Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 835
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38676 Üzenet linkje2007-07-29 19:53:26 

zsofka írta:
fak.programoknál van gyerek ár is...

Már ilyen program is van...? icon_redface.gif icon_lol.gif

# 836
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38679 Üzenet linkje2007-07-29 20:15:09 

Igen Jox, de csak erõs idegzetûeknek... icon_smile.gif icon_smile.gif

Nagyon sok a turista kint, fõleg magyarok és szlovákok.
A szórakozóhelyeken viszont elég nagy volt a pangás, bát lehet hogy mi voltunk mindig rosszkor rossz helyen... a george pub volt az egyetlen, ahol mindíg sokan voltak, de voltunk 2x a Fact nevû diszkóban-ez a Georg pub utcájában van, még tovább felfelé, szabadtéri dizsi, soha nem táncolt senki,k csak néhány turista, 2kor pedig lehalkitották a zenét, mert jött a rendõr...
aztán a többiek voltak a Mojito nevû diszkóban is 1x, ott a személyzettel együtt kb 15-en voltak...
pedig mástól azt hallottuk, mekkora nagy partik vannak, hát mi nem láttunk egyet sem...

Mi minden nap kb 11-2kor mentünk a strandra, találtunk egy tök jó strandot valahol sarti közepén a focipálya után, nauayios a beach bár neve, vannak napozóágyak, nagy fehér napernyõk, hangos zene szól, nem lehet eltéveszteni mert sarti beach felé ez az egyetlen napernyõs, ezen kivül csak a faluban vannak, de ott nagyon hamar mélyül a víz.
mi mindig dél körül mentünk le strandolni kb este 6-7ig, nagyon vigyázzatok a napozással, még árnyékban is szénné lehet égni. és nem csak délben... én többet voltam árnyékban mint napon, mégis nekem lett a legjobb színem a csapatban icon_smile.gif

a gyros finom, mi csak egy helyen próbáltuk, nekünk megfelel, talán annyih a pitát nbem frissen sütötték ki, hanem elõre. ne kérdezd a nevét nem tom hol vettük, a st,george hotel utcájában..
kaja nem drága, majdnem minden nap étteremben vacsoráztunk.

# 837
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Görgö
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
10 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38683 Üzenet linkje2007-07-29 20:42:24  Válasz a #38679. hsz-ra Előzmény #38679

Köszi a segitséget! Figyelj! A Narancspartra gyalog nem lehet elmenni? Szerinted messze van Sartitól? Mi tavaly Neos Marmarason voltunk nyaralni de elég drága volt,a strand pedig messze volt tölünk egy kicsit. Mennyi idö alatt értetek ki Magyarországról Sartira? Szió! Anikó icon_razz.gif icon_razz.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
# 838
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38785 Üzenet linkje2007-07-30 12:04:52 

26 óra volt a buszút, megint szívtunk a macedón határon, mint múltkor, most 6 órát álltunk egyhelyben. Délután fél 4 körül értünk Sartira, gyors kipakolás, átöltözés és irány a strand.
Amúgy a Tryphon apartmanban laktunk, a tenger kb 100 méter, kivülrõl elég csúnya ház, de belül szép, új, most lett megcsinálva. Csak az a baj, hogy nem takarították ki... ágynemût cseréltek, és kész.
Utánunk is csak nagy nehezen takarított ki a csaj, miután az ut.irodából 2x rászóltak hogy esetleg csináljon már valamit, mert mindjárt itt a következõ turnus. icon_sad.gif

# 839
Kes
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38844 Üzenet linkje2007-07-30 15:52:13 

Szia Zsofka!
Nem a Halkidiki tourssal voltatok véletlenül?Csak a szállásból gondolom,mert náluk van a Triphon apartman.

# 840
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38846 Üzenet linkje2007-07-30 16:05:18 

Szia Kes,

a Zeus Travellal utaztunk. de úgy tudom, Sartin van egy másik Triphon nevû apartman is, arrról láttam fotót a neten, az nagyon szép.

