Neckermannal voltunk.
Stalis városban a Hotel Stalisban.
A gép 17 óra 20 perckor indult odafele. Az út 1 óra 50 perc volt. A Travellel utaztatott a Neckermann.
Azt hittem rosszul látok,hogy itt vagy a fórumon.Gondoltam nem tudsz létezni Krétán Hellasz nélkül és megint bejelentkeztél de látom letelt a nyaralás Nagyon várom a fotókat,tudod nekem most a keleti rész fog jönni. Örülök,hogy neked is nagyon tetszett és ugye milyen nagyon kedves emberek???!!!!!!A magyaroknak lenne mit tanulni tõlük!
Ha a hátatokon cipelitek a babát, akkor szerintem inkább edzõcipõt vegyetek! Nem könnyû terep lefelé és felfelé sem még akkor sem, ha csak mgadat viszed, de ezért ne hagyjátok ki!
Sajna Kekének ugyanez a véleménye, úgyhogy az idei programból kimarad Preveli De nem baj, így megvan az ok amiért majd újra vissza kell menni...Ti hol voltatok? Évi
Szia MIndenki!
Azt szeretném kérni, aki utazott a szombati 5 órás malév géppel írja már le mikor kezdõdött a" becsekkoltatás". Próbálnánk kicsit késõbb menni. KÖSZI:Évi
Szia Évi!
A szállásunk Gouvesben volt, Herakliontol 15 km-re kábé. Innen átmentünk hajóval Spinalongára (Leprasziget.) Voltunk helyi busszal Knossosban és Heraklionban. Autót béreltünk, elmentünk délre : Preveli, Paleochora, elõtte még Spili. Megnéztük a Festosban található romokat is, szintén autóval. A másik irányba, Maliara is átmentünk, itt nagyon jó volt a part, s tudtunk parasailingezni is. Sajnos Elafonisire nem jutottunk el. Azt tervezzük, hogy egyszer Paleochorába visszamegyünk, s onnan megyünk át hajóval. Mennyi idõs babával utaztok? A sziget mely részén lesztek? Szívesen válaszolok, ha van még kérdésed.
Remélem nem változik a menetrend. Azon kívül az irodának értesítenie kellene az utasokat, ha mégis.... Legalábbis elvileg.
Engem még nem hívtak, remélem, hogy a forumozó társunk nyomta félre a billentyûket. Így is elég késõn érünk majd oda.
Vagy még egy ötlet a forumozó társunk 17:20-as indulási idõpontjára:
Már elõre volt állítva az órája a görög idõre és amikor írta a hozzászólást még nem volt visszaállítva.