Edcsa, majd megnézem otthon (melóban vagyok). De nem volt konkrétan, hogy melyik a buszos, emlyik a repülős szálláshely, de majd megnézem, hogy ahova vannak buszos utak, ott melyik apartman van benne.
Ginaaa79, mi egy héttel később indulunk, mint ti, szeptember 9-én pénteken. Már várom, bár kicsit félek attól, hogy mit kapunk!!
Amit a prospektusban írnak, azt mondjuk Sarti esetében rühellném, mert az egyetlen apartman amiben még egy szar tv sincsen és én ezt külön kértem az IBUSZOS csajtól, hogy olyanba ne rakjon ahol nincsen. Mert tudod, a gyerek legalább addig elvan, míg nézi, s én addig elkészíthetem neki a kaját. Direkt vettem tv-re köthető mp5 lejátszót meg csomó mesét raktam rá neki. Ha nem lesz tv, szétszedi az apartmant..
A másik, az Olympic Beach-i viszont az álom apartmanom, amit leginkább szeretnék, szóval remélem ezt fogjuk kapni. Bár amilyen "szerencsés" vagyok, tuti bevonzom a másikat..:S
Tolot kizártam. Elég nagy büntetés a gyereknek 20 órát utazni, nem kell még több..
Olaszország meg nem tudom, hogy lehet-e még, mert a foglalásnál azt írja ki, hogy erre az időszakra már nincsen buszút, a szállások csak 3-tól 10-ig elérhetőek, utána már csak egyénileg utazóknak. Szóval remélem az nem lesz, bár bírom az olaszokat...DE A GÖRÖGÖKET MÉG JOBBAN!!!
Szóval most koncentrálok, hogy: OLYPIC BEACH - ARETI APARTMAN legyen... Írok majd ha megtudtam!Bár lehet, hogy már annyira készülődsz, hogy ide nem nézel fel...Jövő7en szeretném már megtudni mindenképp, bár nekem 29-ét mondtak, merthogy az a befizetési határidőm.
Ti mikor indultok?Jövőre én is szeretnék inkább Zakyntosra menni repülővel, másik nagy álmom nekem is.
Már bánom, hogy kizártam TOLO-t, mert ez a Lido Villa is király hely lehet Most kb. én is úgy vagyok már, hogy azt ordítoznám már szívesen, mint a Viasat-on a Nagy Házalakításban, hogy: MENJEN A BUSZ!!!
Edcsa, pár napon belül Te is megtudod, mit kaptok. Kovácsneeva pénteken vagy szombaton, mi vasárnap tudtuk meg.
Remélem klassz helyet kaptok!
Apartman: Tsiliviben 3 van, persze a másik kettőnek van medencéje. De idáig, ahol voltam, nem volt sehol medencéje az apartmanoknak... Én csak azt nem tudom, hogy törülközőt kapunk-e, strandra vinnénk, de azért jó lenne, ha bentre kapnánk...
Mekkora a csemetéd?
Jövők ám naponta többször ide (mondjuk most elutazunk kicsit Sopronba és környékére), de lehet mg az utazás napján is beénzek a fórumra:). Még csak lélekben készülődök.
Edcsa! Szerintem is korábban fogod megtudni! Nekünk aug. 15. volt a befizetés határideje és egy héttel azelőtt már reggel 9-kor hívtak. Jövő héten biztos, hogy meg fogod tudni, aztán jöhet a készülődés és információ gyűjtés
Gina! Kellemes pihenést kívánok neked Sopronban
Ginaaa79: Jó pihenést kívánok nektek!Sopron nagyon szép város
Az én fiam 4 éves múlt Júliusban, így még "kicsi" de bírni fogja szerintem. Jövőre meg megyünk mi is repülővel csak idén későn döntöttük el, hogy nem maradunk Magyarországon, mert jobb lenne egy naposabb országban nyaralni.
Rita, hát remélem megtudjuk előbb Vickyék innen a fórumról pénteken mennek befizetni hátha ők megtudják már akkor, s remélem mi is.
Mondjuk én már voltam Sartin, Leptokárián (Paráliától 10 km-re kb.) így ismerem ezeknek a helyeknek a környékét. Nei Porit, Olympic Beach-et szeretném kapni, Sartit akkor esetleg, ha nem a tv nélküli apartmanházba raknak be, mert akkor a fiam szétszedi a szobát, mire megfőzöm a kajáját.
