#1588382011-03-23 20:43:57 Válasz a #158487. hsz-ra
Szia,a búvárkodáshoz elég hideg lesz (mert a ruha nem melegít) és nem fizetnék x összeget azért ,hogy ne lássak semmit. Csak partról lehet merülni,ez annyiban merül ki mire begyalogoltok a 6-8 méteres vizbe már jöhettek is ki,csónakból tilos(ezt nem tudni miért )de állítólag sok a kincs a Görög vizekbe.Én rendszeresen Sartira járok (saját 10 személyes gumicsónakkal)ez nem felvágás, 30 éves mikrobuszom van.Tehát a Tenger a mindenem,Sartin nagyon sok szép hely van de ezek sajnos csak csónakból,vagy hajóból elérhetők.ha tehetitek Vurvurunál lehet csónakot bérelni és nem kell hozzá engedély csak Euro,érdemes körbe menni. Ha érdekelnek szép helyek nézd meg a youtube.com a keresőbe: fordkasanya. jó szórakozást
Ne haragudjatok a kérdésért, biztos már leírták többen is, csak valahogy nem tudok keresni a topicban. Szeretném megkérdezni, hogy mennyibe kerül ez a sokak által dícsért kalózhajó program?
Éva, hűha nem emlékszem, talán 18 euro volt a Kalózhajó.... Sztem nem volt téma mostanság. Nem tudom idén mennyi lesz. Lehet attól is függ, hány fővel indul el a hajó.
Én is úgy emléxem, hogy kb 18 EUR volt a kalózkodás...
De ebben benne volt a kaja és az összes ital, nem úgy, mint a másik szervezett hajón. Ja és itt nincs tömeg Mindenkivel külön is tudnak foglalkozni.
Bocs,hogy beleszólok ugy,hogy nincs személyes tapasztalatom,de valamilyen másik fórumon azt olvastam,hogy 26 eu a kalózhajó...
Éva,én a Blue lagoon-on voltam anno...ott is csináltak kaját,volt ital is,de a melegben nem kellett sok,hogy fejbeverjen mindenkit.Az egész hajó ivott meg emlékeim szerint 1 demizson vöröset,és 1 demizson fehéret-ez nagyon rossz volt!-ikább a viz fogyott!
Tavaly voltunk Sartin, a Kalózhajó 25 Euró volt felnőttnek és gyereknek egyaránt. Élménybeszámolóval nem tudok szolgálni, mert aznap nem indult, mikor mi tudtunk volna menni, máskor pedig más programokon voltunk.
A Kalózhajóval kapcsolatban szólnék hozzá. Mi tavaly voltunk és nagyon jól éreztük magunkat. Kaptunk Ouzót indításnak, utána volt üdítő és bor korlátlanul. Én spec. vittem vizet magammal, mert az nem volt a hajón. Az ebéd is nagyon kiadós volt, suvlaki salátával, utána meg frappé. Szóval sztem nagyon megéri.
Én is hozzá szolnék: mi is megjártuk a Kalóztúrát, nagyon szép helyekre visznek, családias, volt 1 ouzo+üdítő +bor korlátlanul és egy tál szuvlaki salátával!Az ár kb. 25 euro volt, megéri!!!Ez igazi napos kikapcsolódás volt!Csak ajánlani tudom a Maria Natasát!