Tudomásom szerint Kylliniből megya szárazföldről a komp Zakynthosra.
Killini-nek is írják
HAspók!
Akkor tényleg érdemesebb magamnak venni
Most írtam a Hellenic gyorskomp társaságnak, ha előre vásárolsz jegyet 15% kedvezmény is van. Kedd-csütörtök között
Ha a kérdés nekem szólt akkor csak annyit tudok rá írni, hogy Nekem is ez a kérdésem. Hogy honnan indul a komp Zakynthosra. A térkép a legutolsó városnak(?) valami Lechaina-t tüntet fel de ez nem ugyanaz a pont, mint ahonnan a komp indulását jelöli...Szóval nem tudok pontosabbat.Sajnos.
Hát tapasztalatom szerint a magyar irodán keresztül még többe lesz, mert őnekik is ki kell fizetniük a külföldi iroda díját + még ráteszik a sajátjukat is. (Ők sem tudnak közvetlenül foglalni.)
Amikor én összehasonlítottam az árakat, akkor a magyar irodán keresztül néhány ezer Ft-tal drágább volt ugyanaz a kompjegy, mintha magamnak vettem volna.
Valószínűleg Zakynthosra megyünk a nyáron és a végén komppal fogunk átjutni a szigetre. De a térképen sajnos nem mutatja, hogy melyik pontból indul a komp, és így elég nehéz hozzá árat találni. Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!
Akkor szerintem teljesen értelmetlen bajlódnom az angol oldalakkal ha foglalok... felkeresem a magyar utazási irodákat és elintézik nekem azért a + euroért amit amúgy is kifieztnék
Így viszont elég drágák a kompjegyek... +költséggel együtt 40-45 euro
igen, általában felszámolnak valamennyi kezelési költséget a különböző foglalós oldalak, mivel ezek többnyire valamilyen ügynökségek, akik közvetítik a kompjegyet.
Talán, ha közvetlenül a komptársaságnál foglal az ember, akkor megtakaríthatja azt a pár eurót (nem tudom, még nem próbáltam, csak gondolom), de nem mindegyiknél lehet online foglalni, úgyhogy ez utóbbi esetben nincs más választás, csak az ügynökségen keresztüli rendelés.
Nézem a kompos oldalt, jól látom, ha vennék jegyet, akkor nem csak a kompjegyet kell kifizetni, hanem mindene setben jön még rá költség? Valamilyen foglalási költség, talán olyasmi mint a repülőnél a fizetéskezelési költség?
Vagyis ha kinéztem kompot 34 euroért akkor rájön még kb.10 euro???