Kiram! Örülök, hogy segíthettem egy kicsit, de látod sokan vannak így! Remélem hasznát veszed a leírtaknak, és tájékoztatsz majd minket, hogy mennyire sikerült jól az utazásotok?!
Szia, Jó utat nektek!
Köszi, a linket elmentettem.
Bár most engem a Pieria-Larissa rész érdekel. Sajnos még nem jött meg a rendelt (remélem nem fürdök be vele), az is 1:220000-es, ami már jó lenne.
Egyik ismerõsömnek keresek augusztus végére Makrigialos-ra szállát, tudna nekem valaki segíteni abban, hogy milyen görög oldalakon találok jó kis családias apartamanokat. Utazási irodákkal nem szívesen foglalkozok.
Egyik ismerõsömnek keresek augusztus végére Makrigialos-ra szállát, tudna nekem valaki segíteni abban, hogy milyen görög oldalakon találok jó kis családias apartamanokat. Utazási irodákkal nem szívesen foglalkozok.
Üdv. mindenkinek
Zsuzsi
Rossz hírem van; szerintem nem találsz! Találsz rövid listát telefonszámokkal, más adat nincs. Találsz még külföldi (esetleg görög) irodánál. Ismereteim szerint közvetlen internetkapcsolata (weblapja) csak két szállodának van (ismerem ezeket). Van egy listám jónéhány apartmanról adatokkal, de, hogy ezek a parthoz képest hol vannak, az nem derül ki, s ezen is csak telefonszám (max. fax) van; ha ez kell, beszkennelem és elküldöm.
Jobb lenne, ha valaki személyes kapcsolat alapján tudna adni információt és telefonszámot!
Tudja valamelyiktek, hogy a Katerinibe menõ busz megáll a vasútállomáson? (Mármint Katerini vasútállomáson.)
Végülis foglaltam szállást, az Avra apartmanban lesz. A http://www.gto.gr/listing/greece_hotels/alphabetical_city_listing.php?ltr=M lapon amelyikrõl lehetett e-mailben információt kérni, oda írtam. Az egyik felhívott telefonon, kettõ írt, hogy már nincs hely, kettõ pedig e-mailben ajánlott szállást. Errõl az Avráról láttam képeket, tudom, hogy közel van a parthoz, remélem rendben lesz.
És még eszembe jutott egy újabb kérdés: el lehet-e menni biciklivel Paraliába, Katerinibe és a sólepárlóhoz?
Szia!
A Makri-sólapárló távolság biciklivel simán kivitelezhetõ (nem a legpihentetõbb út a sok emelkedõ miatt, de majd a lepárlónál ki lehet pihenni . Paralia kicsivel messzebb van, de mivel az útelágazástól már sima az út, szintén megoldható. Katerinihez ajánlom inkább a helyi buszt
Helló Jox! Hú, nem találtalak máshol bocs...... szeretném pár fotómat megfordítani ha lehet: Narcisz Evia: Agios georgios és környéke: pontosan a 28. és a 44. képemet. És szeretnék még több fotót is feltenni, lehtséges?