnénk.Meg aki repülősön volt írhatna milyen volt
Picimancs!
Mi igénybe vettük a feláras kizárást. Ha kiszámolod, ugyanannyira jön ki ha az egész útra számolsz plusz 10 %-ot, mintha fejenként. Mi 60.000 Ft-ot fizettünk volna fejenként, ehhez jött 10 %, így lett 66.000 Ft. Ketten megyünk, így 120.000 Ft -ot fizettünk volna, felárral 132.000 Ft-ot fizettünk az egész útra. Tehát ugyanannyi akárhogy számolod
Még nem utaztunk el, tehát élményekkel még nem tudok szolgálni. Majd augusztus utolsó hetében megyünk repülővel és még nem tudjuk hová.
Ti mikor mentek? Vagy voltatok már?
Mi már voltunk Mi már a jövő évit szervezgetjük,tervezgetjük Idén buszoson voltunk.Jövőre mindenképp repülni akarunk. Utána még nem számoltam,hogy amit kérdeztem mindkettővel ugyan annyit kell fizetni
Akkor majd ha megérkeztünk a nyaralásból, beszámolok, hogy milyen volt a repülős út. Én most megyek először repülővel és nagyon kíváncsi vagyok. Azért én is előkaptam a számológépemet ám Mivel már tavasszal befizettük az utat, nem emlékeztem, hogy akkor mit számoltam. Szerintem egyébként ennyit megér, hogy az ember ne oda kapjon utat, ahová nem szeretne menni vagy már volt ott.
Egyébként ti mennyi idővel az utazás előtt tudtátok meg, hogy hová mentek? (remélem érthető a kérdés, nem megy ma a fogalmazás ) Mert én már nagyon izgulok
Nagyából 10 nappal előtte ha jól emlékszem.Hát mi az Olimposzi Riviérát és Chalkidikit zárnánk ki. Nem lenne jó repülővel Paraliára menni.Sartira mennék még de az elmúlt 3 évbe ott voltunk. Mást is meg kell nézni Repülni még mi se repültünk. Árban amúgy nagyon megéri akinek eddig elmondtam mennyi nem akarta elhinni. Már idén is néztük a repülős utat de építkezünk és idén szűkösebb lett a keret. Jaj én már nagyon mennék!
Jaj, akkor még izgulhatok egy darabig Mi is ezt a kettőt zártuk ki, mert már voltunk mindkét helyen. Bár nem biztos, hogy pontosan Paráliára vagy Sartira kapnánk helyet, de mivel benne van a pakliban, így kizártuk inkább. Jobban szeretek mindig máshová menni, hiszen annyi hely van még a világban Majd ha elfogytak, akkor visszamegyek oda ahol jó volt
Hát pedig szerintem Paralia és Sarti a legesélyesebb.Idén is ezeket tartottam annak és Sartin voltunk Nei Porin és Olympic Beachen nincs túl sok szállás.Bár ezeket az apartmanokra mondom.
Amúgy Facebookon van az IBUSZ-nak 1 játéka Én már játszok.Eddig 4 fős horvát nyaralást lehetett nyerni ezt hétfőn kisorsolták.Hát nem én nyertem Most viszont egy 2 fős görög utat lehet nyerni Ez még jobban is tetszik. Lájkolni kell az IBUSZ és utána lehet játszani.Minden nap 1 kérdésre kell válaszolni azért kapsz sorsjegyet.De tök könnyű kérdések vannak.