Reméljük akkor, hogy amit kaptok, ott mindenképp lesz tv. Mással nem lehet lekötni a gyerkőcöt? Az is előfordulhat, hogy lesznek még magyarok az apartmanban kisgyerekkel, lehet hogy velük is tud majd játszani. Már ha nem félős a kisfiad:) Csak egy ötlet, bocs hogy beleszólok...
Én mondjuk eddig Sartin és Parálián voltam, de igazából Olyimpic Beach és Nei Pori is azon a környéken van. Viszont Sarti szerintem sokkal szebb, engem nagyon megfogott. De remélem olyat kaptok, ami mindenben megfelel nektek! Én drukkolok!
Rita: Vettem neki egy mp5 lejátszót, azért a biztonság kedvéért arra ráteszek jó sok mesét, filmet, játékot, hogy ha nem lesz tv, úgy is kibírjuk.
Sajnos nem az a barátkozós fajta kisgyerek Szereti a gyerekeket, de csak azokat akiket ismer már, idegeneket nem nagyon Velük kicsit bizalmatlan. No meg nála a barátkozás leginkább kedvfüggő, ha nincsen kedve játszani velük, akkor nem játszik. Oviban teljesen másképp viselkedik, csak ilyenkor nyáron jön rá ez a "befordulás", mikor nincsen oviban heteket..
Már nagyon várom az ovikezdést ilyen szempontból, hogy hátha "megjavul" és újra nyitott lesz mindenkivel szemben.
Mondjuk ha nem azt kapjuk, amit szeretnénk, akkor is jól fogjuk magunkat érezni, csak maximum kicsit nehezebb lesz az életem, a nyaralásom :S Aztán lehet, hogy éjjel-nappal gyrost eszünk, s nem is főzök neki..
Amúgy elvileg 22-én kéne megtudnunk az adatokat, mert a jegyen, amit adtak az előleg befizetésekor, azon az van rajta, hogy egy héttel kell szólniuk kb előbb, mint ahogy a befizetési határidő van (esetemben 29-én kell fizetnem és így 22-én van az egy héttel előtte) hát legyen így!
Jó éjt és holnapra szép pénteket, szombatra meg kellemes tüzijáték nézést kívánok mindenkinek
Edcsa!
Én is így tudtam meg. Pont egy héttel azelőtt, ahogy a fizetési határidő lejárt volna.
Nagyon kíváncsi vagyok mit kaptok, még biztos itthon leszek, mire kiderül. Majd írj ám ide is!
Neked is szép hétvégét kívánok!
Rita: Nektek meg kellemes készülődést mert közel van már az indulás időpontja
Vicky-ék voltak bent az IBUSZ-nál befizetni, de nem mondtak nekik semmi hasznosat, csak annyit, hogy jövő héten majd megtudják hova is utaznak. Aztán akkor megint mehetnek be a tényleges részvételi jegyért.
Szóval akkor már csak jövő hétig kell várnom..
Érdekes, hogy még az előtt be kell fizetni mielőtt megtudják hogy hová is mennek. Nekem azt mondták, hogy nem muszáj elfogadni azt amit kapunk, be lehet váltani ezt az utalványt egy másik utazásra is, amit ők szerveznek. Csak akkor általában ugye rá kell fizetni. Vickyéket hívták telefonon az Ibusztól, hogy menjenek be? Vagy maguktól mentek?
Én ma megyek be a részvételi jegyekért, mert még nem adták oda, hátha változik a repülő menetrendje. Jó lenne ha változna, mert szeretnék korábban menni és később hazajönni
Nem hívtak minket, hanem magunktól mentünk befizetni a hátralékot. Barátnőm tanácsolta, mert őt sem hívocskázták, s ezért döntöttünk így.
De egyébként abszolút elégedetlen voltam az ügyintézéssel, és még a héten mindig mehetek be.
Én is csodálkoztam rajta, hogy nem adták oda a részvételi jegyet a befizetéskor. Meg szokás szerint nem mondtak el semmilyen részletet, így megint a központhoz fordultam, csak a hölgy szabin volt a múlt héten és még nem válaszoltak a kérdésemre. De majd ma!
Rita, hát én olyan flegma ügyintézőt fogtam ki, hogyy ihajj. Fél üráig szenvedett a számla kiállításával, azt se mondta, hogy elnézést. Meg mondta, utazás előtt hívnak 1 héttel. Ennyi.