#1731072011-08-14 12:49:19 Válasz a #173086. hsz-ra
Szia Éva!
Mi még nem voltunk Krétán, de a szúnyogok sztem mindenhol jelen vannak. Mi mindig viszünk itthonról szúnyogriasztót.
Ez tök jó elképzelés kiülni a partra, hisz tényleg csak 20m-re lesztek.
Jól fogjátok magatokat érezni, egy új szigetet ismertek meg, hisz Rodoszon úgyis voltatok már.
Visszavágyom én is Rodoszra, de mivel még nem voltam Krétán így jövőre ezt az úticélt tűzném ki magamnak.
Szia Cicmarek !
Rendben, ha hazaértünk, beszámolok a Golden Coast apartmanról.
Aludtam rá egyet, ma már egészen másképp látom az apartmant, igazad van, sok előnye van tényleg:
- nem kell lépcsőzni:), -miénk az egész lenti terasz, -pár lépés a szobából a tengerpart ( azt gondoltam, egyik este kirakjuk a homokos partra az asztalokat, székeket, viszek néhány gyertyát, üvegpohárba teszem, összeütünk valami görögöset és ott vacsorázunk...)
Egyébként főleg tavernákban fogunk vacsorázni,ha tudsz valami különleges görög specialitást, amit meg kell kóstolni Krétán, írd meg !
Szeretnénk sokat látni is, ezért kocsit bérlünk majd.
Érdekelne még: szúnyogokra kell-e felkészülni illetve általában mennyire szeles az északi része Krétának ?
Már legszívesebben pakolnék...
Szia Éva!
Szerintem a krétás kérdéseid a Kréta topikban tedd fel, nagyobb eséllyel kapsz választ!
És az évek folyamán annyi infó összegyűlt már ebben a topikban, hogy érdemes végigfutni rajta, és kimazsolázni, ami fontos lehet Nektek.
Még annyit, hogy mi is laktunk már szuterénben, hűvösebb és a tágas terasz is pozitív.
Jó készülődést!
Medi
Ginaaa79, de jó nektek, hogy már tudjátok az úticélt, irigy-irigy Remélem ez azt jelenti, hogy jövő7en én is megtudom, mert 1 héttel később megyek, mint te!Kíváncsian várom, hogy az IBUSZ-nak akkor küldött "kívánalmaimat" figyelembe veszik-e, miszerint legyen gyerekbarát helyen a majdani szállásunk (mondjuk épp Sartin, az nagyon gyerekbarát tengerparttal rendelkezik) és ne kelljen Budapestre felutaznunk. Ha mégis fel kell, hát nyakon vágom őket, mert épp elég lenne kibírni a 4 éves fiammal egy nagy buszutat,nem kell még pluszba egy 3 órás vonatos is mellé..:S
Már nagyon izgatott vagyok!!!Jövőre befizetek inkább egy repülősre, hogy azt is kipróbálhassam még ebben az életben, irigykedem aki most azzal megy
Néztem a buszos utakat, szállásokat és azt tapasztaltam, hogy Olaszországba már csak szeptember 3-tól 10-ig vannak a szálláshelyek, gondolom ez azt jelenti, hogy arra tutira ne számítsak, tehát maradt Görögország Amúgy az úticélt hogy lehet ide beírni, meg a hátralévő napot?Nem találom sehol :S Köszi a segítséget!!!
Edcsa, remélem Ti is klassz helyet kaptok majd:)
Ha az útvonalba beleesik a városotok vagy valami közelebbi hely, ott is felszállhattok.
Főmenübe menj be, legutolsó utazás. ott van, hogy beírás. Mondjuk, hogy én pontosítottam az úticélt, duplán jelent meg, utána az előzöt kitöröltem...
Sziasztok!
Most hívták párom. Zakynthosra megyünk:). Ahova legjobban szeretnék De majd máskor kíváncsi vagyok azért Krétára, Korfura is:)
Danna's Apartmanba.
Most melózok, nem sok időm van, az IBUSZ oldalán megnéztem a szállást. Holnap kell bemenni az Ibuszba.
Gina!
Gratulálok, ezek szerint neked sikerült ez a vonzás törvénye dolog Nekünk nem, de azért is jó nyaralásunk lesz!
Nagyon örülök, hogy azt kaptátok, amit szerettetek volna
Igaz, még kicsit messze van, de érezzétek magatokat nagyon-nagyon jól!
Addig pedig gyűjtsetek infót a helyről és a környékről. Nagyon izgalmas ez az indulás előtti pár hét, aztán pár nap
Szép napot!
Rita, köszi Neked is, de akármelyiknek örültem volna, hisz imádom görögországot. És Krétára, Korfura is szeretnék eljutni.
A vonzás törvénye most először jött be...
Majd igyekszünk infókat gyűjteni, csak pont ez az utsó pár héten van minden más dolog, amivel foglalkozni kell.
További szép napot!
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék, látom gyakorlott utazók vagytok. Szeretnénk menni Görögországba szeptember elején, lehetőleg Sartira, de a cél szinte mindegy. Nincs valami ötletetek, hogy hol lehetne jó áru, akciós utat foglalni?Olcsóbb, elsősorban buszus út érdekelne, szept.1-6 közötti indulással, 1 hét, Sartira.
Köszönjük a segítséget!
Sziasztok!
Tegnap megtaláltam a 4 oldalas prospektust, amivel az IBUSZ reklámozott, ami alapján rábukkantunk a Mediterrán tombolára. Nem sok szállás van rajta, de Cicmarekék rodoszi, Ritáék krétai és a mi zakynthosi benne van pont, pedig nyaralóhelyenként csak 2 szállás van benne, ált. egyik apartman, másik szállodás (ennélm a 3 szigetnél így van). Gondolhatnánk, hogy mindenki ebből kap, de Éváék viszont olyat kaptak, ami a katalógusban van csak benne.