#1465242010-07-29 15:19:06 Válasz a #146472. hsz-ra
Szia, a narancspart nagyon zsúfolt. Ha tenger felől mész (mondjuk hajóval) akkor nagyon szép, ha kocsival, akkor nagyon lehangoló. Sok sátorozó, nincs wc a közelben, úgyhogy elgondolkodhatsz mi van ott... A part meg zsúfolstágig tele volt, lépni nem tudtunk.
Az út hosszú volt kb 4-kor indultunk és 10 óra felé értünk oda. Vissza hamarabb jöttünk még úgy is, hogy Freeshop + Aldiba is megálltunk. Az autópályán is alig lehet haladni ha szabályos közlekedsz mert tele van 80 és 60-s táblákkal.
Itt a legfrissebb menetrend Thesszalonikiből Sartira + bónusz infók a reptér - buszpályaudvar közti közlekedésről (Éljen az akciós MALÉV repjegy!)
Sarti Thesszalonikiből busszal >>
Húúú..ez tök jó...annak aki a repülőtérről akar közlekedni.
Aki a vasútról, annak ajánlom a 2008-as tapasztalataink leírásának böngészését.
A Narancspartról egy csomóan írtak eddig,és szinte mindenki írta,hogy van napozóágy,ernyő,toi-toi wc meg kis büfé is! :( Nem értem! Mekkora ez a Narancspart,hogy amikor most ti voltatok akkor eltűnt minden????
Valaki képet is rakott fel a fórumra,hogy látszik a büfé meg vagy 4 wc.
Ma du. már lehetett az első kútnál tankolni. Igaz csak 30-euróért. A Beach-en lévő kút még zárva van. De gondolom rendeződik most már a helyzet,éppen elég volt, hogy 3-4 napig nem lehetett kimozdulni.
#1465642010-07-29 18:27:19 Válasz a #146542. hsz-ra
Szia, napozóágyak toi-toi wc-k és büfé is van, de szerintem a napozóágyakat csak fogyasztás ellenében lehet igénybe venni (nem tudom az árakat) és a teljes part végig van pakolva velük úgyhogy egyéni napernyő nem igazán fér el. Mi a kisebb sziklákon helyezkedtünk el ügyes bajosan, de egész napot nem bírtunk volna ki ott így. Az öblök már reggel 9-kor tele vannak, nudisták is vannak szép számmal. Ha egész napos programot szerveztek oda, akkor korán oda kell érni, mert az öblökben viszont jó helyetek lehet! Mellesleg nekem így is tetszett a part, gyönyörű, de valóban kicsi :S
Sziasztok!
T.Márta!
Köszönjük szépen a friss infókat.Reméljük mielőbb helyre áll a helyzet a görögöknél. Mi 9-én indulunk és kicsit beparáztunk ettől a sztrájktól. Gondolom azok is, akik jelenleg kinn vannak.
Jó pihenést!
Sziasztok
Lehet, hogy én vagyok túl optimista, de szerintem nem lesz gond a hétvégén! Ha még a Mac-nál tankolok akkor is elérünk Sartiba fél tankkal, mire meg ismét autóba akarok ülni (3-4 nap) addigra már a múltté a sztrájk!
T.Márta: köszi az infókat!
A holnap indulóknak kellemes utazást, s jó nyaralást kívánok! Lent találkozunk!
Van itt valaki,aki mostanában jött vissza a Dias Zeusszal és busszal utazott?
Tudnátok segíteni?
Odafelé megálltatok Szegeden a virágpiacon?
Köszi szépen!
#1466072010-07-29 21:29:14 Válasz a #146602. hsz-ra
Szia!
Mi július elején mentünk, de németh traveleseket kaptunk, ők nem álltak meg kifelé a virágpiacon, csak a napfényparknál! Visszafele reggel contisok hoztak, ők megálltak.
Annyi rossz tapasztalatot olvastam a Narancspartról, hogy muszáj megosztanom veletek az én JÓ élményeimet.
Nekem az egyik kedvencem volt, a sűrű programok ellenére 2x is beiktattuk. A víz csodás, van egy „kis” szikla a vízben, amiről a bátrak leugorhatnak.
A kedvencem az volt, amikor elsétáltunk az egyik irányba, szikláról-sziklára ugrálva, kúszva-mászva…
Volt, ahol lehetett ugrálni a vízbe – persze óvatosan, valaki nézze meg először,h elég mély-e !!!
( persze mi is láttuk a kempingezők anyagcseréjének a végét és egy romantikus hangulatba került párt a sziklák között… de nem számított semmi, mert IMÁDTAM )
Én ajánlom, remélem nem csalódik aki elmegy, én idén sem elégszem meg egy Narancsparttal!!!