#1525042010-09-26 21:39:21 Válasz a #152495. hsz-ra
Zso!
Néhány hónap és már indulhatsz is
Igaz annyira nem lesz meleg, mint nyáron
Majd kíváncsi leszek, mi lesz a végső eredménye a Sarti szilveszternek...
Tényleg mennék, de addig kell egy lakótársat találnom, mert nem nagyon szeretnék egyágyas felárat fizetni...
#1525232010-09-27 19:29:21 Válasz a #152522. hsz-ra
Terveztem amúgy Ginaaa, csak szerintem tök unalmas lenne: döglés a tengerparton, napozás, úszás, szieszta, este Kalóztanya...mindennapunk majdnem így nézett ki:D!Jaj de jó is volt...! Na de majd megemberelem magam:)!
Sancho, ha nem lesz útitársad, egye fene, legyen, alhatsz a mi szobánkban, viszünk neked felfújható ágyat, hálózsákot...DE!Csakis akkor, ha NEM horkolsz...mert arra allergiás vagyok:D!
A hőmérséklet 30 fok vagy több is, a víz kb. 24 fok körül van, Ovelix nyitva, hagytunk még girost.....boltok nyitva, de néhány már bezárt és néhány apartman is. Még elég sokan vannak esténként az utcákon.
#1525302010-09-28 07:19:23 Válasz a #152525. hsz-ra
Saturn!
Érezzétek nagyon jól magatokat! De jó neketek! Az külön klassz, hogy az idő is jó. Annyian annyi félét mondanak az időről. Bár ahogy én néztem ott bizony rövidgatyában mászkálnak az emberek. Én meg rövidnadrágot vagy fürdőgatyát max a Travel Channelen láthatok Igyatok egy Mythost az egészségünkre Nekem amúgy is most nagy szükségem lenne rá
#1525312010-09-28 07:24:51 Válasz a #152523. hsz-ra
Zso!
De drágák vagytok köszönöm szépen! Nem kellene hálózsák, meg sátor, mert a szobákban általában 3 ágy van. Kettő összetolva, egy meg csak úgy külön.
De!!!!!!!!!
Ha megvagyok fázva, ami télen előfordul... sokakhoz hasonlóan én is horkolok
Ez ellen van egy pár ellencsapás. Isztok egy kis Mythost és előbb alszotok el, mint én Viszek horkolás gátlót és az talán segít Vagy ha zavaróan horkantok, akkor felráztok...
Tudom, hogy most magam ellen beszélek, de nem akarok senkinek kellemetlenséget okozni, csak azért hogy élvezzem a dolgot, hogy két hölgy megosztja velem a szobáját...
Természetesen továbbra is tartom, hogy egyedül nem tudok kimenni, de Nektek sem akarom elrontani a kirándulásotokat!
Zso, enyém se lett valami hiper-szuper.
Ellenben Sanchoé nagyon klassz lett, Sancho elküldhetnéd a beszámolók menüpontba is, ott többen el is olvasnák!!!
Saturn: irigyellek...
Remélem aki szeretne menni, összesjön a szilveszterzés Sartin!