# 841
Kes
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38849 Üzenet linkje2007-07-30 16:34:06 

Igen,akkor én valószínüleg arra a másikra gondoltam.Most,hogy mondod beugrott,hogy kettõ van.icon_smile.gif
A 26 óra buszocskázás illetve egy helyben állás miatt nem irigyellek,de biztos mindenért kárpótolt amikor odaértetek.
Azért én 3 nap múlva szívesen eltekintenék néhány plussz óra buszozástól.icon_smile.gif

# 842
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38861 Üzenet linkje2007-07-30 18:14:55 

na igen, a látvány kárpótolt, csak az zavart hogy így majdnem egy teljes napunk elveszett. ha 2 hétre megyünk akkor nem érdekel, de igy hogy csak 1 hetet maradtunk, ez az egy nap is sokat számít...
remélem nektek gyorsabb utatok lesz. az utánunk jövõ turnus is elég hamar odaért.
érezzétek jól magatokat kint.
Görgõnek üzenem, hogy szerintrm a narancspart gyalog elég messze van, én biztos nem indulnék útnak gyalog, hegynek fel, 40 fokban... minimum 1 óra. Szerintem az 5 euro nem olyan vészes ár, vagy béreljetek robogót, asszem 15-20 euro egy napra és oda mész ahova akarsz és akkor amikor akarsz.
Vagy, ha 2 fak.programra befizetsz akkor úgy tudom a narancspart ajándék...

# 843
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#38969 Üzenet linkje2007-07-31 12:59:33 

zsofka írta:
Szia Kes,

a Zeus Travellal utaztunk. de úgy tudom, Sartin van egy másik Triphon nevû apartman is, arrról láttam fotót a neten, az nagyon szép.

Mi tavaly elõtt voltunk Sartin a Halkidiki Toursos Triphonban, de azzal a szállással nem volt semmi baj sem. Átalgos apartman volt, de belül is tiszta volt. Azt hittem, hogy errõl a Triphonról beszéltél, meg is lepõdtem, hogy ennyire lepukkant 2 év alatt? icon_lol.gif

# 844
Riella
Aktív fórumos
Aktív fórumos
77 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39030 Üzenet linkje2007-07-31 16:27:14 

Szia Zsofka!
Jó lett a beszámolóicon_smile.gif
Puszaaaa

# 845
Zsofka
Aktív fórumos
Aktív fórumos
178 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39146 Üzenet linkje2007-08-01 11:43:47 

icon_smile.gif Köszi Gááábi icon_smile.gif
írhatnál te is...
puszi

# 846
BOBOLYA
Aktív fórumos
Aktív fórumos
349 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39575 Üzenet linkje2007-08-03 12:21:15 

Jox feltette a nyaralásunkról készült képeinket az fotóelbumba. Hál istennek velünk semmi rendkívüli nem történt, nagyon jól éreztük magunkat a Stamatis apartmanházban. icon_lol.gif
Valahogy nem tudom összeszedni magam azóta, mióta hazaértünk!!! icon_rolleyes.gif
Ha van valakinek kérdése a Stamatissal kapcsolatban, szívesen válaszolok.

# 847
Badb0y
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39663 Üzenet linkje2007-08-03 21:56:42 

Voltunk ma blue lagoon túrán, de nem láttunk delfint. Egy jó tanács azokak akik erre a programra elmennek. Ha nagy szép kagylókat akarnak akkor jól menjenek be, de a polipokra is számítsanak.
# 848
Glawrence
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
9 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39664 Üzenet linkje2007-08-03 21:58:53 

Sziasztok!

Olvasom egy kedves hozzászóló véleményét a salgótarjániakról,és mivel én is az vagyok,kissé magamra veszem.Talán kezdenám azzal,hogy salgótarjáni akcentus nincs,ezt palóc tájszólásnak hívják,és van még egy pár tájszólás Mo-on.Nekünk vidékieknek például feltûnik a fõvárosiak állandó b..megjei,és hidd el ott is vannak nyelvtani érdekességek.Csak hát aki abban él,annak nem tûnik fel.Sokat utazom a világban,és országunkban is,tehát Budapesten is.Szerintem ezt nem kéne firtatni kinek milyen a viselkedése,mert az ottaniak 80%-a vidéki,bevándorló.Na és ne is beszéljünk a közlekedési morálról,az autósok viselkedésérõl.Ott aztán tanulhatnak a gyerekek!Szóval valóban,sajnos vannak itt sokan akik nem tudnak normálisan viselkedni,de ez sajnos általános jelenség itthon,tájegységtõl függetlenül.Pláne ha az ún. kisebbséget vesszük alapul.Külföldön például ezért sorolnak a Balkáni országokhoz,és nem Európához.Rosszkor voltál rossz helyen,ennyi az egész,velünk biztosan jól összebarátkoztatok volna!

# 849
Kisdorka
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#39699 Üzenet linkje2007-08-04 16:18:37  Válasz a #38464. hsz-ra Előzmény #38464

Szia Reni! Mi is a Hotel Phyllisbe megyünk, ha tudsz, küldenél nekem képeket meg egy kis beszámolót a szállásról a hunya@gyor.net - re? Azt kérdezném még meg, hogy gyalog nagyon messze van a falu? Mert kisgyerekkel megyünk. Köszi elõre!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 55 56 57 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu