Rita!
Elolvastam a beszámolod.Facebookon láttam,hogy felkerült Hát nem irigyellek a szállás miatt.Szerintem nem ez a megszokott de gondolom ez nem nyugtat.Majd írd meg ám mi lett a panaszlevél miatt.
Ha jól értem menyasszonyként jöttél haza ahhoz gratulálok!
Rita!
Elolvastam a beszámolod.Facebookon láttam,hogy felkerült Hát nem irigyellek a szállás miatt.Szerintem nem ez a megszokott de gondolom ez nem nyugtat.Majd írd meg ám mi lett a panaszlevél miatt.
Ha jól értem menyasszonyként jöttél haza ahhoz gratulálok!
Szia!
Köszi, hogy elolvastad. Még sose írtam ilyet, úgyhogy nem tudom mit szokás beleírni. De mindegy, ez így sikerült.
Még egyelőre nem reagáltak a panaszra, e-mailben küldtem, de lehet, hogy egy ajánlott levelet is küldök.
Igen, menyasszony lettem Köszönöm a gratulációt
Sajnálom, hogy így jártatok a szállással, de azért nézd a dolgok jó oldalát is! Nem mindenkit jegyeznek el Görögországban
Nekem szerencsére barátnőm csak jókat mondott a leendő apartmanunkról, de szombaton úgy is minden kiderül.
Kellemes hétvégét nektek!
Sajnálom, hogy így jártatok a szállással, de azért nézd a dolgok jó oldalát is! Nem mindenkit jegyeznek el Görögországban
Nekem szerencsére barátnőm csak jókat mondott a leendő apartmanunkról, de szombaton úgy is minden kiderül.
Kellemes hétvégét nektek!
Persze azért igyekeztem túl tenni magamat ezeken a dolgokon, úgyhogy ezen felül nagyon jó volt a nyaralás
Remélem akkor ti nagyobb sikerrel jártok az apartmannal kapcsolatban.
Nagyon jó utat kívánok nektek, jó pihenést és kellemes élményekkel való hazatérést!
Addig pedig kellemes készülődést kívánok
Megkaptam a panaszlevelemre a választ!
A lényeg az, hogy egyrészt mivel mi ketten voltunk, nem jár a pótágyas, nagyobb szoba. Érdekes módon tavaly még Kucóéknak járt. Idén már nem. Ráadásul az van a voucheren is, hogy 2+1 ágy. Akkor miért nem azt írták rá, hogy 2 ágy??? A másik, hogy mivel nem jegyzőkönyveztettük a problémát a szálláson az idegenvezetővel (aki éppen csak megmutatta magát első nap meg hazautazáskor), ezért elutasítják a panaszunkat!
Hát ez van, egy próbát megért.
Látod, ez olyan, mint a Neckermannos levél. Amúgy meg esélytelen lett volna jegyzőkönyveztetni, mert nem volt egy képviselő, aki egész héten ott van és meg tudja nézni, az időközben felmerült problémákat. Jó, hát nem dőlt össze a világ, de azért ezt nem gondoltam volna.
Az a Neckermannos levél marha érdekes.Hogy fogalmazott ott aki megírta, ebből én is megtudtam,hogy a Balatonra néz az erkélyünk Nekünk semmi gondunk nem volt az IBUSZ-szal de gondolom elment tőlük a kedvetek.
Nem feltétlen ment el a kedvünk. Igazából az Ibusz hibája egyedül az, hogy a voucherre 2+1 ágyas apartmant írt, mi elvileg azért fizettünk. Az, hogy nem tünteti fel a leírásban, hogy 3 út veszi körül, az valahol érthető, mert akkor senki se foglalná azt az apartmant. De ezek után lehet, hogy amúgy se foglalják, mert szétkürtölöm, ahol tudom, hogy milyen
A többi dolog inkább a tulajdonoson múlik, hogy nem foglalkozik az alapvető higiéniával, a vendégek kényelmével és a probléma megoldásával. De ha már panasz van, akkor az Ibusz továbbíthatná neki, mert a végén tényleg nem lesz egy vendége sem. Gondolom évről évre romolhat a színvonal, mert Kucó szerint tavaly még nem volt ennyi gond.
Rita, sajnálom, ahogy jártatok az IBUSZ-szal. Gratula a menyasszonyságodhoz:), olvastam a beszámolódat is.
Nekünk bejött az IBUSZ, a szállás is olyan volt, ahogy a katalógusban, a tulaj néni szakács, a mellette lévő tavernában, 3x ettünk ott, jól járt velünk:).
Magdaléna, az idegenvezetőnk is kedves volt, szigettúrára mentünk vele. Kaptunk egy több oldalas leírást tőle az apartmanban, írt rá kajcsikat, amiket meg kell kóstolni, most bevállalósabb voltam.
Ezzel az akcióval nem tudom megyünk-e még, mert Krétára vagy Korfura kicsi az esély, ahol nem voltunk, igaz, ha mondanák, lehetne menni akárhova Görögo-ba most, mennék vissza, habár a visszaút megviselt eléggé....
Rita, sajnálom, ahogy jártatok az IBUSZ-szal. Gratula a menyasszonyságodhoz:), olvastam a beszámolódat is.
Nekünk bejött az IBUSZ, a szállás is olyan volt, ahogy a katalógusban, a tulaj néni szakács, a mellette lévő tavernában, 3x ettünk ott, jól járt velünk:).
Magdaléna, az idegenvezetőnk is kedves volt, szigettúrára mentünk vele. Kaptunk egy több oldalas leírást tőle az apartmanban, írt rá kajcsikat, amiket meg kell kóstolni, most bevállalósabb voltam.
Ezzel az akcióval nem tudom megyünk-e még, mert Krétára vagy Korfura kicsi az esély, ahol nem voltunk, igaz, ha mondanák, lehetne menni akárhova Görögo-ba most, mennék vissza, habár a visszaút megviselt eléggé....
Szia Gina!
Köszönöm a gratulációt
Örülök, hogy minden jó volt a nyaralásotokon! Állítólag a mi idegenvezetőnk azért volt annyira nemtörődöm, mert most helyezték át ide, eddig talán Kefalónián volt. És nem tetszik neki az ittlét, ezért nem foglalkozik semmivel és senkivel.
Jó ez az akció, megérte amúgy. Igazából, ha katalógusból kellett volna választani, nem ide mentünk volna, viszont a leírás és a képek alapján nem tűnt ilyen problémásnak. Viszont ha jövőre ilyet foglalunk és ugyanezek az szállások benne lesznek, akkor van rá esély, hogy ezt kapjuk. Kizárni meg hármat már nem lehet. De majd meglátjuk...
És mi volt a visszaúton, miért viselt meg annyira?
#1754382011-09-11 17:54:46 Válasz a #175435. hsz-ra
Rita, ami megviselt kicsit, a repülősbe leírtam, hogy kicsit hosszadalmas lett.
Utána meg (csak ez se ide tartozik) vonattal jöttünk haza. De még el kellett buszozni a vasúti megállóhoz, a buszsofőr nem tudott visszaadni, szegény párom mehetett vissza be a repülőtérre jegyet venni. Aztán a jó nehéz cuccokkal felmenni a lépcsőn (nem láttunk van lift...), át a túloldalra, ahol a vonat jött, mit épp elértünk... Apum felajánlotta kivisz minket (kérni nem akartuk), visszafele így tudtunk vonattal jönni (akkor nem ért rá), de legközelebb áldozunk rá és saját kocsival megyünk fedett parkolóba, így a hazaút gyorsabb, kényelmesebb.
Amúgy kaptam a héten hírlevelet, nagyon last minute út is drágábbra jött ki, ahogy mi voltunk ezzel az akcióval.