Szia Cortez!
Pontos árat én sem tudok, de arra emlékszem, hogy elég drága.
A sertéshús kicsit drágább mint nálunk, a bárány meg kb 2x-3x annyiba kerül kint.
Mi vittünk lefagyasztva husikat (pl: előre felsütve darálthusit).
Érdemes, nem ellenőrzi senki.
zso84, a kocsis utazásra milyen javaslataid vannak ? : ) Mondjuk többször fogunk megállni és többször van lehetőség csak kipattanni, de nem tudom elképzelni hogy fogok aludni olyan jót mint a buszon !...
Sajnos (vagy nem) autóval még nem voltam hosszabb úton! Kisbusszal voltam Stuttgartban, de akkor nem aludtunk, mert 4-en mentünk lányok és be nem állt a szánk ! De azért a tornát itt javaslom, a könyv-zene itt is jó. Mondjuk a vezető mellett legalább egy valaki maradjon ébren és tartsa szóval. Hirtelen ennyi !
zso84, a kocsis utazásra milyen javaslataid vannak ? : ) Mondjuk többször fogunk megállni és többször van lehetőség csak kipattanni, de nem tudom elképzelni hogy fogok aludni olyan jót mint a buszon !...
Sajnos (vagy nem) autóval még nem voltam hosszabb úton! Kisbusszal voltam Stuttgartban, de akkor nem aludtunk, mert 4-en mentünk lányok és be nem állt a szánk ! De azért a tornát itt javaslom, a könyv-zene itt is jó. Mondjuk a vezető mellett legalább egy valaki maradjon ébren és tartsa szóval. Hirtelen ennyi !
... Óránként állj fel, állj lábujjhegyre, majd vissza, 10x, emelgesd a lábad a lehetőségekhez képest, amikor pedig megálltok, fusd vagy sétáld körbe gyors tempóban a buszt vagy 3-5x, meg csinálj guggolásokat ...
Nagyon jó! talán pár fekvőtámasz is belefér, meg a buszsofőr pockosát kicsit megzsákolni, körülmozogni
#1452432010-07-22 01:40:46 Válasz a #144663. hsz-ra
Azért a továbbiakban érezd jól magad.Nálam a redőny volt rossz sziesztával együtt kb.6 óra alatt lett kész,ráadásul az öreg úgy káromkodott mint egy kocsis,mivel tanulok görögül nagy részét értettem és már nekem volt kellemetlen.A határon mi is elég sokat vártunk,de azért emberi időben értünk le.
Sziasztok!
Dinnyebubus! Múlt héten jöttünk haza a Kypriotis-ból,készülj fel,elég meredek a domb,minden alkalommal levegő után kapkodtunk,mire felértünk,főleg a 40fokban,de az apartman nagyon szép és közel van mindenhez.Ha lenne még kérdésed,szívesen válaszolok.
Nani